Burun Estetiği oluyorum ...

Kızlar selam bugün alçım çıktı bant takıldı çok rahatladım çok şükür. Bundan sonra masaj bölümü başlıyor :) ameliyat olan diğer arkadaşlar sizde durumlar ne?

Tamer Bey e ameliyat olan arkadaşlar ben de olmayı düşünüyorum ama hala kafam karışık :/ samimi yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar Tavsiye Sadece Tamer Beye ' Kere Ameliyat Olmuş Biri Olarak Sakıınnn!! Onu Tercih Etmeyin Sakın Bakın Güler Yüzlü Biri Olmuş Olabi,lir Ama Sıcak Kanlı Olup Güler Yüzlü Olmak Yetmiyor Benim Burnumu Maff Etii Allah Onu Bildiği Gibi Yapsın...

Kızlarr TAMER KÖSEYE SAKINNNN AMELİYAT OLMAYINNN.. Ben
Oldum hemde 2 kere ılk amelişyatta burnumun lakdırmak uğruna bütün kırıdaklarımı almış burnum düştü resmen ikicide düzelicek dedi kıkırdakların olmadığı yere kırıdak koydu böyle ince birşey çirkin duruyor ayrıca dudağımın üstünde kıkırdağın ucu kaldı misket gibi birsürü doktor geziyorum herkez bu inmez diyor. Tamer Beye Gİdiyorum İnmezsse Alırız Diyor Nevarki gülünce çıkıyor sadece böyle durunca birşey yok diyor dalga geçer gibi En Büyük Hatam Onun O sıcak kanlı davranışına aldanmaktı sakın diyorum benim düştüğüm hataya düşmeyin

Tamer Köseye Sakın Diyorum Lütfen Pişman Olmamak İçin Taner Beyi Eleyin Burnu Maff Ediyor Kendisi Sonrada Hiç Bİr Sorunu Kabul Etmiyor Yanlış Masaj Yapmışşsın Diyip Gidince Bütün Lafları Ağzınıza Tıkıyor Lütfenn Tamer Köseye Ameliyat olmayın size resimlerimide atarım benim düştüğüm hataya düşmeyinnn

taner bey şu anda ne kadara yapıyor? fiyatlar değişti mi acaba?

açıkçası biraz gelirim olsa ne yapar ne eder alanında çok iyi bir doktora giderim. ama maalesef öğrenciyim ve ailemin imkanları ortada, çocukluğumdan beri burnumla dalga geçilmesinden bıktım usandım artık. bir keresinde kendini insan sanan bi mahlukat durduk yere küfür bile etti burnuma. yo, tartışma halinde falan değildik öyle oturduğum yerden başka bir şeyle uğraşırken canı istedi ve küfür etti. sürekli burnumun çirkinliğinin ima edilmesinden, alaya alınmasından çok sıkıldım. kimse böyle bir şeyi hak etmez. dahası artık kaldıramıyorum bu durumu. onun için ucuz mucuz en azından ilk ameliyatı olmam lazım bu halinden daha kötü olacak değil ya.

Herkese merhabalaaaaaarrrrr,
13 ay önce Tamer beye ameliyat oldum, ameliyat sürecinde zerre zorluk çekmedim, morluk vb problemler olağan gelişti. Evet tüm doktorların söylediği gibi burnunuz 1 yılda anca oturuyor. Benimki çok doğal oldu, söylemediğim takdirde anlayamıyor kimse. Bazen ay burnum minnacık oldu diye çok mutlu oluyorum, bazense gözüme hala bile iri görünüyor. Her fotoğrafta kusursuz diyemiyorum bu nedenle de. Merak ettiğim bir şey var, Son 4-5 gündür yüz kaslarında istemsiz tik olur ya onun gibi burnumda çekilmeler oluyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç acaba, ben duymadım da. Bu cumartesi kontrole gidicem. Bir de burnumun sol tarafında deri birikmesi olmuştu (Tamer bey öyle tanımladı) masajla geçmedi, hala fark ediliyor. Ama nefes alma konusunda muhteşem derecede rahatladım. Yani özetlemek gerekirse hem çok memnunum burnumdan, hem de bazı günler mutsuz. Kendim de tanımlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 ay önce Tamer beye ameliyat oldum, ameliyat sürecinde zerre zorluk çekmedim, morluk vb problemler olağan gelişti. Evet tüm doktorların söylediği gibi burnunuz 1 yılda anca oturuyor. Benimki çok doğal oldu, söylemediğim takdirde anlayamıyor kimse. Bazen ay burnum minnacık oldu diye çok mutlu oluyorum, bazense gözüme hala bile iri görünüyor. Her fotoğrafta kusursuz diyemiyorum bu nedenle de. (Merak edenler için instagram: @ebicann) Merak ettiğim bir şey var, Son 4-5 gündür yüz kaslarında istemsiz tik olur ya onun gibi burnumda çekilmeler oluyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç acaba, ben duymadım da. Bu cumartesi kontrole gidicem. Bir de burnumun sol tarafında deri birikmesi olmuştu (Tamer bey öyle tanımladı) masajla geçmedi, hala fark ediliyor. Ama nefes alma konusunda muhteşem derecede rahatladım. Yani özetlemek gerekirse hem çok memnunum burnumdan, hem de bazı günler mutsuz. Kendim de tanımlayamıyorum.
Ne kadara oldunuz

Bende 20 haziranda Tamer beye ameliyat olcam. inşallah iyi bir sonuçla karşılaşırım. Çook heyecanlıyım ve korkuyorum ameliyattan.

