Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Apaşırı kemikli burun ucu üst dudağında olmayan kimse Allah aşkına estetik olmasın.. doğal olan ne ise en güzel oymuş gerçekten.. şimdi kemikli burnumu tekrar yaptırmak için revizyon olacağım. Aklım nerelerdeydi de gittim estetik oldum ben ahhh benim mal kafam.. kızlar lütfen olayın hamdolsun yaptırın burnunuza hevesinizi alın ama bu iş ciddi resmen burnunuzu kesip biçiyorlar..

kızlar lütfen olmayın “burun dolgusu” yaptırın yazmak istemiştim otomatik düzeltme azizliği

Aynı şeyleri yaşıyoruz birebir.. lütfen bana da fotoğraf atarmısnız

Arkadaşlar merhaba 2 ay önce burun estetiği oldum sonuç fiyasko ucu Kocaman burun Kocaman yandan kemiği çıktı erkek burnu gibi kalın bende burnumu hiç beğenmiyordum psikolojimi etkiliyordu ama yaptırırken bu kadar zor olduğunu bilseydim 100 kez düşünürdüm.. lütfen iyü düşünün psikolojik olarak asla kolay bişey değil yüzünüzün tam ortasındaki bir şeyi değiştiriyorlar yüzünüz değişiyor doktorunuzu çokkkkkk iyi araştırın küçük sorunlar varsa bence hiç değmez bu çileye gerçekten olucam illa diyorsanız da kendinizi iyi hazırlayın beklemekten başka elinizden bir şey gelmiyor malesef..
Arkadaşlrn burunlarından memnun olmayanlarla özelden foto atıp konuşsak ? Birbirimize destek oluruz 2 ay oldu benim

size kesinlikle katılıyorum.... aşırı kemerli burun yoksa bence hiç bulaşılmamalı bu işe

burun üstü derim bile hâlâ bi enteresan

Aynen öyle benim sağlık sorunum olmasa asla olmazdım keşke nefessiz kalsaydımda ameliyat olmasaydım diyorum iğrenç bi durum

Doktor kim?

Ameliyat olmadan bu başlıkları okuyup karar verin. Tavsiyem kimse bu ameliyatı olmasın. Doğal gibi olmuyor

KEsinlikle öyleymiş arkadaşlar insan geç anlıyor bunu düşünen varsa kesinlikle emin olmadan acaba diyerek bu ameliyatı olmasın

yorumlar ilginc. Ben mesela Doktor Okan Özgür Özturana burun ameliyatımı yaptırdım ve görsel olarak çok hoş bir burnum oldu. Hemde nefes sorunum yok oldu.

Ben de ilk aylar pişmandım ama artık pişman değilim. Alıştım ve seviyorum. Anormal derecede yapay küçücük burun yaptıran insanlar pişman oluyor galiba

Wallaha arkadaşlar isteyen beğensin isteyen beğenmesin yorumumu ama bnce çoookkk kötü bi burnunuz yoksa yaptırmayınız!! Çünkü estetik burun belli oluyor istediği kadar doğal düz yapsın doktorlar belli yani ..yüze sonradan konmuş, parlak bi burun derisi göz altlarında oluşan çukurluk o eblek ifade ve bakışlar ‘uzamış dudak burun mesafesi ,aşağıya bakan ağız tipi .. bunların çoğu estetik olan insanlarda var ve çok rahatlıkla anlaşılıyor kesinlikle estetik operasyon geçirenlerin hemen hemen hepsinde oluyor çoğu insan bu ameliyatı olduğunda başta pişman oluyor neden çünkü yüzdeki o doğal harmoniyi bozuyorlar sonradan göz alışmasıyla beğeniyorlar ama kesinlikle doğal duran bi burun yok ortada !!! Bunu çevremde birçok rinoplasti olan arkadaşlarım ve akrabalarıma dıştan bakan bi insan olarak söylüyorum zaten bide üstüne komplikasyon riskleri de var hiç gerek yok bnce berbat bi burnunuz yoksa bulaşmayın!!! Yoksa sonrasında yapay bi surat bomboş bakışlarla karşı karşıya kalıyorsunuz.

Ben de sonrasındaki psikolojik süreç açısından çok kötü olmadığı sürece ameliyat olunmaması gerektiğini düşünüyorum ama yorumunuza tam anlamıyla katılmıyorum. Bence ilk baştaki pişmalıklar daha burnun çok şiş olduğundan kaynaklanıyor. Bekledikçe burun yüzle bütünleşiyor ve ben asla estetik olduğu anlaşılmayan burunlar olduğunu düşünüyorum. Benim bakışlarım hiç değişmedi. Değişenlerinde sabrederlerse 2-3 ayda tamamen eskiye döndüğünü biliyorum. Tabiki yüzün ortasında bir organımız değişiyor belli bir alışma süremiz olacak bizim ve çevremizin. Olacak insan bunları göze alarak olması lazım. Birkaç ay sonrada güzelliğin tadına varır eminim eğer güzel yapıldıysa ameliyat.

Bnde sizin düşüncenize saygı duyuyorum fakat bu estetik şans işi şişler inince güzelleşir demişsiniz ama şişler inince daha beter olan hatta şişken daha güzel olan burunlar gördü bu gözler illlaki çok doğal duran burunlar vardır ama maalesef çoğunluk plastik gibi bi görüntü veriyor özellikle burun ucu ve yan gölgeler Sahte yani bu durum bana itici geliyor bnce burun doğuştan güzel olucak zorla güzellik olmuyor ayrıca gözlerin yapısının kalıcı bozulduğu durumlarda var burun kemeri gidince gözler ayrıklaşıyor göz pınarı içe çöküyor bakın ünlülerden eylem Şenkal ve gaye turgutta bu durumu görebilirsiniz Naçizane fikrim böyle ameliyat olmak isteyenler bu riskleri düşünüp ona göre karar versinler

Ayrıca bakın Victoria secret modellerine candice swanpoel ve İzabel goulart burunları mükemmel değil hatta izabelin hatrı sayılır kemeri var ama burunlarına ellettirmiyorlar isteseler tabiki de en ünlü cerraha yaptırırlar ama o plastik görüntüyü istemiyorlar halbuki yüzlerinin başka yerlerinde küçük estetikler var ama burun onlardan biri değil çünkü gerçekten bakışları etkiliyor ve bunun bilincindeler bi dergide okumuştum hafif kemer bakışlara derinlik katıyormuş dolayısıyla küçük kusurları yok etmemek lazım

Tabiki riskler var. Ben de zaten dikkat ederseniz iyi yapılmış bir ameliyatta diye belirttim şişler inince güzelleşmesi kısmını. Bence çoğunluk değil bunlar. Hilal altınbilek, mine tugay, türkan şoray, emel sayın ve daha niceleri. Ben ünlüler dünyasını pek takip etmediğim için aklıma gelenleri yazdım. Sonuçları harika bence. Hiç plastik bir görüntü yok. Gayet yüzleriyle uyumlu bence. Tamamen farklı biri olacak derecesinde küçültülür veya kavis verilirse dedikleriniz belki doğru olabilir ama onun dışında hafif kaldırılıp kemer görüntüsü gidince bence güzel oluyor. Bir de bazı ünlüler estetik olmuyor ama bu onların yapay bir burun olacağı korkusuyla olmadıkları anlamına gelmez tercih meselesi yani belki kemeri karakteristik buluyorlar belki yüzlerine yakıştırıyorlar. Bence insan rahatsız oluyorsa yıllar geçse de bu değişmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…