Bu burunla ilgili sorunlar ameliyattan ne kadar sure sonra oldu.tam olarak noluyor yani burun cokuyor mu vs.boyle seyler mi.cok gecmişler olsun.
Merhaba geçmiş olsun, ameliyat sonrası kaşıntı bende de çok olmuştu, burun için yara ve dokuların iyileşmesine işarettir o kaşıntı :) çok tatlı kaşınır bir de, bende dayanamaz buz uygulaması yaparken hafif hafif buz paketi desteği ile kaşırdım, bir sorun yok çok şükürBenim burnumda hala bantli ama cok kasiniyor dayanamiyorum kasiyorum hafif hafif bisey olur mu.benim burnuma ustten degil burun altindan mudahale etti geriye iterek teo teknigi imiş.insallah bi sorun olmaz.
Tesekkur ederim neyse ki yrn kurtuluyorum bu bantlardanMerhaba geçmiş olsun, ameliyat sonrası kaşıntı bende de çok olmuştu, burun için yara ve dokuların iyileşmesine işarettir o kaşıntı :) çok tatlı kaşınır bir de, bende dayanamaz buz uygulaması yaparken hafif hafif buz paketi desteği ile kaşırdım, bir sorun yok çok şükür
Teşekkur ederimhafif kaşımaktan bir sorun olacağını sanmıyorum.) ama sen yine de dikkat et
İnan her gün ağlıyorum... Sosyal hayat kalmadı bnde... Resmen param ile rezil oldum... Ya bn neee yaptım kafayı yecemmm.... Birde ikinci amelîyat için para lazım onu iki üç seneye anca toplarim asgari ücret e çalışıyorum.. ailem e veriyor m ...ben cook kötü durumdayim... Ailem hiç yanında değil... Bizi dinlemedin.. Allah çarptı diyor... İnan intihar günah olmasaydı ölmek için bir saniye bile beklemezdim...
Benim de bu haftasonuna ameliyatım var ama hala kararsızım. Hiç bir doktora güvenemiyorum. Burnum büyük bunu çok kafaya takıyor muyum hayır nefes alamıyorum bu da çok problem değil ama neden daha güzel ve nefes alan bir burnum olmasın ki diyorum. Olsun evet dıyorum... Ama yazılanları okumakta bu amelıyatta şans payının da yüksek oldugunu gösteriyor..doktorum yüzde yüze yakın asla sorun olmayacak dedi ama işte önce böle diyor ya sonra arkasında durmazsa da dıyorum...
Teşekkür ederim umarım öyle olur bugun tekrar gidecegim doktorla görüşmeyeHerşeyi bir kenara bırakıp olumlu düşüncelerle girin ameliyata doktorunuza güveniyorsanız aklınızdan olumsuz düşünceleri çıkarın belki de hiç bir sorun olmayacak, inşallahta olmaz çok güzel bir burnunuz olur.
Reklam kokan hareketlerMerhaba kızlar, burun estetiği için İzmir' e gelin, hem daha uygun fiyatlar hem de daha başarılı bir doktor var burada, kendi doktorum Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola, instagramdan çalışmalarına bakabilirsinizBilgi almak isteyenlere whatsapp üzerinden yardımcı olurum seve seve :)
Kesinlile haklisiniz İnstigramdaki hemen ameliyat bitimi resimlerine aldanıp onur dedeye ameliyat oldum,ilk 6-7 ay burnum hoşuma gidiyordu meğer şişliklerden dolayı imiş Ben yuzumle alakasız kalkık yapay bir burunla pskilolojim okadar bozuldu Nefes alamiyorum ,ameliyat sonrasi durup durup kanama peydah oldu.bu da yetmiyormus gibi acik ameliyat olmustum açılış yerlerinde iz kaldi . iki kere ameliyat oldum orda hala ayni ve sanki simariklik yapiyormusum gibi "e tamam artik yani " tavri takindilar. Oraya git gel mutsuz saglik sorunuyla ugrasan onlarca kadinla tanistim .aman diyorum uzak durun kasap mezbaasi gibi .ilk basta cok ilgililer ama sonrasi yok .rus ruleti oynamak gibBenim onerim; yeni ameliyat olmuş daha 1 aylik 6 aylik kişilerin tavsiyesi ile doktor tercih etme edilmemeli ztn.6 yillik 10 yillik olanlar yardimci olursa cok daha saglikli guvenli kesin sonuç elde edilmiş olur.
Aynı benim sorunlarım ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?aynn zaten kısa olmasa neyse dıyecem... ya dıyorum ya mıyon yuzum vardı .... şimdi ise 40 yaş uzerı gorunuyorm...burun ve ust dudak mesafesi cook acılmıs... aslında baska doktorlarla konustum... onlar da dıyo senın doktorun dıkkatsızlıği.. senın zaten burun ve ust dudak mesafesi eski burnunla olması gerekmıiş... şimdi ise daha kalkık ve kucultmus oldugu ıçın mesafe acılmıs... inan ilk ay maymun gıbı ıdım... abım dun aksam dedi amelıyatın ılk ayı maymun gıbıydın ... delıkten baska bırsey yoktu yuzunde... şimdi de uc ay oldu pek birseye benzemıyor... ucu dusmus ama top gıbı kalmıs... tabı hala yuzume gore kısa... bırde burun sırtı nerdeyse yookk... ustune hala şiş... basık... bn ne halt yedim ya... eskı fotograflarıma bakıp bakıp aglıyorum... o kadar cok zayıfladım kı uzuntuden...
Merhaba aynı sorun bendede var ameliyat olalı 40 günü geçti sizin düzeldi mi?Bende ayni durumdayim1,5 aydir depresyondayim. Guzelligim gencligim mahvolmus. Nasil bu duruma düsürdüm kendimi anlamiyorum. Nefes sorunum vardi ve hafif bir kemerim vardi. Burnum ince ve kucuktu, simdi felaket cirkin birsey olmus... Kalkik, kisa ve asiri belirgin burun delikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?