benimkide aynı domuz gibiyim
ben maalesef özelden mesajda yazamıorum resimde gönderemiorum,mesaj sayım yeterli değil?
ama sen eğer gönderebiliosan se bana gönder en azından durum kıyaslaması yapabilirim,sanırım seninde çubuk çok sert miş ve kalkıklığı sağlayanda o!!!
oraya koyduğu extra malzeme yüzünden öyle oluyor ve bu durum yeni bir müdahale olmassa asla düzelmes(
buyuk umutlarla gırmıcekmıssın amelıyata onu anladım..doktorlar bıldıgı gıbı yapıyor kocaman bırakıyor burnuhıc memnun degılım devıasyonum da gecmemıs bosu bosuna amelıyat oldum bence burnunuzda buyuk sorun yoksa kesınlıkle olmayın
Kızlar ya tam sevincimi paylaşacaktım ama odmr ve bahar doğanayın yazdıkları beni çok üzdü. Geçmiş olsun diyorum. İnşallah revizyonla düzelir. Ben de günlerdir bunalımdaydım, arkadaşlar sağolsun yazılarıyla destek oldular. Doktoruma gözüm kapalı ameliyat oldum, ayrıca memişlerimi de büyüttüm:) Neyse, günlerdir bunalıma girip acaba istediğim gibi olmucak mı diye düşünürken dün alçım çıkınca şok geçirdim. Hocam bana aslında çok güzel bir burun hediye etmiş de farkında değilmişim. Alçının burun ucuma yaptığı baskıdan dolayı herhaldeki o top gibi büyük burun ucum nasıl da değişti...Orhan Çizmeci'yi tek geçerim diyordum ameliyattan önce...Şimdi gene diyorum Number One
lütfen arkadaşlar şayet aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyor fakat burnumun şu şu kusurları olmasa daha güzel olurdum diyosanız, kesinlikle olmayın derim. Sonra bi bakmışınız o güzel gözlerinizin de ifadesi bozulmuş, endamınız gitmiş ve ameliyattan dolayı yüzünüz daha erken yaşta çökmüş olabilir.
Ben tecrübelerime dayanarak sölüyorum doğallık en güzeli. Yok eğer ben çirkinim ama burnumu yaptırsam en azından bi ihtimal alımlı olma şansım var diyosanız deneyin tabiki :)
bende varimmmm:)) 23 ysmda 2.op oldum sonra yuzum pert..yurtdisinda yasiorum..2.op.un 1 ay oncesinde sigara alirken kimlik soruolardi sonrsinda tuhaf tuhaf bakar oldular bu ne acaba yasli desen deil genc deil ole ilginc bisi oldm:Ssu an 26 yasindayim 27 28 dien var.:S 23 te liseyi yenimi bitirdin diolardi..bide benim ole tuhaf seyler var ki yuzumde bakiorum 50 yasinda teyzede yook oyle bisey yanlis yaslaniorumschenay sen aynı beni tarif etmişsin.benim geçirdiğim ikinci ameliyattan sonra yüzümde alışamadığım bişey oldu nasıl desem,ameliyattan önce mesela bi yerde 21yaşındayım dediğimde şaşırıp"aa biz seni liseli sanıyorduk" derlerdi veya" hiiç göstermiyosun ya"diye şaşırırlardı.ameliyattan sonra hani burun değişti de aynı zamanda artık benden kadın olarak bahsedilir oldu,cidden çok daha olgun göstermeye başladım,yüzümün o eski tazeliği kalmadı.
gerçekten burun ameliyatı dolayısıyla yüzüm erken yaşta çökmüş olabilir mi ya??ben bunu burnun aldığı şeklin kötü olmasına bağlıyordum hep,yüzümün çökmesi midir acaba o taze çıtır ifadeyi alan
nasıl yani ya?? hiçmi düzelme olmamış... bir başka kbb doktoruna randevu alıp gitsene? filmlerinide al götür en azından için rahat eder.
hiç sorma 6 ay bu burunla nasıl geçer bilemem. fotomu bi koyabilsem görseniz anlarsınız aslında halimi. bu sitede benim gibi biri daha varmıdır, bence yoktur...
milletin alçıdan kalıp gibi fıstık gibi burnu çıkar bende böle domuza döner otururum ya yanarımda buna yanarım... aklıma turp suyu sıkayım. ameliyat neyime... vicdanım sızlıyor...[/Q
Baharcım benimde burnumun sırtına kıkırdak koydular 4 ay oldu burnum maşallah alnımdan parmağınla inmye çalışsan burun ucuna kadar düz yani iki kaş arasına diyecek yok süper dolgu var :)) tövbe yarabbi insin diye bekliyorum. sırt kısmı senin burnuna benziyo sanrım dedin ya kıkırdak var diye ben insin diye masaj yaparken zavallı baş parmağım kopacak niye böle oluyo bri bana desinki benimde ölydi bve düzeldi desin lütfeeeeeen.....
bende varimmmm:)) 23 ysmda 2.op oldum sonra yuzum pert..yurtdisinda yasiorum..2.op.un 1 ay oncesinde sigara alirken kimlik soruolardi sonrsinda tuhaf tuhaf bakar oldular bu ne acaba yasli desen deil genc deil ole ilginc bisi oldm:Ssu an 26 yasindayim 27 28 dien var.:S 23 te liseyi yenimi bitirdin diolardi..bide benim ole tuhaf seyler var ki yuzumde bakiorum 50 yasinda teyzede yook oyle bisey yanlis yaslaniorumbi tuhaf belli bi op gecirmisim.sonuc olarak 3 burun ameliyati oldum olmaz olaydim.4.de artk alin herseyi sadece iki delik acin dicm o olcak..gecmis olsn
ya bende burnumu hiç beğenmiyorum ameliyat olmak istiyorum ama daha yaşım küçük
ben 10 ay önce oldum ameliyatımı ama 10 aydır ; mutsuz ve asosyal olarak yaşıyorum . benim burnum biras fazla kalkık oldu sanırım ( Osman karaaslan ürünü ) ya bilmiorum hatalı omu yoksa benim şansım kötü bir günümüydü ama benim ki bence bayağı kötü oldu yani en azından asla benim yüzüme oturmadı. haa aman henüz yeni zamanla oturur falan gibi söylemlere hiiiç kulak asmayın!!Sadece aynada ki görüntüye alışıyorsunu hiçbişey değişmior alçıdan sonraki ilk görüntü ile.tecrübeyle sabittir bu düşünce çünkü ben neredeyse 2 günde bir resimleyip dosyaladım ne yazıkkı hala aynı. artık ağlamıorum aynalara bakınca çünkü bu halime alıştım mecburen.naapcağımı bilmiorum ikinci bi kez daha bu riske girip yeni bi hüsran yaşamaktan da çok korkuyorum.ama şunu söyleyebilirmki çoook PİŞMANIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?