Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

lavanta bende estetik yaptırmayı isteyen biri olarak çok korktum şu yazdığından.
rica etsem eski ve yeni resmini birde dr ismini paylaşırmısın benimle. msj sayım yetmedigi için ben fotoları göremiyorum.

canım benim burnumla ilgili bir sorunum yok zaten herkes çok beğeniyor ama burnun güzel olması tek şey değilmiş diyorum. sonuçta siman biraz değişiyor. ve benim gibi evhamlı biriysen süreç zor geçiyor. sonucta şişlerin inmesi zaman alıyor. benim daha 25. günüm zamanla alışacağımı düşünüyorum ama eğer çok evhamlı biriysen ve sabırlı değilsen çok iyi düşünmen gerek. albümümde foto var. msj sayın dolunca bakarsın artık

buarada doktorum da buğra çöllü, özge özberkin doktoru, doktorumdan memnunum

aklımda bir tane doktor var ve cok başarılı hastalarının resimlerinden ve yorumlarından bunu anlıyorum.Doktor ismini söyleyebilir misin merak ettim.Ben de çok tereddütlüyüm ve biraz da korku değil de endişe diyelim.Sonuç ne çıkar belli olmaz.:97:

ezmoce senin aklındaki dr kim... benim aklımda da iki dr var

ben cok araştırdım siteleri gezdim tümö yorumları okudum arkadaş bir tane olumsuz yorum almadım fiyat için pahalı diyorlar ama ben bilmiyorum fiyatını bende deviasyon
sıkıntı ya doktor emre ilhan sende kim var aklında

emre ilhan ve aldülkadir göksel arasında kaldım.. yarın abdülkadir beye gidicem randevum var hatta...ortalama 5000 deniyo

ben yorumlarda özellikle dr abdülkadir bey ile ilgili yorumlarda çok doğal burun yaptı dendiği için öncelikle ondan randevu aldım ama emre ilhanda aklımda:44:

ben tamamen emre beye taktım kafayı çalışıyorum emre beye mail attımda randevu için ara bizi dedi.henüz aramadım şu ramazanı bi atlatim artık bu işin kaçarı yok ya nefes alamıyorum çıldırıcam.

sen şimdi yarın Abdulkadir beyle görüşmeye gidiyosun yani.Bne hiç onun hasta resmini görmedim adını da duymadım var mı öyle bildiğin görebileceğim bi resim fikir edinmek açısından emre ilhan dolu buralar:)

evet canım yarın gidicem...resim bende görmedim...yeni üye olduğumdan resimlere bakamadım daha doğrusu ama başka bir forum sitesindede iyi yorumlar okudum hakkında...beni en çok etkileyende tamamen doğal fark edilmeyen burun yaptının söylenmesi

canım bende olalı 18 gün oldu. burnumun kemiğini törpülettirdim, burun ucumu oynatmadım ve burnumdaki eti aldırttım. Ama mutlumuyum değilim. eğer sadece estetik görüntü için yaptırmak istiyorsan çektiğin acılara değmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…