Burun estetiği öncesi eğriliği olanlar yardım lütfen

Kayseride memorial hastanesinde teoman eskitasciogluna oldum ama resim paylasamam paylasilan resimler silinmiyor ve googleye dusuyor ama sormak istedigin merak ettilerin varsa yardim ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kayseride memorial hastanesinde teoman eskitasciogluna oldum ama resim paylasamam paylasilan resimler silinmiyor ve googleye dusuyor ama sormak istedigin merak ettilerin varsa yardim ederim

resmini mail ile atsan o zaman ? buraya eklememiş oluyorsun googleyede düşmemiş olur aslında ben ameliyat olmicam kardesim olcak burnunda eğrilik var şöyle bunu senin doktor düzeltir mi sence ? http://i.hizliresim.com/6Y51l0.jpg

Merhaba 10 gün sonra ameliyat olucam burnum sola yatık şekilde bu tarz durumu olup ameliyat olmus memnun kalan kişiler var mı

Benim burnumda hem kemer hem de sol tarafa eğiklik vardı aynen. 25 gün önce oldum. Şuan burnum tamamen düz yani bi tarafa eğiklik yok. Doktorun iyiyse bu sorunu giderecektir. Zaten o eğiklik nefesi de engelliyormuş. Ben nefesle ilgili sorundan dolayı gitmedim ama doktorum daha iyi nefes alabileceğimi söyledi bu eğrilik gidince. Ama şunu da söyledi onu da belirteyim. Bazı burunlar amelyatta düzelse bile daha sonra tekrar eğik tarafa kayma eğiliminde bulunabiliyormuş. Bu olursa nefesinde değişiklik olmayabilir de demişti. Ama şuan zaten içi şiş ve dikişler vs olduğu için tam nefes alamıyorum o yüzden sonucu bilemiyorum canım :)

Benim burnumda hem kemer hem de sol tarafa eğiklik vardı aynen. 25 gün önce oldum. Şuan burnum tamamen düz yani bi tarafa eğiklik yok. Doktorun iyiyse bu sorunu giderecektir. Zaten o eğiklik nefesi de engelliyormuş. Ben nefesle ilgili sorundan dolayı gitmedim ama doktorum daha iyi nefes alabileceğimi söyledi bu eğrilik gidince. Ama şunu da söyledi onu da belirteyim. Bazı burunlar amelyatta düzelse bile daha sonra tekrar eğik tarafa kayma eğiliminde bulunabiliyormuş. Bu olursa nefesinde değişiklik olmayabilir de demişti. Ama şuan zaten içi şiş ve dikişler vs olduğu için tam nefes alamıyorum o yüzden sonucu bilemiyorum canım :)

canım ben ameliyat olmıycam aslında kardeşim olucak onun için araştırıyorum http://i.hizliresim.com/6Y51l0.jpg burnu bu resimdekine benzer şekilde eyik bunun kadar hemen hemen yada biraz daha azı ama hemen hemen böyle görünüyor alttan senin eğiklikde böylemiydi ?

Canim resim paylasmak istemiyorum ama ben doktoruma cok guveniyorum benim burnum gayet iyi herkes cok begeniyor sola dogru egikti %20 nefes aliyordum suanda harika durumdayim

Canim resim paylasmak istemiyorum ama ben doktoruma cok guveniyorum benim burnum gayet iyi herkes cok begeniyor sola dogru egikti %20 nefes aliyordum suanda harika durumdayim

kardesimin burnuda sola doğru eğik kökden itibaren sende eğrilik olduguna göre resim göstermiştir eğik burun gösterdimi ?

hayır göstermedi neden göstersinki

canım sen demedin mi bendede eğrlik vardı ama şimdi burnum düzeldi diye doktorun iyiyse düzeltir diye senin doktorunun adı ne ? ayrıca eğri burnun olduguna göre önceden muayenede hasta resmi gösterirken sana benzer burunlar göstermesi lazım ondan sordum eğri burun gösterdimi diye yani eğriydi düzelttim anlamında?

canım sen demedin mi bendede eğrlik vardı ama şimdi burnum düzeldi diye doktorun iyiyse düzeltir diye senin doktorunun adı ne ? ayrıca eğri burnun olduguna göre önceden muayenede hasta resmi gösterirken sana benzer burunlar göstermesi lazım ondan sordum eğri burun gösterdimi diye yani eğriydi düzelttim anlamında?

bak canım ben sana ayrıntılı anlatıyım :6: burnumda devilasyon yani eğrilik vardı 3 doktorla görüştüm en son doktorum teoman eskitaşçıoğlu ile tanıştım oda çok ciddi sorunlarım oldugunu boyutunu durumunu görmek için tomografi istedi zaten sağlık oldugunu için bir kısmınıda ssk karşılayacaktı her insanın burnunun eğrilik ve içindeki problemler çok farıklı oldugu için doktor bana fresim göstermedi talepte etmedim zaten çünkü herkesin durumu eğrilik oranı farklı tomografi ile ameliyatta girdi sskda ücreti ödemeyi kabul etmemişti ameliyattan uyandıktan sonra doktorum çok farklı durumlar vardı maeliyatta çok ugraştım ssk ya dilekçe yazıcam ödeme yapıcaklar dedi yani anlatmak istediğim ameliyata girince durumlar faklı olabiliyor kimseyle kardeşini kıyaslama derim tecrübe ettim yani

Back
X