- 5 Ocak 2015
- 100
- 10
- 33
Bu isi cok arastirdigim icin yazmak istedim pozitif dusunun guzel olsun derler ya bu biraz doktorun size verdigi elektrikle alakali okadar yere gittim doktorla konustum benim burnumda egrilik nefes problemi var ve bogazici tip merkezinde burnunu muayene bile etmediler dusunun gun almistim ordan ama icime sinmesi TAMER KOSE nin ismini cok kez duydum kendisi burun egrilik problemlerini cok iyi cozumleyen birisiymis Zumazumanin burnunu gorunce cok hosuma gitti yorumlar ve arastirmalarimfa iyi oldugu kanisindaydi biraz once TAMER KOSENIN yanindaydim donanimli olusu her halinden belli oluyodu zaten size islemleri okadar iyi anlatiyoki aklinizda soru isareti kalmiyo ilk defa icime cok sinem bi doktor oldu ben ki takintili bi insanim buyuzden korkularim vardi ama benimle konusmasi cok tatmin ediciydi hem giyat acisindan olagam bir fiyat hem doktorun donanimli olmasi yaptigi ise hakimligi beni etkiledi buarada bas hekim yardimcisiymis kendisi bu sitede yeniyim sirf yorum yazabilmek olanlarin resmini gorebilmek acisindan uye oldum ozelden mesaj vs atamiyorum ilgilenen yada TAMER KOSEYE olan varsa beni instagramdan eklerse cok sevinirim dmlakeskinn instagram adim