Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde tek sorunum burnumun kemerli olması yoksa ucundan bi şikayetim yok ama bazıları burun oturdukça kemer belli olmaya başlıyo filan diyolar bende bundan korkuyorum açıkcası okadar para okadar eziyete katlandıktan sonra tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum bende küçücük bi burun istemiyorum zaten özelliklede estetik olduğu belli olsun istemiyorum tunç şafakıda öneriylar ama bazılarıda kapalı yapmasından şikayetçi bende bilemedim sen ne düşünüyosun hıfzı beymi tunç beymi?
ben tunç beye daha sıcak bakıyorum belkide akademik kariyerindendir bilemiyorum bi arkadaşımda ameliyat oldu ona ilk ondan duydum ismini 2. ameliyatıydı çok araştırmış ankara sosyetesinin doktoru demişler:) ama hıfzı bey yada yine onepte ünla beyle ilgili güzel şeyler okudum onep bildiğim kadarıyla onur erolun ve ben onur erolun yaptığı burunları beğenmiyorum evet çok güzel ama burnu baştan sona kendisi yaratmış gibi öncekiyle alkası yok ameliyat ettiği sanatçıların burnu öyle bi izlenim yarattı bende onepte çalışan doktorlarında tarzı böylemidir diye düşünüyorum açıkçası doğal olsun istediğim için. bide bi arkadaşımın arkadaşı ameliyat oldu ve inanılmaz güzel bir burnu var kemerli bir burnu vardı öncesinde ve gerçekten süper olmuş onun doktorunun ismini öğrenmeye çalışcam ama çok bağlantımız yok malesefsen nezaman ameliyat olmayı düşünüyosun ben ağustos sonu eylül başı gibi olabileceğim sanırm tabi bu doktor araştırmasıdan bunalıp vazgeçmezsem:S
tabiki söylerim bende bir an önce olmak isterdim ama işle ilgili olarak malesef olamıyorum yeni başladığım için işe bir yıl iznim yok rapor alıp ameliyat olmak istiyorum ama sonuçta kamu kurumu dikkat çekip ters etki yapabilir ...izin olayını ayarlarsam hemen olucam oda en erken temmuz ağustosta olucak galiba
Merhaba bende burun ameliyatı oldum .Çok güzel sonuç aldım.Doktorum fatih dağdelen di.