Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

kızlar mrh bende aralıkda dr nebil bozdoğana olmayı düşünüyorum tanıyanınız varmı yada ameliyat sonrası ne gibisıkıntılar mevcut

Vanila selam,

sanırım fotoğrafların image shack'ten kaldırılmış. Nasıl görebilirim acaba?

Son düzenleme:
selam ben 28 aralık 2010 salı gunu burun ameliyatı oldum... nargile manyagıyım:) 2 3 gun dayandım sonrası ıcmeye devam ettım doktorum sakın ıcme falan dedi.. içersem nolur... doktor dıor burnun düşer yamulur ezik gibi durur üstü falan diyor kemik kıkırdak erirmiş doğrumu kaç gundur uyuyamıyorum:( halada içmeye devam ediyorum içsem nolurkı ya pffff

selam ben 28 aralık 2010 salı gunu burun ameliyatı oldum... nargile manyagıyım:) 2 3 gun dayandım sonrası ıcmeye devam ettım doktorum sakın ıcme falan dedi.. içersem nolur... doktor dıor burnun düşer yamulur ezik gibi durur üstü falan diyor kemik kıkırdak erirmiş doğrumu kaç gundur uyuyamıyorum:( halada içmeye devam ediyorum içsem nolurkı ya pffff

Sigara ve türevleri kılcal damarlar yoluyla kan akışını azaltıyor benim bildiğim kadarıyla. Burun alttan açıldığı ve bir süre öyle kaldığı için kemik ve kıkırdaklarının ve derinin iyileşmek için şu an maksimumum kan akışına ihtiyacı var. Bunu yavaşlatırsan gerçekten iyileşme sürecin olumsuz etkilenir.

O sebepten doktorunun tavsiyesine uymanı öneririm.

arkadaşlar bende burun estetık amelıyat olmaya karar verdım ama 3 dr dan randevu aldım gorustukten snra karar vermeyı dusun uyorum ama cok korkuyorum ya kotu olursa dıe randevu aldgm dlar prof. dr. atay atabey , doc.dr. ufuk bılkay ve cemil tugay.. lutfen bana yardımcı olun hangısı daha ıyıdır cevaplarsanız cok sevınırım kafam cok karısık herhangı bır dr dan amelıyat olan ark cvp yazarlarsa hatta ozelden foto gonderırlerse ınanın cok sevınırım :18:

OKudum yazdıklarını: helede burun düşmesi ile ilgili olan kısmını:) benim burnumda düşme oldu:(hemde 2 kere ameliyat oldum . kbbcıya . ama eylülde kontrolüm war.sanırım 1 kez daha ameLiyat olcam.Allahtan hayırlısı artık.

işte kbb cıya ameliyat olursanız daha riskli böle düşme olur:/

zararlı olabilir

Back
X