Burun Estetiği oluyorum ...

Son durum nedir acaba ameliyat oldunuz mu umarım olmamışsınızdır bende iki yıl önce oldum ve hiiçbirşeyi yapmamıs sadece kemiği düzeltmiş onu da becerememiş gerci kemikler içinde ayrık kalmıs birleşmemiş şuanki aklım olsa asla ve asla o zamnalar amelşyartlara girmiyordum ama suan işin içerisindeyim ve kaç tane doktorun ameliyatına girdim ve izledim en iyisi Muhammet Dilber dir onu da size söyleyeyim sorıunuz varsa da yardımcı olmaya calısırım çünkü bazı şeylerin geri dönüşü yok :(

Muhammet dilber ile yüzyüze görüşmedim sadece fotoğraflarımı gönderdim asistanına.. zorlu bir burun olup yapamayacağını söylemiş.. daha çok tırstım oyüzden beklemedeyim doğru tercih için ..

O kadar pişmanım ki yazıklar olsun.. burnum resmen yamuldu alttan bakılınca kemik görülüyor ve gözümün biri aşağı doğru düştü .. Tamer beye güvenerek hata yapmışım :( :110:

bende tamer bey mağduruyum. geçen sene ameliyat oldum o zaman yorumlar hep olumluydu yorumlara kandım. şimdi tamer köse mağdurları diye kulüp bile kurabilecek kadar kalabalık olmuşuz

Bas bas bağırmışım millet hala tamer beyi soruyor. Uzak durun anacım uzak durun. Burun estetiğinde tek bilmeniz gereken şey UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ olsun, 3 5 bin liralara sakın ameliyat olmayın. Kaburgamdan greft alındı da düzeldi burnum. İki cihanda yatacak yeri olmaz inşallah o adamın. Bak bunu okuyorsan da kulağına küpe olsun, bırak artık yapamadığın beceremediğin şeyleri kovalama, kaç yaşına gelmişsin torun falan sev ama ameliyatla insanları harap etme.
merhaba siz revizyon ameliyatını kime oldunuz? memnun musunuz kıkırdakta erime vs soz konusu mu?

2 bucuk sene gecti bu adama ameliyat olalı ve bin pişmanım.. oncekı yorumlarımı sılebılsem keske aman sakın onları okuyup yanılmayın cunku cok erken bır mutlulukmuş. Fasul arkadasın dedıgı gıbı ne nefes alabılıyorum ne gorsel olarak bıseye benzıyorççgulunce ucu dusuyor ve sola egık bır hal alıyoır orjınal burnumu mumla arar oldum.. DR. TAMER KÖSE bey eger bu yazıyı okuyor ısenız lutfen ınsanların hayatını karartmayın yapamadıgınız ısı yapmayın zaten yaslı baslı adamsınız artık emeklı olun.. estetıgı gectım hadı estetısyen degılsınız de kbb uzmanısınız bu nasıl bır kbb lık nefes alamıyorum agazım acık uyuyorum.. revızyon ıcın bırsuru doktor ıle gorustum ve hepsı ne yapılmıs senın burnuna dedıler masallah ne doku bırtakmıssınız ne de kıkırdak ne var ne yoksa fazlası ıle cıkartmıssınız burnumdan... Neyse kızlar uzun lafın kısası ben yandım sız yanmayın.. bırde altın orandan bahsedıyor ona da kanmayın cunku altın oranın a sını bılmeyen bır doktor kendısı...

Aklı olan lütfen bu adama güvenmesin Allah rizasi için uzak durun Tamer Köşeden 2 yıldır hayatımı bok etti günde 1000 kere ah ediyorum ona ve bıkmadan usanmadan ediyorum , keşke zamanında olumsuz 1 yor um görseydim tek 1 yorum yeterdi , şuan bu halde olmazdım hakkımı iki cihanda helal etmem Tamer Köşeye , gidin kasaba ameliyat olun eminim daha iyi sonuç alırsınız

Screenshot_20190118_101246_com.google.android.youtube.webp
17 ocak 2019 show TV Ana haber bülteni.. You tube den izleyemek isteyenler için 32. Dk. Doktorun yüzü kapalı ama tanıyan tanımıştır

merhaba arkadaşlar uzun süre bakmamıştım bu konuya. şimdi son msj lara göz gezdirdim. bir çok kişi sorun yaşamış. çok üzüldüm böyle olmasını. demek ki bu doktor çok iyi sayılmaz. bazıları memnun bazıları değil. mesela benim 5 yıl oldu. hafif bir kemer var burnumda düzelteyim dedi istemedim. evet burnum mükemmel hokka değil ama memnunum. birazda ucu düştü gibi. geçen yılki fotolarımı koyayım size bir fikir olur. ön profilden güzel duruyor ama yan profilden küçük bir kemik ve hafif düşük görünüyor.

DSC_5928.webpDSC_5949.webp

merhaba arkadaşlar uzun süre bakmamıştım bu konuya. şimdi son msj lara göz gezdirdim. bir çok kişi sorun yaşamış. çok üzüldüm böyle olmasını. demek ki bu doktor çok iyi sayılmaz. bazıları memnun bazıları değil. mesela benim 5 yıl oldu. hafif bir kemer var burnumda düzelteyim dedi istemedim. evet burnum mükemmel hokka değil ama memnunum. birazda ucu düştü gibi. geçen yılki fotolarımı koyayım size bir fikir olur. ön profilden güzel duruyor ama yan profilden küçük bir kemik ve hafif düşük görünüyor.

Eki Görüntüle 2649624 Eki Görüntüle 2649625
ÇOK doğal görünüyor hoş olmuş bence. Hayırlı olsun bu arada evlendiniz sanırım 😊

Back
X