Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Reklam yapılır ama bu kadar da bariz olunmaz ya

Siz neden benimle uğraşıyorsunuz? Her yorumumun altına reklam olduğunu yazmışsınız. Benim amacım burada insanlara yardımcı olmak, bilgi paylaşımında bulunmak.. Merak etmeyin doktorumdan reklam için para falan almıyorum, tamamen iyi niyetliyim, sizin gibi kötü şeyler düşünmüyorum ayıp çok ayıp yaptığınız..

Ben denizlide oldum.. rezalet resmen.. O kadar kalkık ki insanlarla konuşurken burun deliklerim onlara bakıyor.. fotoğraflarımdan nefret ediyorum.. hatta bi arkadaşım senin burnunu görünce burnumu yaptırmaktan vazgeçtim dedi.. kesinlikle yaptırma bozma doğallığını..

Merhaba sizin kaç ay oldu?

Aslında yaptırdım 1 sene geçti yamuk çirkin kötü bi şey oldu.. Doktor hatasını anladı tekrar düzeltiriz dedi tekrar ameliyat oldum üzerinden 7 ay geçti hala çok kötü bi düzelme falan yok..

ben doktor necdet ucar a yaptirdim o zamanlar bogazici tip merkezi vardi. ilk bi kac ay iyiydi odemler inince burnumu kaydirak gibi oydugunu farkettim. burun ucu sisligim de inmeyince o kadar sahte durdu ki burnum. cok pismanim

Merhaba Caglayan Yagmura ameliyat olmustunuz sanirim en son memnun kaldiniz mi sonuctan?

Yüzümün ortasında bir enkazla yaşıyorum yıllardır. Nasıl yaşadım bu şekilde 10 yıl bilmiyorum, sanırım bir ameliyatı daha kaldıramam o yüzden böyle kalacak burnum ölene dek.

KESİNLİKLE ESTETİK OLMAYIN.

Arkadaşlar burnunuzda sağlık açısından bir problem yoksa kesinlikle estetik olmayın ben estetik oldum piskolojim alt üst oldu hayatım mahvoldu diyebilirim. En iyi doktorda olsa asla önermiyorum burun içi çok karmaşık bir yapıya sahip ve risk almaya değmez .eğer bir uzvunuzu beğenmiyorsanız piskolojik destek alın bu iş tamamen piskolojik başka insanların hiç bi zaman dikkat etmediği şeyleri kafaya takıyorsunuz . Tamam bana iyi bir doktor denk gelmedi belki ama şuan düşünüyorumda en iyiside olsa hiç gerek yokmıuş . Bu işi kafaya takan ve bu yazıyı okuyanlara tavsiyemdir kesinlikle bulaşmayın arkadaşlar başka şeylere yönelin

Bu mesaja yüzbin kez katılıyorum.

Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz. Adeta benim duygularıma tercüman olmuşsunuz. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktorunuz kimdi? Fotoğraf yollayabilir misiniz? Bakın bu benim halim. Yamuk yumuk bir kemik, yandan da hala kemerli görünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…