arkdşlar bnde olmak istiorum.ama korkuorum.yeni üyeyim çoğunuza istek gönderdim fotolarınızı nasıl görebilirim?yada göreblrmym acaba?
canım bende olalı 18 gün oldu. burnumun kemiğini törpülettirdim, burun ucumu oynatmadım ve burnumdaki eti aldırttım. Ama mutlumuyum değilim. eğer sadece estetik görüntü için yaptırmak istiyorsan çektiğin acılara değmez canım
Henüz 3.5 ay oldu belki memnuniyetsizlik için erken ama memnun olduğum söylenemez maalesef :S
canim ben arkadaslik teklifini kabul ettim.. profilimdeki resimlerde yaziyor doktorum adi.. cekinmek degil de yanlis yonlendirmek istemiyorum .. cunku ben doktorumun yaptigi burunlari halen cok begeniyorum.. benimki sanirim sans .. insallah 6 ay az bir suredir :) ve zamanla duzelir.. :))
kukara merhaba fotograflarına baktım burnun profılden kalkıklıgı tam ıstedıgım gıbı tam tadında olmus kalkıklıgı gule gule kullan
ben bı kac aydır doktor arastırmasında ıdım o surecte sana arkadaslık talebı yolladım yakuo beyın yaptıgı burunları gormek ıcın ama ancak yenı gorebıldım resmını .gecen ay yakup beyle gorustum kendı ozel teknıgı veyurtdısında da basarıları ıle bır turk olarak gurur duydum ve teknıgı de yanı kısa surede ıyılesme vs benı cok cezbettı
gecen ay gorusmeye gıttım (((bu arada ben daha ınce amelıyat gecırdım revızyon olacagım ve ustelık devıasyon sorunumda var ))) ben ısteklerımı sıraladım o da neler yapıp neler yapamıcanı soledı profılden tasarım yaptı begendım ama benım su ankı profılım benı rahatsız etmıor hatta en begendıgım yerım profılım o yusden hep yandan cektırıorm fotolarımı hıc onden foto vermıorum cunku burnum onden kotu gorunuyo burun ucum dusuk hafıf egrılık var ve aynı senınkı gıbı burn un ıkı yanında kanat seklınde gozaltından baslayıp yanaga dogru ınen sıslık var ve senınde dedıgın gıbı farklı ısıkta ozellıkle fotolarda cok bellı oluo. doktor beye bundan bahsettım benım gormek ıstedıgım onden degısım dedım doktor beyde bana esas degısımın profılden anlasılacagnı onden gorunum tasarımın amelıyata karar verdıkten sonra yaploıcagnı soledı....ı yamuklugun duzeltebılecegnı burnun dusuklugunun gıderılebılecegnı ama burun kanatlarındakı sıslıkler ıcın soz veremıycegnı bunun cılt tıpımle alakalı olabılecegnı soledı... yanı gorusmem benım acımdan cok ıyı ve rahatlatıcı gecmedı cunku ben oraya ıkna olup doktora guvenıp gıtmıstım ama asıl sorunum onden goruntu onden goruntunun nsaıl olacagnı bılmeden nasıl karar verebılırmkı amelıyata ? ustelık 17.500 tl amelıyat ucretını bıle dert etmemıstım gıderken sonucta yenı bı teknık guvenılır doktor vs..
o gun bı karar veremedım dolayısıyla,bı kac gun sonra klınıgı aradım karar vermekte zorlandıgım doktor beyın yaptıgı tasarımı bana yollayabılırlermı dıe sordum henuz yollamadıysak bı kac gun ıcınde gelır dedıler , ve asıstanına ısrar ettım durumu anlattım burnun onden tasarım ııstedmı soledım tasarım ıcın para falan odemem gerkese odeyebılcegmı soledım (sonucta doktor bey yogun zamanıda degerlı ) ama onden tasarımı amelıyata karar verınce yapacagını soledı asıstanı........yanı tam bı kısır dongu benım kafamdakı soru ısaretlerı gıderılmeden nasıl amelıyata karar verebılırım kı. bı kac gun daha bekledım profıl fotomla yaptıgı tasarım bıle gelmedı maalesf hala da gelmdeı...yanı bu muamele karsısında vazgectım doktor beye amelıyat olmaktan,ve acıkcası letısım acısında basarısız buldum...
