Burun Estetiği oluyorum ...

Selam canım
Daha iyi oluyor gibiyim, dün de şiştim, hatta biraz arttı gibi gözümün şişliği ama bugün yavaş yavaş inmeye başladı sanırım, inşallahhh hemen geçer, insan böyle çok kötü hissediyor kendini geçeceğini bilmesine rağmen :KK43: yarıntamer hocaya gidicem silikon tamponları çıkarttırmak için, biraz korkuyorum o yüzden :/

Sen nasıl oldun damlacım?[/QUOTE ]
hadi bakalım hayırlısı darısı başımıza inşallah bitsin artık şu zalim süreç :/ :)

Selam canım
Daha iyi oluyor gibiyim, dün de şiştim, hatta biraz arttı gibi gözümün şişliği ama bugün yavaş yavaş inmeye başladı sanırım, inşallahhh hemen geçer, insan böyle çok kötü hissediyor kendini geçeceğini bilmesine rağmen :KK43: yarıntamer hocaya gidicem silikon tamponları çıkarttırmak için, biraz korkuyorum o yüzden :/

Sen nasıl oldun damlacım?
Vallahi ben kendimi taniyamiyorum bakislarimbi tuhaf oldu gozlerim acilmiyo resmen mosmor sisik bi surat :) saka gibi aynaya bakip guluyorum yani onun disinda bi sikintim yok sabahlari uyandigimda muthis bi sisijlik oluyo gun icinde azaliyo insallah cabucak iner sen nasilsinn :)

canım selam son durumun nasıl ben de pazartesi tame hocaya olucam da, bi aksilik yok dimi iyileşme sürecinde.

ya sen son dk yine karar mı değiştirdin valla benden betersin :) nasıl oldun gitti mi morluklar?
Demistimya orhan beyle konusunca kafam karisti diye ben ona oldum son dk :)

Kızlar selam,

bugün ilk sayfadan itibaren tüm yorumlarınızı okudum. ameliyat olanlar memnun gibi, her birinize acil şifalar diliyorum bir an önce asıl sonuca erişirsiniz inşallah ağrısız sızısız.

benim sizlere bir sorum olacak, estetik harici konularda Tamer Köse'nin deneyimi nasıl acaba, yanı nefes sorunu olanlar bu sıkıntıdan kurtuldunuz mu?
Sinüzit ve deviasyon konusunda ne kadar tecrübeli bilgisi olan var mı?

yok acımıyor. içim gıdıklanmıştı benım ama acımamıştı :) kusura bakma geç yazdım.
kullanılan tamponlar silikon mu oluyor? onlarla nefes alabiliyor musun ve kaç gün sonra çıkarılıyor, cevaplayabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

Kızlar selam,

bugün ilk sayfadan itibaren tüm yorumlarınızı okudum. ameliyat olanlar memnun gibi, her birinize acil şifalar diliyorum bir an önce asıl sonuca erişirsiniz inşallah ağrısız sızısız.

benim sizlere bir sorum olacak, estetik harici konularda Tamer Köse'nin deneyimi nasıl acaba, yanı nefes sorunu olanlar bu sıkıntıdan kurtuldunuz mu?
Bende deviasyon icin ameliyat oldum canim benim arastirdigim kadariyla tamer bey deviasyonda basariliymis kafa karistirmak istemem ama benim tamer beyi son anda tercih etmeme nedenim kapali teknik yaptigi icindi cunku kapali teknikte tekrarlama olasiligi cok yuksekmis ve burun ucu tam net sekil vermesi daha zor oluyomus kapalida o nedenden dolayi iki akrabamiz olmustu orhan beyde deviasyon icin bende son anda boyle bi karar verip ona oldum suan 4. Gunum sisliklerimden baska sikintim yok ilerleyen zamanda ne olur ne biter bilemiyorum :)

kullanılan tamponlar silikon mu oluyor? onlarla nefes alabiliyor musun ve kaç gün sonra çıkarılıyor, cevaplayabilirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim
silikon tampon kullanıyor. takılan tampona göre nefes alabiliyorsun. ben nefes alabiliyordum. ameliyatın durumuna göre değişiyormuş. ameliyattan sonraki gün ya da üç gün sonra çıkarılabiliyormuş. benimkini ertesi gün çıkardı.
tamponu çıkarırken hiç acımadı. nasıl tarif edilir bilmiyorum ama gıdıklanma gibi bir his oluyor :))

Bende deviasyon icin ameliyat oldum canim benim arastirdigim kadariyla tamer bey deviasyonda basariliymis kafa karistirmak istemem ama benim tamer beyi son anda tercih etmeme nedenim kapali teknik yaptigi icindi cunku kapali teknikte tekrarlama olasiligi cok yuksekmis ve burun ucu tam net sekil vermesi daha zor oluyomus kapalida o nedenden dolayi iki akrabamiz olmustu orhan beyde deviasyon icin bende son anda boyle bi karar verip ona oldum suan 4. Gunum sisliklerimden baska sikintim yok ilerleyen zamanda ne olur ne biter bilemiyorum :)

