Çok geçmiş olsun nefes alma problemimi var ? Bunu çok okuyorum burun yaptırma korkum geçiyor tamam diyorum ama hala net olamadım bunda(((((Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?
Yok yanlış anlamışsınız kalkıklık İçin diyorum benÇok geçmiş olsun nefes alma problemimi var ? Bunu çok okuyorum burun yaptırma korkum geçiyor tamam diyorum ama hala net olamadım bunda(((((
hımmm anladım ok tşklerYok yanlış anlamışsınız kalkıklık İçin diyorum ben
Reklam yapılır ama bu kadar da bariz olunmaz yaMerhaba kızlar, burun estetiği için İzmir' e gelin, hem daha uygun fiyatlar hem de daha başarılı bir doktor var burada, kendi doktorum Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola, instagramdan çalışmalarına bakabilirsinizBilgi almak isteyenlere whatsapp üzerinden yardımcı olurum seve seve :)
Reklam yapılır ama bu kadar da bariz olunmaz ya
Reklam amaçlı yazmadım, öyle bir niyetim olsa başka doktor isimlerini verip tavsiyede bulunmazdım. Ben kötü niyetli biri değilim, ama ne yazık ki siz öylesiniz çok yazık..Reklam kokan hareketler
Merhaba sizin kaç ay oldu?Ben denizlide oldum.. rezalet resmen.. O kadar kalkık ki insanlarla konuşurken burun deliklerim onlara bakıyor.. fotoğraflarımdan nefret ediyorum.. hatta bi arkadaşım senin burnunu görünce burnumu yaptırmaktan vazgeçtim dedi.. kesinlikle yaptırma bozma doğallığını..
Merhaba Caglayan Yagmura ameliyat olmustunuz sanirim en son memnun kaldiniz mi sonuctan?Teşekkür ederim canım garip ama resimlerde güzel duruyor burnum ama heryeri ağlayan duvarı yapmak istemiyorum başlığımı okursanız inanın neler yaşadığımı ve çektiğimi anlarsınız tek dileğim kimse benim çektiklerimi çekmesin umarım herkes hayal ettiği buruna kavuşur bende 3. ameliyatımdan sonra inşallah...
KESİNLİKLE ESTETİK OLMAYIN.
Arkadaşlar burnunuzda sağlık açısından bir problem yoksa kesinlikle estetik olmayın ben estetik oldum piskolojim alt üst oldu hayatım mahvoldu diyebilirim. En iyi doktorda olsa asla önermiyorum burun içi çok karmaşık bir yapıya sahip ve risk almaya değmez .eğer bir uzvunuzu beğenmiyorsanız piskolojik destek alın bu iş tamamen piskolojik başka insanların hiç bi zaman dikkat etmediği şeyleri kafaya takıyorsunuz . Tamam bana iyi bir doktor denk gelmedi belki ama şuan düşünüyorumda en iyiside olsa hiç gerek yokmıuş . Bu işi kafaya takan ve bu yazıyı okuyanlara tavsiyemdir kesinlikle bulaşmayın arkadaşlar başka şeylere yönelin
Kesinlikle aynı şeyleri yaşıyoruz. Adeta benim duygularıma tercüman olmuşsunuz. Benim de 2 ay 10 gün oldu. Doktorunuz kimdi? Fotoğraf yollayabilir misiniz? Bakın bu benim halim. Yamuk yumuk bir kemik, yandan da hala kemerli görünümBurun estetiğinde başarı oranı, problemin büyüklüğüyle ve eski burnun çirkinliğiyle orantılı olabilir mi? tabiki de alakalıdır..ama şöyle bir durum var benim içni ben de oldum 3 ay olacak çok başarılı bir doktora oldum hala da başarılı işler çıkartıyor ben açıkcası diğer hastaların fotolarına baktıkça deli oluyorum elde değil..ben de mi talihsizlik diyorum..fena bir burun değil ama ucu düşük..ki bunu sadece ben demiyorum..3 ayı geçti olumlu bir değişme yok maalesef. biz iyi bir iletişim kuramadık iyi bir hasta-doktor ilişkisi ki doktorum diğer yorumları okuyorum da sıcakkanlı ilgili,sabırlı vs..vs.. demekki ben de sorun var..bu sefer de bende ne sorun var peki diye düşünmekten de kendimi alamıyorum :))..ne bileyim..bazen gerçekten mutsuz oluyorum bazen de umursamıyorum ama az değil 3 ay geçti..doktorum o kadar harika burunlar yapıyorki yapmış ki zaten onları görerek karar vermiştim..benim neden böyle oldu anlamak mümkün değil hani desem burnum zor bir burundu tamam onu kabul ediyorum ama doktorum nice burunları ne güzel yapmış revizyonda da bir numara kendisi..yani doktorumu da iyi seçtiğime inanıyordum ama yürekten inanmasam böyle bir işe kalkışamazdım o kadar cesaretli biri değilim..çok doğal diyip duruyorlar bazıları farketmiyor bile deli oluyorum farketmemelerini açıkcası olumlu göremiyorum eski burnum kemikli büyük ve ucu düşüktü yani farkedilmiyorsa insan başka şeyler düşünüyor elinde olmadan..ne yani o doktora değil de amerikadaki ünlülerin estetik cerrahlarına mı olsaydım?? bana göre bir üst seçenek anca öyle olabilirdi yani o kadar güvenmiştim((((artık diğer hastalarının fotolarına bakmıyorum bakmak istemiyorum..benim şansızlığımdır ..bunca zaman bekledim 1. aydan beri böyle düşünüyorum aylar geçtikçe de olumlu bir gelişme olmadı dayanamayıp yazdım affetsin beni sevgili doktorum..
10 sene önce yaptırdım, hiç memnun değilim. Prof. Dr. Uğur Koçer - Ankara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?