- 28 Temmuz 2015
- 68
- 5
- 16
- 32
Reglken ameliyat olamiyosun canim.Kızlar regl ken burun estetiği olan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglken ameliyat olamiyosun canim.Kızlar regl ken burun estetiği olan varmı ?
Bir çok olunuyor hiç sıkıntısı yok doktorlar izin veriyor ameliyat ile alakasi yok diyenler varReglken ameliyat olamiyosun canim.
Evet bende okudum olanlar varmis ama benim doktorum reglken ameliyat yapmiyor. Keske regl olsaydimda ameliyat olmasaydim zaten :)Bir çok olunuyor hiç sıkıntısı yok doktorlar izin veriyor ameliyat ile alakasi yok diyenler var
Ne kadara oldunuzHerkese merhabalaaaaaarrrrr,
13 ay önce Tamer beye ameliyat oldum, ameliyat sürecinde zerre zorluk çekmedim, morluk vb problemler olağan gelişti. Evet tüm doktorların söylediği gibi burnunuz 1 yılda anca oturuyor. Benimki çok doğal oldu, söylemediğim takdirde anlayamıyor kimse. Bazen ay burnum minnacık oldu diye çok mutlu oluyorum, bazense gözüme hala bile iri görünüyor. Her fotoğrafta kusursuz diyemiyorum bu nedenle de. (Merak edenler için instagram: @ebicann) Merak ettiğim bir şey var, Son 4-5 gündür yüz kaslarında istemsiz tik olur ya onun gibi burnumda çekilmeler oluyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç acaba, ben duymadım da. Bu cumartesi kontrole gidicem. Bir de burnumun sol tarafında deri birikmesi olmuştu (Tamer bey öyle tanımladı) masajla geçmedi, hala fark ediliyor. Ama nefes alma konusunda muhteşem derecede rahatladım. Yani özetlemek gerekirse hem çok memnunum burnumdan, hem de bazı günler mutsuz. Kendim de tanımlayamıyorum.
Ne kadara oldunuz
arkadaşlar en sonunda gün yaklaştı. pazartesi aksilik olmazsa Tamer Köseye ameliyat oluyorum. çok heyecanlıyım ilk defa ameliyat olacağım. Tamer beye ameliyat olanlar var mı aranızda azcık konuşsak :)
Herkese merhabalaaaaaarrrrr,
13 ay önce Tamer beye ameliyat oldum, ameliyat sürecinde zerre zorluk çekmedim, morluk vb problemler olağan gelişti. Evet tüm doktorların söylediği gibi burnunuz 1 yılda anca oturuyor. Benimki çok doğal oldu, söylemediğim takdirde anlayamıyor kimse. Bazen ay burnum minnacık oldu diye çok mutlu oluyorum, bazense gözüme hala bile iri görünüyor. Her fotoğrafta kusursuz diyemiyorum bu nedenle de. Merak ettiğim bir şey var, Son 4-5 gündür yüz kaslarında istemsiz tik olur ya onun gibi burnumda çekilmeler oluyor. Bunu yaşayan oldu mu hiç acaba, ben duymadım da. Bu cumartesi kontrole gidicem. Bir de burnumun sol tarafında deri birikmesi olmuştu (Tamer bey öyle tanımladı) masajla geçmedi, hala fark ediliyor. Ama nefes alma konusunda muhteşem derecede rahatladım. Yani özetlemek gerekirse hem çok memnunum burnumdan, hem de bazı günler mutsuz. Kendim de tanımlayamıyorum.