merhaba siz revizyon ameliyatını kime oldunuz? memnun musunuz kıkırdakta erime vs soz konusu mu?Bas bas bağırmışım millet hala tamer beyi soruyor. Uzak durun anacım uzak durun. Burun estetiğinde tek bilmeniz gereken şey UCUZ ETİN YAHNİSİ YENMEZ olsun, 3 5 bin liralara sakın ameliyat olmayın. Kaburgamdan greft alındı da düzeldi burnum. İki cihanda yatacak yeri olmaz inşallah o adamın. Bak bunu okuyorsan da kulağına küpe olsun, bırak artık yapamadığın beceremediğin şeyleri kovalama, kaç yaşına gelmişsin torun falan sev ama ameliyatla insanları harap etme.
ÇOK doğal görünüyor hoş olmuş bence. Hayırlı olsun bu arada evlendiniz sanırımmerhaba arkadaşlar uzun süre bakmamıştım bu konuya. şimdi son msj lara göz gezdirdim. bir çok kişi sorun yaşamış. çok üzüldüm böyle olmasını. demek ki bu doktor çok iyi sayılmaz. bazıları memnun bazıları değil. mesela benim 5 yıl oldu. hafif bir kemer var burnumda düzelteyim dedi istemedim. evet burnum mükemmel hokka değil ama memnunum. birazda ucu düştü gibi. geçen yılki fotolarımı koyayım size bir fikir olur. ön profilden güzel duruyor ama yan profilden küçük bir kemik ve hafif düşük görünüyor.
Eki Görüntüle 2649624 Eki Görüntüle 2649625
Teşekkür ederim bende doğal olmasını seviyorumÇOK doğal görünüyor hoş olmuş bence. Hayırlı olsun bu arada evlendiniz sanırım
Bu haberi şimdi izledim çok üzüldüm. Gerçekten burnu çok düşmüşEki Görüntüle 2228055 17 ocak 2019 show TV Ana haber bülteni.. You tube den izleyemek isteyenler için 32. Dk. Doktorun yüzü kapalı ama tanıyan tanımıştır
Bu sizin doktorunuz mu?Bu haberi şimdi izledim çok üzüldüm. Gerçekten burnu çok düşmüş
Evet benim burnumu bu doktor yaptı.Bu sizin doktorunuz mu?
Aaa yine iyi sizinki yazık insanlara baya olumsuz yorum varEvet benim burnumu bu doktor yaptı.
aynen benimki orta karar :)Aaa yine iyi sizinki yazık insanlara baya olumsuz yorum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?