Burun Estetiği oluyorum ...

Herkese selamlar.. Arkadaşlar bende Tamer Beye ameliyat olmak istiyorum ama sizlere sormak istediğim şeyler war.. Kısmetse bu haftaiçi İstanbul'a geleceğim ve dr'la görüşmeyi planlıyorum. Tamer Beyle görüşüp karar werdikten nekadar süre sonra tahliller yapılıyor nekadar süre sonraya ameliyata gün weriyor İstanbul dışından gelenler için? Bilgilendirirseniz sewinirim

Herkese selamlar.. Arkadaşlar bende Tamer Beye ameliyat olmak istiyorum ama sizlere sormak istediğim şeyler war.. Kısmetse bu haftaiçi İstanbul'a geleceğim ve dr'la görüşmeyi planlıyorum. Tamer Beyle görüşüp karar werdikten nekadar süre sonra tahliller yapılıyor nekadar süre sonraya ameliyata gün weriyor İstanbul dışından gelenler için? Bilgilendirirseniz sewinirim
Ben aynı gün ameliayat oldum pismanim burnumda sorun var. Benden 5 gün önce olan bi hasta yla tanıştim ondada çökme var. Estetik amaçlı olacaksınız lütfen yapmayın pismanlik fayda etmiyor. Bizde burda okuduk çok rahat çok kolay falan kandik. Yok öyle bişey ameliyat ağrısız ama bende sorun olmasa bile bin pismanim birdaha kesinlikle kendi burnun gibi ol.mu.yor. kesinlikle estetik icinse yatma o masaya uyandığında pişman olacaksin

Herkesin yüzü farklı yüze göre burun yapılıyor bazılarının burnu düşük o yüzden ameliyattan sonra o burun da düşebiliyor . Ve bir burnun oturması 1 yılı alıyor her geçen gün biraz daha oturarak değişime uğruyor

Ben aynı gün ameliayat oldum pismanim burnumda sorun var. Benden 5 gün önce olan bi hasta yla tanıştim ondada çökme var. Estetik amaçlı olacaksınız lütfen yapmayın pismanlik fayda etmiyor. Bizde burda okuduk çok rahat çok kolay falan kandik. Yok öyle bişey ameliyat ağrısız ama bende sorun olmasa bile bin pismanim birdaha kesinlikle kendi burnun gibi ol.mu.yor. kesinlikle estetik icinse yatma o masaya uyandığında pişman olacaksin

Nasıl yani görüşmeye gittiğin ilk gün hemen ameliyat mı oldun? Çok üzgünüm senin adına, dr nasıl bir açıklamada bulundu peki? Ewt benim hem sağlık problemim war hem de estetik olarak beğenmiyorum burnumu. Geçen sene başka bir drla görüşüp karar wermistik ama hamile olduğumu öğrendik daha sonra. Bu biraz şans işi mi sanki? Ameliyat olup çok memnum kalan, kendini daha iyi hisseden de war.. Pişman olan da.. :110:

yok canım ben ekimde oluyorum ama benim kuzenlerim gelinler falan çok oldu tamer beye aşırı memnunlar

Hayırlısı ile sorunsuz atlatırsın inşlh canım.. Bende bu haftaiçi görüşmeyi planlıyorum bakalım.. Çok zor bir karar ki böyle olumsuz yorumları gördükçe daha bir tedirgin oluyor insan

tedirgin olmaya gerek yok tamer beye ameliyat olan çok kişi var ve ben memnun kalmayanı pek görmedim :)

tedirgin olmaya gerek yok tamer beye ameliyat olan çok kişi var ve ben memnun kalmayanı pek görmedim :)
Ben memnun kalmadım burdan bi arkadasi ekledim watsapptan o benden daha fazla sorunlu lütfen insanları doğru yonlendirin. Vebal almayın. Siz ameliyat olduysanız memnunum dersiniz ama memnun kalmayan görmedim ne demektir. Ben varım bi atkadasim daha var burdan tanistigim. Biz ilk ve son değiliz dir

Ben memnun kalmadım burdan bi arkadasi ekledim watsapptan o benden daha fazla sorunlu lütfen insanları doğru yonlendirin. Vebal almayın. Siz ameliyat olduysanız memnunum dersiniz ama memnun kalmayan görmedim ne demektir. Ben varım bi atkadasim daha var burdan tanistigim. Biz ilk ve son değiliz dir
Bırakın memnun kalmamayi diyelim ki burnum fıstık gibi oldu gene burda anlatildigi gibi değil ki hicbirsey 1 yıl önce ameliyat olan arkadaşlar çıksın diyebiliuorlarmi acaba estetik ten sonra kendi burnum gibi oldu rahatla siliyorum sümküruyorum dokunuyorm oynanabiliyor m hayır bi ömür boyu bu burun başka bi uzul gibi dikkat etmek gerekecek. 2 haftadır kızım eşim yanıma yaklasmiyor dokunma yaklaşma. Evet 1 sene bu geçecek ama yinede hep dikkat etmek gerekecek. Bide üstüne bende çöküntü var buda bonusu. Aman kızlar dünyanın en güzel burnu kendi burnunuz estetik olunca o size ait değil gibi

Ben burdaki yorumlara istinaden ameliyat oldum bantlarım var iken o kadar güzel olmasına rağmen yine pişman idim. Çünkü ben ameliyat olucam bikaç ay sonra kendim burnum gibi olur sanıyordum. Ameliyat olup o değişik kendi burnun gibi hareket etmeyi arayinca bu kez doktor arama durumunu geçip ameliyat olanlar ameliyattan 1 yıl sonrası birçok doktorun hastalarını araştırdım. Ve gördüm ki hiçbişey eskisi gibi olmiycak. Ben samimi bi insanım oldum memnunum demedim bantlı iken bekledim ve suan bantlar olan durumları anlatıyorum anlaticam. Kimse ben gibi gözünü karartip pişman olmasın diye. Insan içine cikmiycak kadar kötü bi burnunuz yok ise estetik olmayın ve tekrar diyorum dünyanın en güzel en doğal en kullanışlı burnu sizin burnunuz. Olmayanlar tekrar tekrar düşünsün sevgiler

Burnunu moda diye yaptırmak ayrı bişe şimdi herkes birbirinden görüp yaptırıyor . benim burnum görüntü olarak güzel ama ciddi sağlık problemi teşkil etmekte nefes alma problemi yaşıyorum geçirmiş olduğum bir kaza sebebiyle

Benim kendi kuzenlerim yaptırdı onların söylemesiyle tanıştım ve tamer beyi herkes çok övdü herkesin burnu farklı nasıl yapar bilemiyorum

Back
X