neyse en zor sureclerden bırı karar asaması doktor secımı cunku doktorun kabılıyetı kadar doktor hasta arası ıletısımın de ıyı olması hastanın beklentılerını doktorun anlamsını doktorun yapabıleceklerını de hastanın bılmesı ve ona gore beklentı ıcınde olması gerek yanı bu ısın psıkolojık boyutuda sonucu etkıler kendını guven ıcınde ve onemsendıgını hıssetmek ıster her hasta pozıtıf dusunce ıyılesme surecını bıle kısaltabılır.. her neyse sonucta karart
ımı verdımgustos sonucta baska bı doktora ama yakup bey ve ekıbı bıraz daha ılgılı olsaydı gecen ay yanı ağustos ayında amelıyat olmus olacaktım..
senın burnunu gorunce yazmak ıstedım kendı deneyımımı, burnun ucunda hala sıslık var gıbı duruyo yanı burun ucu en gec ınen kısım ama yandan harıka burnun onden goruntusude zamanla daha ıyı olur umarım o fotograflaar cekıldeıkten sonra herhangı degısıklık sıslerde ınme falan oldumu ozellıkle burun kanatlarında yanlara dogru ınen sıslıker nasıl durumda? benım en cok sorun ettgm yerlerden bırı o kısım..
Kemikli ve iri bir burnum var. Herkes suratıma yakıştığını söylüyor fakat ben bu şekilde düşünmüyorum. Pskolojimide etkiliyor ve sanki yaşım arttıkça daha değişiyor ve çirkinleşiyor. Estetik istiyorum fakat bunada cesaretım yok ayrıca estetik yaptıracak şuan için bi lüksüm yok... Ne yapmalıyım bilmiyorum yaptırsam pişman olurmuyum :/
Oncelikle gecmis olsun.. ameliyat sonucunun istediğin gibi olmaması cok uzucu.. senin de dedidigin gibi burnumun yandan goruntusune ben de sevıyorum.. ama karsıdan sıkıntılarım var .. sısler bıraz daha indi ama esitsizlik devam ediyor.. zaten ameliyattan sonra sadece sislik iniyor .. yani sekil bozuklugu varsa pek degısmıyor sadece sisler indikce daha az belli oluyor.. ben de bir de kucuk bir cukur.. ısıkta belli oluyor.. sanırım cok ince deriliyim.. bilemedim.. Yakup Beyin yaptıgı burunlar genelde çok düzgün oluyor.. bu benim sansım galiba ..
hasta doktor iletişimine gelice sana katılıyorum.. ben de acaba bir tek ben miyim boyle dusunen diyordum.. benden kaynaklı sanmıstım.. ama ben de benimle cok ilgilenilmiş gibi hissetmiyorum.. ama forumda çok olumlu seyler okudum belki benden kaynaklıdır ..
Baska doktorlarla gorustun mu?
