Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ben 28 aralık 2010 salı gunu burun ameliyatı oldum... nargile manyagıyım:) 2 3 gun dayandım sonrası ıcmeye devam ettım doktorum sakın ıcme falan dedi.. içersem nolur... doktor dıor burnun düşer yamulur ezik gibi durur üstü falan diyor kemik kıkırdak erirmiş doğrumu kaç gundur uyuyamıyorumhalada içmeye devam ediyorum içsem nolurkı ya pffff
OKudum yazdıklarını: helede burun düşmesi ile ilgili olan kısmını:) benim burnumda düşme olduhemde 2 kere ameliyat oldum . kbbcıya . ama eylülde kontrolüm war.sanırım 1 kez daha ameLiyat olcam.Allahtan hayırlısı artık.
hangi doktora ameliyat olduunuzameliyatım 3000ytl ye maloldu..
bende çaresizlik içinde dr arıyorumbende bu operasyon için kaç yıldır bekliyorum piskolojim çokdu artık kime gideceğimi bilemiyorum caresizim caresiz
zararlı olabilirselam ben 28 aralık 2010 salı gunu burun ameliyatı oldum... nargile manyagıyım:) 2 3 gun dayandım sonrası ıcmeye devam ettım doktorum sakın ıcme falan dedi.. içersem nolur... doktor dıor burnun düşer yamulur ezik gibi durur üstü falan diyor kemik kıkırdak erirmiş doğrumu kaç gundur uyuyamıyorumhalada içmeye devam ediyorum içsem nolurkı ya pffff