Arkadaşlar merhaba,
Bayramdan sonra ameliyat olacagım ve bir arkadaşım Tamer KÖSE'yi tavsiye ettı. Benim bu ikinci ameliyatım ilk ameliyatımı 8 yıl önce oldum ve burun deliklerim dahi yamuk dikilmiş :( Sorum şu hocaya revizyon ameliyatı olan var mı ? Ya da ameliyat olup herhangi bir şikayeti olan ? İkinci ameliyatım olacağı için açıkcası çok korkuyorum iyice arastırmak istiyorum. sizin önereceğiniz doktorlar varsa onları da arastırabilirim.

Arkadaşlarım merhaba, uzun süredir Dr. Tamer Köse ile ilgili araştırma yapıyordum. Şu an siteye üye olmamın sebeplerinden biri aynı benim gibi kafası karışık arkadaşların akıllarındaki soruları gidermek. Çünkü 31Ağustos’ta ameliyat olmadan önce sürekli yazdıklarınızı okudum. Bir diğer sebep de doktorun kendisine olan minnet borcumu bu şekilde ödeyebileceğimi düşünmem. Kendisinin alanında iyi bir doktor olmasının yanı sıra, insan ilişkilerinde de ne kadar iyi olduğundan zaten bahsedilmiş. Benim hikayeme gelirsek; burnumdaki kemik yamuk ve etler de şişikti. 43 yaşındaki annem hiç tıkanmadan merdivenleri çıkıp, yürürken ben birkaç merdiveni bile çıkarken tıkanıyordum. Sağlık problemlerimin haricinde saçlarımı da asla toplayamazdım, çünkü burnumun şeklinden gerçekten hiç memnun değildim. Hepsi için 3 bin 500 lira ödedim. Fotoğraflarımı da fikriniz olması için ekledim umarım siz de beğenirsiniz ehe. Uzun lafın kısası kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Eklentiler

• unnamed.webp
    unnamed.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 336
  • unnamed1.webp
    unnamed1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 334
13 ay önce Tamer beye ameliyat oldum, ameliyat sürecinde zerre zorluk çekmedim, morluk vb problemler olağan gelişti. Evet tüm doktorların söylediği gibi burnunuz 1 yılda anca oturuyor. Benimki çok doğal oldu, söylemediğim takdirde anlayamıyor kimse. Bazen ay burnum minnacık oldu diye çok mutlu oluyorum, bazense gözüme hala bile iri görünüyor. Her fotoğrafta kusursuz diyemiyorum bu nedenle de. Merak ettiğim bir şey var, Son 4-5 gündür yüz kaslarında istemsiz tik olur ya onun gibi burnumda çekilmeler oluyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç acaba, ben duymadım da. Bu cumartesi kontrole gidicem. Bir de burnumun sol tarafında deri birikmesi olmuştu (Tamer bey öyle tanımladı) masajla geçmedi, hala fark ediliyor. Ama nefes alma konusunda muhteşem derecede rahatladım. Yani özetlemek gerekirse hem çok memnunum burnumdan, hem de bazı günler mutsuz. Kendim de tanımlayamıyorum.

Bu yazdıklarımın üzerine revizyon oldum. Deri birikmesi adı altında burnumun içinde ne var ne yoksa topladı, ucu düştüğü için(daha önce kaldırmamıştı sürekli altın oran uygun deyip duruyordu) sağ taraftan kıkırdak alıp ucuna koymuş ve bu işleme kaldırdım diyor. Arkasından kötü konuşmak istemiyorum ama doktor beyin yaşı malum eski teknik kullanıyor. Çok şeker çok iyi adam, nefes almamı düzenledi allah razı olsun ama bu estetikten anlıyor olduğu anlamına gelmiyor. Eskisine göre tabi ki çok daha iyi bir burnum var, ama şu an çökmeler başladı. Ben zamanında üç kuruştan kaçayım derken şu an estetik cerraha 13 bin liraya 3. ameliyatımı olacağım. Tek söyleyebileceğim, ucuz etin yahnisine aldanmayın. Maalesef herkes burun yapamıyor, kolay bir işlem değil. Umarım bu defa son ve fındık gibi bir burnum olur. Son olarak tamer hocanın revizyona düşen hastası çok, asistanının burnuna kanmayın. Fazlasıyla doğal burun yapan bir adam.

Back
X