Burun estetiği "önce"m ve "sonra"m

ne kadarr farklısınn yaa çokk değişmişsinn
sonrakii dahaa hoşş gerçektenn iyikidee olmuşsunn ameliyatınıı

benimde tek sorunum burnumun kemerli olması yoksa ucundan bi şikayetim yok ama bazıları burun oturdukça kemer belli olmaya başlıyo filan diyolar bende bundan korkuyorum açıkcası okadar para okadar eziyete katlandıktan sonra tekrar aynı sorunu yaşamak istemiyorum bende küçücük bi burun istemiyorum zaten özelliklede estetik olduğu belli olsun istemiyorum tunç şafakıda öneriylar ama bazılarıda kapalı yapmasından şikayetçi bende bilemedim sen ne düşünüyosun hıfzı beymi tunç beymi?

ben tunç beye daha sıcak bakıyorum belkide akademik kariyerindendir bilemiyorum bi arkadaşımda ameliyat oldu ona ilk ondan duydum ismini 2. ameliyatıydı çok araştırmış ankara sosyetesinin doktoru demişler:) ama hıfzı bey yada yine onepte ünla beyle ilgili güzel şeyler okudum onep bildiğim kadarıyla onur erolun ve ben onur erolun yaptığı burunları beğenmiyorum evet çok güzel ama burnu baştan sona kendisi yaratmış gibi öncekiyle alkası yok ameliyat ettiği sanatçıların burnu öyle bi izlenim yarattı bende onepte çalışan doktorlarında tarzı böylemidir diye düşünüyorum açıkçası doğal olsun istediğim için. bide bi arkadaşımın arkadaşı ameliyat oldu ve inanılmaz güzel bir burnu var kemerli bir burnu vardı öncesinde ve gerçekten süper olmuş onun doktorunun ismini öğrenmeye çalışcam ama çok bağlantımız yok malesef:( sen nezaman ameliyat olmayı düşünüyosun ben ağustos sonu eylül başı gibi olabileceğim sanırm tabi bu doktor araştırmasıdan bunalıp vazgeçmezsem:S

ben tunç beye daha sıcak bakıyorum belkide akademik kariyerindendir bilemiyorum bi arkadaşımda ameliyat oldu ona ilk ondan duydum ismini 2. ameliyatıydı çok araştırmış ankara sosyetesinin doktoru demişler:) ama hıfzı bey yada yine onepte ünla beyle ilgili güzel şeyler okudum onep bildiğim kadarıyla onur erolun ve ben onur erolun yaptığı burunları beğenmiyorum evet çok güzel ama burnu baştan sona kendisi yaratmış gibi öncekiyle alkası yok ameliyat ettiği sanatçıların burnu öyle bi izlenim yarattı bende onepte çalışan doktorlarında tarzı böylemidir diye düşünüyorum açıkçası doğal olsun istediğim için. bide bi arkadaşımın arkadaşı ameliyat oldu ve inanılmaz güzel bir burnu var kemerli bir burnu vardı öncesinde ve gerçekten süper olmuş onun doktorunun ismini öğrenmeye çalışcam ama çok bağlantımız yok malesef:( sen nezaman ameliyat olmayı düşünüyosun ben ağustos sonu eylül başı gibi olabileceğim sanırm tabi bu doktor araştırmasıdan bunalıp vazgeçmezsem:S

mrb surpass ben ocak sonu 26 gibi yaptıracam ama bu kadar az kalmışken hala kararsızım sen baya geç yaptıracakmışın ben 3 aydır nerdeyse hergün bu sitelere girip araştırıyorum ben bile baya sıkıldım bazen olsamda kurtulsam artık diyorum ama hala çok karasızım tunç bey için bende iyi yorumlar duyuyorum ama doktorla görüşmeden kesin karar veremem sen eğer o doktoru öğrenirsen banada söyle olurmuyerimseniben

tabiki söylerim bende bir an önce olmak isterdim ama işle ilgili olarak malesef olamıyorum yeni başladığım için işe bir yıl iznim yok rapor alıp ameliyat olmak istiyorum ama sonuçta kamu kurumu dikkat çekip ters etki yapabilir ...izin olayını ayarlarsam hemen olucam oda en erken temmuz ağustosta olucak galiba

tabiki söylerim bende bir an önce olmak isterdim ama işle ilgili olarak malesef olamıyorum yeni başladığım için işe bir yıl iznim yok rapor alıp ameliyat olmak istiyorum ama sonuçta kamu kurumu dikkat çekip ters etki yapabilir ...izin olayını ayarlarsam hemen olucam oda en erken temmuz ağustosta olucak galiba

mrb surpass ünal şahin hakkında ne düşünüyosun benim kafamda ünal şahinde var ama hiç onun yaptığı burunları görmedim tili çok bahsetmiş ama onunda burnunu göremedim seninde fikrini almak istedim

arkadaşlar merhaba...ben de burun ameliyatı olmak isteyip cesaret edemeyenlerdenim.hangi dr,hangi hastane vs... derken insan ürküyor biraz.çalıştığım kanalın sağlık programına sürekli gelen bir dr var mehmet ketene ona ameliyat olan varsa lütfen yardım etsin fikirleriniz ve deneyimleriniz çok önemli.benim araştırdığım kadarıyla iyi bir doktor ama yıne de ona ameliyat olmuş birisinin tecrübelerıne ihtiyacım var...

sen kime yaptırdın çok güzel olmuş. ben de yapçtırdım ama herkes bana burnun estetik mi diye soruyo berbat yaptı çok yapay tam bunalım depresyondayım ağlıyorum 2 yıldır

sevgili arkadaşlar bütün sayfaları okudum estetik burun konusunda Dr Fevzi Yavaş çok bilinen bir isim fakat burada hiç ismi geçmiyor hayret ediyorum.Ben 4 yıl önce burun estetği ve meme büyütme operasyonu geçirmiş biri olarak zaman içinde bir çok hastasını gördüm.Geçen hafta iş yerimden bir arkadaşım yeni ameliyat oldu.Gerçekten çok başarılı bir cerrah lütfen iyi araştırın !!!

Back
X