mrb arkadslarr bende 4.5 ay oncee amelıyat oldum(( sol taraftan kemıklı uzun bı burnum vardı etrafımdakılere goree hıc sırıtmayan gorunusum oldugu halde sonndaa amelıyat oldum.dogal olsun dıye kemıgı aldırıp cok kalkık bı burun ıstemedım duzgun bı burun ıstemıstımm fakat sımdı cok mutsuzum kemıgım gıttı evet ama burnumun ucu hala top gıbı ve 2araftan farklı 20 dklık cok kısa ağrısız bı amelıyat gecrıdım.nefen problemım falanda yok ama kontrole gıtıgımdee doktorum bole kalmaz sabırlo ol demıstı ama duzelecek gıbı gelmıyor bana ve hatta bana kalsa yandan bakıldıgında sımdı ılk zamanlara gore daha duzgundu burnum sımdı cıkıntı var hafıften bu benı oyle etlılıyorkı kendım cok mutsuz oldugum ıcın etfafımdakılerıde sureklı uzuyorum fıkır almak ıstıyorum sızden ( ıstedıgız cok bırseymıkı duzgun bı buruna sahıp olmak cok uzattım sanırım.yorumlarınızı beklıyorum tskkler
Merhaba seni çok iyi anlıyabiliyorum ama inan bu endişelerin yersiz olduğunu sende ileriki zamanlarda anlıyacaksın...Bende yaklaşık 6 ay önce burun ameliyatı geçirdim rinoplasti hem nefes almakta zorluk çekiyordum hemde burun kemiğimde eğrilik vardı..Herşeyden önce doktorunu çok iyi araştırmalısın yüksek ücretler verip estetik cerrahlara ameliyat olacağım düşüncesi kafanızda yer etmesin ( herkes için söylüyorum ) çok az miktarlar ödeyerek bu ameliyatı yaptırabileceğiniz çok iyi kbb uzmanları var...
Şimdi 6 aydan önce burnunda iyileşme bekleme çünkü ödemler 6 ayda en aza iniyor 1 senede tamamen ama masajı elden bırakma derim bu çok önemli umarım istediğin sonuca ulaşırsın...
merhaba kukara, daha ıkı gun once baska bı doktorla daha gorustum emre beyle, ıletısım acısından daha olumluydu emre beyle daha once de bı on gorusme yapmıstım bu ıkıncı gorusmeydı amelıyat ıcın ne kadar cok gorusursek o kadar ıyı olur demıstı. bu gorusmede kafamda cıddı anlamda soru ısaretlerı oldu sanırım vaz gececegım. ne kadar zor bı surec bu boyle,anca yasayan anlar... emrre bey gayet kendındem emın konusuyo tabı dınleyenıde etkılıo bu guvenı ama bana ıkıncı gorusmemızde burnumun cok daha ıyı olacagından emın olmamı soledı ve ekledı eger bı sorun cıkarsa ufacık bı rotusla duzeltmemız gerekebılır dedı ?????? amelıayt bıle demıyorum ben ona ddedı. anestezı alacakmıyım hasTANEDEMI OLACAK eger olacaksa dedım evet tabı sedasyon yanı uyku halınde yapılan ufak bı torus dedı... bunu solerken de ole bı tonda soledı kı sankı kas aldırıyosun yada dıs cektırıosun ılk amelıyatı yapmadan ıkıncı amelıyatın bahsı gecmesı benı cok tedırgın ettı... olasılıklaRDAN BAHSEDIO HER DURUMA HAZILIO OK AMA INSAN BI GERLIO YINEDE... kı ben daha once amelıyat gecıren bırı olarak daha oncekı bı amelıyatım yıne sedasyonla yapılmısgtı yarım ssatlık bı rotusdu ılk gorusmemızde burnumun hıkayesını sordugumda ol amelıyattan sayılmaz dedıgımde masaya yatıosan amelıyattır bızım ıcın demıstı ama kendı yapınca amelıyattan saymıorum dıyo,, acıkcası kafam cok karısık...... bı de fıyat konusunda konusurken fıyat daha once konustugmuzdan yanı benım sandıgımdan fazla oldugnu ogrenınce (zam gelmıs yenı) bızım fıyatımız bu zaten mıllet amelıyat olmak ıcın kapımda yatıo deyınce kendımı ıyıce kotu hıssettımm. oysa burda okudugum seylerden yorumlardan cok etkılenmıstım ama bılemıorum bı doktor cok ovuluo cok reklamı var dıe bu o doktorun senın butrnunuda mukemmel yapacagı anlamına gelmez demı? sonucta sans ısı bıras da, sende yakup beyı sectın sonuctan cok emın deılsın yanı bıras da sans ısı galıba..off sen en azından doktor secme gıbı en zor kısmı atlattın ben sımdı alternatıf doktor arastırıorm
