lavanta bende estetik yaptırmayı isteyen biri olarak çok korktum şu yazdığından.
rica etsem eski ve yeni resmini birde dr ismini paylaşırmısın benimle. msj sayım yetmedigi için ben fotoları göremiyorum.
canım benim burnumla ilgili bir sorunum yok zaten herkes çok beğeniyor ama burnun güzel olması tek şey değilmiş diyorum. sonuçta siman biraz değişiyor. ve benim gibi evhamlı biriysen süreç zor geçiyor. sonucta şişlerin inmesi zaman alıyor. benim daha 25. günüm zamanla alışacağımı düşünüyorum ama eğer çok evhamlı biriysen ve sabırlı değilsen çok iyi düşünmen gerek. albümümde foto var. msj sayın dolunca bakarsın artık
Özge Özberk'in burnu güzel
zaten burnumdan şikayetçi değilim sadece alışamadım
banlıyorum...ben birde bundan korkuyorum..ya alışamazsam:44:
evet onu da düşündüm Allah Allah dedim sanırım ben burun ucu düşük istedim şunu da düşündüm acaba ben mi bir şey yaptım ameliyattan sonra da böyle oldu? vs..vs.. herşeyi düşündüm..ama ilk ihtimal bana az geldi neden burun ucu düşük isteyeyim? he bu arada kavis te yok..ilk zamanlar vardı şimdi düz bir burnum var..3 ay geçti az bir süre değil....kavis varken düzleşmesine anlam veremedim..ama dediğim gibi doktorumla iyi bir iletişim kuramadım ben olmadı yani...aslında bu gerçekten önemli bir şey..ama ben beceremedim..diğer yaptığı işlere büyük hayranlık duyuyorum doktorumun..ama diğer hastalarının fotolarına bakmamaya kendi kendime söz verdim :)) bilemiyorum işte bir sonuca varamıyorum demekki doktorum hoş olmayan suratıma anca bunu layık görebildi :)) (son cümlem biraz da espri) sağlık olsun..
ezmoce senin aklındaki dr kim... benim aklımda da iki dr var
ben cok araştırdım siteleri gezdim tümö yorumları okudum arkadaş bir tane olumsuz yorum almadım fiyat için pahalı diyorlar ama ben bilmiyorum fiyatını bende deviasyon
sıkıntı yadoktor emre ilhan sende kim var aklında
sen şimdi yarın Abdulkadir beyle görüşmeye gidiyosun yani.Bne hiç onun hasta resmini görmedim adını da duymadım var mı öyle bildiğin görebileceğim bi resim fikir edinmek açısından emre ilhan dolu buralar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?