Burun Estetiği Olup da Beğenmeyen, Pişman Olanlar

Bende 3-4 gun sonra ameliyat olucam ama sizin bu yorumlarinizi okudukca vaz gececege benziyorum:)
 

aynı sorunlar bende de var şuan 4,5ay oldu burnumda hafif sağa doğru eğiklik çıkık kemikler ucu aşada. şişliklerin inmesini bekliyorum. doktora gittimde ben hiç bişe sölemeden o problemleri görüp kalıcı dolgu önerdi çıkık kemikler için, burun ucuda kendini toparlar 4ay sonra dedi umut ediyorum toparlar diye. kalıcı dolgudansa 2. operasyonu düşünüyodum ama yazdıklarını okuyunca çok üzülldüm sanki kendimin ilerdeki halini gördüm=(( keşke tekrar aynı doktora ameliyat olmasaymışsın.
 
arkadaşlar kaç ay oldu burnumun şekli hala aynı. üstelik çalışmaya başladığımdan beri daha fazla şişti. DOMUZ GİBİYİM. burun deliklerimin 2 katı büyüklüğünde kocaman bir burun ucu. ince uzun. üstelik bi tarafa yamuk. eğriliğin oldu tarafa. o kadar sinirim bozuluyorki. akşam aklıma geldi yine bayadır iş güç yoğunluk unutmuştum. keşke olmasaydım diyorum. kendimi cezalandırılmış gibi hisssediyorum.ya da sadece deviasyon olaydım şeklini elletmeyeydim diyorum.of diyorudma diyorum. herkes burnuma bakıyor. bakılmıcak gibi değilki. abartmıyorum , hani kimisi şikayet ediyor orada o çıktı bakıyosun fotosuna cillop gibi burun bişi yok. ama cidden benim burnum çok feci. napıcam ben
 

canım bı tane fotonu eklesene...merak ettımm...benımde kocaman bı burnum varr...cok pısmanım sımdı
 
 
 
 
 

ameliyatını nerde oldun?kime oldun bizlerde hatalı doktora düşmeyelim......
 
Evet o hatayı malesef yaptım düzelticem dedi nerden bilebilirdim ki :) Yani benmki böyle oldu diye sizinki de öyle olacak değil tabiki bu benim talihsizliğim sadece.. Umarım sizinki güzel olur.
 
Bu benim taihsizliğim aynı doktora olup çok memnun olanlar da var, sizinki de aynı şekilde olur diyemem yada doktora etiket yapıştıramam.
 
lütfen arkadaşlar şayet aynaya baktığınızda kendinizi beğeniyor fakat burnumun şu şu kusurları olmasa daha güzel olurdum diyosanız, kesinlikle olmayın derim. Sonra bi bakmışınız o güzel gözlerinizin de ifadesi bozulmuş, endamınız gitmiş ve ameliyattan dolayı yüzünüz daha erken yaşta çökmüş olabilir.
Ben tecrübelerime dayanarak sölüyorum doğallık en güzeli. Yok eğer ben çirkinim ama burnumu yaptırsam en azından bi ihtimal alımlı olma şansım var diyosanız deneyin tabiki :)
 
Bahar ben de aynı kişiye ameliyat oldum benim burnumda biraz kemer kldı. 2 kere iğne oldum ama inmedi . galiba törpü gerekecekmiş nasıl olduğunu bilmiyorum gerçi ama yine de mutsuzum . Bu arada mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamadım.
 

hangi doktora ameliyat oldunuz ?
 



kemer burun sırtında olan yer dimi... düz olmadı mı yani çıkıntı mı var? bide ilk zamanlar görüntün domuza benziyomuydu? ucuda top gibi ince uzun. burun altım çok dik. deliklerimin iki katı büyüklüğünde burun ucu etim var. çok garip gözüküyor yandan. işyerimdeki arkadaşlar alıştı da, müşteriler tuhaf tuhaf bakıyor sende de böylemiydi? düzelme oldu mu altında.

bu arada o mu dedi törpü gerekli diye? kendisi mi yapacakmış törpüyü yoksa başka bi doktorla mı görüştün.
 

Kendi dedi törpü gerekebilir dedi. Yok hiç domuz gibi değildi çok kalkık değildi benim kavisi falan yok ama hep bundan şikayetçiydim ben.şımdı birde tam ortada kemer yok yani sol tarafında böyle kemik var sağ taraftan bakınca görnüyor. Şişlikler iner uzulme benim ilk haftalarda acayip şişti . Sonra baya indi.Şişlikleri takma sen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…