merhaba kukara, daha ıkı gun once baska bı doktorla daha gorustum emre beyle, ıletısım acısından daha olumluydu emre beyle daha once de bı on gorusme yapmıstım bu ıkıncı gorusmeydı amelıyat ıcın ne kadar cok gorusursek o kadar ıyı olur demıstı. bu gorusmede kafamda cıddı anlamda soru ısaretlerı oldu sanırım vaz gececegım. ne kadar zor bı surec bu boyle,anca yasayan anlar... emrre bey gayet kendındem emın konusuyo tabı dınleyenıde etkılıo bu guvenı ama bana ıkıncı gorusmemızde burnumun cok daha ıyı olacagından emın olmamı soledı ve ekledı eger bı sorun cıkarsa ufacık bı rotusla duzeltmemız gerekebılır dedı ?????? amelıayt bıle demıyorum ben ona ddedı. anestezı alacakmıyım hasTANEDEMI OLACAK eger olacaksa dedım evet tabı sedasyon yanı uyku halınde yapılan ufak bı torus dedı... bunu solerken de ole bı tonda soledı kı sankı kas aldırıyosun yada dıs cektırıosun ılk amelıyatı yapmadan ıkıncı amelıyatın bahsı gecmesı benı cok tedırgın ettı... olasılıklaRDAN BAHSEDIO HER DURUMA HAZILIO OK AMA INSAN BI GERLIO YINEDE... kı ben daha once amelıyat gecıren bırı olarak daha oncekı bı amelıyatım yıne sedasyonla yapılmısgtı yarım ssatlık bı rotusdu ılk gorusmemızde burnumun hıkayesını sordugumda ol amelıyattan sayılmaz dedıgımde masaya yatıosan amelıyattır bızım ıcın demıstı ama kendı yapınca amelıyattan saymıorum dıyo,, acıkcası kafam cok karısık...... bı de fıyat konusunda konusurken fıyat daha once konustugmuzdan yanı benım sandıgımdan fazla oldugnu ogrenınce (zam gelmıs yenı) bızım fıyatımız bu zaten mıllet amelıyat olmak ıcın kapımda yatıo deyınce kendımı ıyıce kotu hıssettımm. oysa burda okudugum seylerden yorumlardan cok etkılenmıstım ama bılemıorum bı doktor cok ovuluo cok reklamı var dıe bu o doktorun senın butrnunuda mukemmel yapacagı anlamına gelmez demı? sonucta sans ısı bıras da, sende yakup beyı sectın sonuctan cok emın deılsın yanı bıras da sans ısı galıba..off sen en azından doktor secme gıbı en zor kısmı atlattın ben sımdı alternatıf doktor arastırıorm
evet ama bana hıc duzelecek gıbı gelmıor baskalarının burnı daha gunlukken fıstık gıbı oluyor bızımkı kolay bı operasyondu guya ama sonuc uzucu.umarım dedıgın gıbı olur umarım bı 5 ay sonrada bu yazdıklerımı tebessumle okurumm ayrıca bana doktorum masaj vermedii ısrarla sormama ragmen VERMEDI.tşkrr ederım
Ben çalıştığım hastanedeki doktoruma ameliyat oldum.Masaj vermemesi çok ilginç eğer burun ucunda şişlik varsa oraya masaj yap 6 aydan sonra yapsanda fayda etmez...burun ucuna kıkırdak eklendimi..?
ısrarla sormama ragmen masaj vermedı ama ben yınede hafıfce yaptım hayır burun ucuma kıkırdak eklnmedı.burun ucum eskı burnumla aynı gıbı zatenn eskısı kadar dusuk değıl okadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?