Tamer bey banada kapalı yapabiliriz dedi kafam karıştı ya tam yapamazsa kapalı çünkü bende burun düşüklüğüde var ucunu nasıl düzelticek ki öyle karışık kafam iyice karıştı :(

Tamer bey banada kapalı yapabiliriz dedi kafam karıştı ya tam yapamazsa kapalı çünkü bende burun düşüklüğüde var ucunu nasıl düzelticek ki öyle karışık kafam iyice karıştı :KK43:
Kafa karıstırmak istemem tabide benim kendi tutarsızlığım takıntılarımdı istersen bide benim olduguma git bir sürü resim gösteriyo zaten anlarsın tarzını bu forumdada orhan sanisoğlu yazınca yaptıran iki üç kişinin resmi var

Silikon deniyor galiba, (renksiz borulu bir şey), ben de ilk ameliyattan çıkınca nefes alabilmiştim ama zamanla kan vs doluyor galiba o, öyle alamamaya başlıyorsun. Benim bugün 5.günümdü, bugün çıkarıldı tamponlarım, normalde dün gel demişti gidemedim ben. E haliyle biraz fazla kalmışlar burnumdan çıkarırken biraz acıdı ama çok az sürdüğü için korkulacak gibi değildi. Cuma da alçılarım çıkıyor, çok heyecanlıyım. Bu arada gözümdeki şişlikler tamamen indi bugün. Bana dua edin kızlar. :)

Silikon deniyor galiba, (renksiz borulu bir şey), ben de ilk ameliyattan çıkınca nefes alabilmiştim ama zamanla kan vs doluyor galiba o, öyle alamamaya başlıyorsun. Benim bugün 5.günümdü, bugün çıkarıldı tamponlarım, normalde dün gel demişti gidemedim ben. E haliyle biraz fazla kalmışlar burnumdan çıkarırken biraz acıdı ama çok az sürdüğü için korkulacak gibi değildi. Cuma da alçılarım çıkıyor, çok heyecanlıyım. Bu arada gözümdeki şişlikler tamamen indi bugün. Bana dua edin kızlar. :)
Ay insallah istedigin gibi oluur hersey :) benim neden bukadar uzun kaliyo tamponlarim ya cuma ameliyat oldum cumartesi cikicak

Kızlar selam,

Benim sorunum da deviyasyondu ciddi bir şekilde hem de ve büyük bir et vardı. Ameliyattan çıktıktan hemen sonra "meğer ben hiç nefes alamıyormuşum " dediğimi haturlıyorum. Tamer bey kbbci zaten dolayısıyla asıl uzmanlık alanı nefes olmalı diye düşünüyorum.

Ay insallah istedigin gibi oluur hersey :) benim neden bukadar uzun kaliyo tamponlarim ya cuma ameliyat oldum cumartesi cikicak

Çok sağoll, hepimizin istedinden de güzel olur inşallah. Canım içini ferah tut, orhan bey açık yapıyordu, ondandır belki. İyi misin sen?

Çok sağoll, hepimizin istedinden de güzel olur inşallah. Canım içini ferah tut, orhan bey açık yapıyordu, ondandır belki. İyi misin sen?
Sislikler benimde indi vallahi sukurler olsun iyiyim morum hala ve yanaklarima indi sislik su tamponlar rahatsiz ediyo beni surekli esneyesim ve hapsirasim geliyo

Tamer bey banada kapalı yapabiliriz dedi kafam karıştı ya tam yapamazsa kapalı çünkü bende burun düşüklüğüde var ucunu nasıl düzelticek ki öyle karışık kafam iyice karıştı :KK43:

Bence ikisine de git görüş. Ben orhan beyin ameliyatlarını da çok beğenmiştim ama hem hastane ortamını hem tamer beyi daha bir sevdiğim için tercih ettim. Yoksa orhan beyinde kötü iş çıkaracağını düşünmezdim. Tamer beye de sormuştum kapalı da tekrarlanıyormuş diye, yok öyle bir şey aynı ihtimal demişti. Ama bilmiyorum tabii.

Burnumu katliyorum ama hissediyorum kemigi resmen :) amin buarada cani insallah hersey guzel olur sen gece nasil uyuyodun ya ben hic aliskin degilim yuzustu yatarim normalde cok zorlaniyorum uyurken

Ay ben de yan dönmeye çalışıyor gibi oluyorum bazen, sıkıntılı oluyor, çok komik :)

Bu arada bugün tamer beyin orada tanıştığım arkadaş, buraya girdiğini söylemişti, görüyorsa burnu gerçekten çok güzel oldu, ben demiştim sana. İnşallah bizim de öyle olur. Aminn.

Bu arada tamer beye olmayı düşünen arkadaşlar, 2-3 günlerini ayırıp hastaneye gitsinler derim, hep çok kalabalık, çok hastası var, illa ki olmuş hastalarına rastlarsınız, ben kaç tane gördün öyle, fikriniz olur karar verirken. Beni etkileyen noktalardan olmuştu en azından. :)

Back
X