Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Benim revizyon ameliyatımın üzerindne beş sene geçti neredeyse ve sol taraftaki çökük kısım hâlâ düzelmedi, alçı çıktığında çok oyuktu ve acıyordu şu an bayağı sert ama hâlâ oyukluk özellikle ışıkta belli oluyor. Benim kemiğimi kırarak indirmişler o yüzden bu oyukluk olmuş

Genelde altı ay ila bir senede burun oturuyor ama ikinci ve sonraki ameliyatlarda sanki her saniye burnun farklıymış gibi hissediyorsun, çok fazla müdahale olduğu için tam olarak oturması çok uzun sürüyor.
Bu burunla ilgili sorunlar ameliyattan ne kadar sure sonra oldu.tam olarak noluyor yani burun cokuyor mu vs.boyle seyler mi.cok gecmişler olsun.

Benim burnumda hala bantli ama cok kasiniyor dayanamiyorum kasiyorum hafif hafif bisey olur mu.benim burnuma ustten degil burun altindan mudahale etti geriye iterek teo teknigi imiş.insallah bi sorun olmaz.

Benim burnumda hala bantli ama cok kasiniyor dayanamiyorum kasiyorum hafif hafif bisey olur mu.benim burnuma ustten degil burun altindan mudahale etti geriye iterek teo teknigi imiş.insallah bi sorun olmaz.
Merhaba geçmiş olsun, ameliyat sonrası kaşıntı bende de çok olmuştu, burun için yara ve dokuların iyileşmesine işarettir o kaşıntı :) çok tatlı kaşınır bir de, bende dayanamaz buz uygulaması yaparken hafif hafif buz paketi desteği ile kaşırdım, bir sorun yok çok şükür

Teşek
Tesekkur ederim neyse ki yrn kurtuluyorum bu bantlardan

Merhaba arkadaşlar
Bir doktor hakkında bilgi almak istiyorum ama internette bulamıyorum onunhakkında fazla yorum
GATA'dan çıkmış her doktor iyi midir?

Benim onerim; yeni ameliyat olmuş daha 1 aylik 6 aylik kişilerin tavsiyesi ile doktor tercih etme edilmemeli ztn.6 yillik 10 yillik olanlar yardimci olursa cok daha saglikli guvenli kesin sonuç elde edilmiş olur.

Arkadaşlar ben geçen sene ameliyat oldum Burak kayana .. ameliyattan sonra nefes alıp verişim resmen bitti , gece uykularım haram oldu , doktor bunu farkettiği için bana paramı geri gönderdi , ama sonuçta nefes alıp verişim kitli resmen , şimdi tekrar bi kbb ci ye gidip bi daha ameliyat olacağım , ulaşmak isteyenler çekinmeden gelin görün bursada yaşıyorum

Şuan burnunuz nasıl çok merak ettim. Fotoğraf atarmısınız o kadar kötü değildir belki de. Böyle yorumları okuyunca üzüntü duyuyorum. Eminim olacaklarda korkuyordur. İyi doktor seçmek çok önemli.

Benim de bu haftasonuna ameliyatım var ama hala kararsızım. Hiç bir doktora güvenemiyorum. Burnum büyük bunu çok kafaya takıyor muyum hayır nefes alamıyorum bu da çok problem değil ama neden daha güzel ve nefes alan bir burnum olmasın ki diyorum. Olsun evet dıyorum... Ama yazılanları okumakta bu amelıyatta şans payının da yüksek oldugunu gösteriyor..doktorum yüzde yüze yakın asla sorun olmayacak dedi ama işte önce böle diyor ya sonra arkasında durmazsa da dıyorum...

Herşeyi bir kenara bırakıp olumlu düşüncelerle girin ameliyata doktorunuza güveniyorsanız aklınızdan olumsuz düşünceleri çıkarın belki de hiç bir sorun olmayacak, inşallahta olmaz çok güzel bir burnunuz olur.

Teşekkür ederim umarım öyle olur bugun tekrar gidecegim doktorla görüşmeye

Merhaba kızlar, burun estetiği için İzmir' e gelin, hem daha uygun fiyatlar hem de daha başarılı bir doktor var burada, kendi doktorum Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola, instagramdan çalışmalarına bakabilirsiniz Bilgi almak isteyenlere whatsapp üzerinden yardımcı olurum seve seve :)

Reklam kokan hareketler

Benim onerim; yeni ameliyat olmuş daha 1 aylik 6 aylik kişilerin tavsiyesi ile doktor tercih etme edilmemeli ztn.6 yillik 10 yillik olanlar yardimci olursa cok daha saglikli guvenli kesin sonuç elde edilmiş olur.
Kesinlile haklisiniz İnstigramdaki hemen ameliyat bitimi resimlerine aldanıp onur dedeye ameliyat oldum,ilk 6-7 ay burnum hoşuma gidiyordu meğer şişliklerden dolayı imiş Ben yuzumle alakasız kalkık yapay bir burunla pskilolojim okadar bozuldu Nefes alamiyorum ,ameliyat sonrasi durup durup kanama peydah oldu.bu da yetmiyormus gibi acik ameliyat olmustum açılış yerlerinde iz kaldi . iki kere ameliyat oldum orda hala ayni ve sanki simariklik yapiyormusum gibi "e tamam artik yani " tavri takindilar. Oraya git gel mutsuz saglik sorunuyla ugrasan onlarca kadinla tanistim .aman diyorum uzak durun kasap mezbaasi gibi .ilk basta cok ilgililer ama sonrasi yok .rus ruleti oynamak gib
Kendisi oldukça amatör ve hırslı bir insan

Aynı benim sorunlarım ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?

Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…