Burun estetiği öncesi yüz temizliği?

maniac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
554
0
96
40
Diğer
burun ameliyati olmusyada olacak arkdaslara doktorunuz yuzu/burnu temizlemenizi soyledimi?

yani ciltbakimi yaptirmasini gerektigini soyledimi? siyah noktalar olsun yagli cilt diye olsun?
bbu mecbur mudur ? iyi bisey midir yoksa bazi kisilerden istenilen bazi doktorlara has biseymidir??

benim doktorumda hic bahsetmedi böyle birseyden, hastaneye gittim makyajimi sildim hemen ameliyata aldmislardi beni cok tuhaf bi duyguydu yaayerimseniben

problem olacağını düşünmüyorum,benim doktorumda böyle birşeyden bahsetmemişti,bende sbah yüzümü yıkadım ve gittim ameliyata :) sonrasında da bir sorun olmadı,ameliyattan cilt temizliğine dikkat edilmesi gerekiyor sadece

barış bey cilt bakımı yaptırıyor diye okumuştum. bu yüzden ameliyattan önce cilt bakımı randevusu alıcam. siyah noktalar iyi olmuyor sanırım. bilen birileri bizi aydınlatsa ne iyi olur yerimseniben

evet bende birinden okumustum, tabi aklima gelmiyor simdi , kimin oldugu ama baris beyin bakim yapilmasini isteidgini okudum..

belkide ameliyat sirasi siyah noktalar filan disina cikiosa:jeyyar: adam tiksinip de oyle demis olabilir, cunki bende ilk defa duymustum,

birde bi kizide ameliyat sonrasi yuzu dahda yaglanmis acaba o tur seyler olmamasi icin mi oneriyordu???

sonuçta bir süre burun kapalı kalıyo herhalde temiz olması daha iyi diyedir. bir de siyah noktalarla burun olduğundan kaba görünüyor zaten şişicek bi de siyah noktalı olmasın diye olabilir yerimseniben

maniaccım adam okadar burnu açıyo kan revan tiksinmiyorda siyah noktadanmı tiksinecek
mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır.
ama doktorlardan hiç duymadım böle bişi heralde önemli değildir
ameliyattan önce makyajı falan siliyorlar okadar

Ameliyattan sonra atel bandaj vs kapalı olacağından dolayı cildiniz hava almaz, sivilce gibi şeyler çıkabilir.Ben temizleyerek girmiştim ama bende sivilce gibi bişey çıktığı için çok büyük koyu renkli bir iz kalmıştı ve insanlar o izi ameliyat izi sanmışlardı..

doktorum ameliyat olmadan önce makyaj yapmadan geliyorsun demişti geçen kontrole gittiğimdede bir süre sonra cilt bakımı yaptırırsın dedi.

kızlar bende pztsı amelıyat olucam.bugun gıttım cil bakımı yaptırdım.Burda okumuşdum.doktorumda öle birsey demedı ama ben zaten yaptırmayı düşünüodum ve bır süre yüzümüze bakamayacagımız için ıyı olcagını düşündüm ve yaptırdım

Canım iyi yapmışsın geçmiş olsun şimdiden inşallah herşey yolunda gider dua edicem güzel haberlerle bekliyoruz

çok saol canım benım valla çok heycanlıyım ya.dualarınıı beklıorum canım çok saol:)

sanirim bir defa yuz bakimiyla ameliyata girmek bisey degistirmez, hatta dusunsenize burnunu temizlediginizde (derin temizleme, sivilceler gozenekler temizlendiginde) yuzunuz, burnunuz hassas oluyor ertesi gunu, yani ellendigi icin (bende en azindan) sis ve yagli oluyor ertesi gunu.. ve bu burunla ameliyata girip (yeni bir darbe alior burun) birde sarip sarmalayip havaya sey biakicaz , tamamen kafayi yiyecek :D bi bakmisin alcidan sonra burunun heryeri sivilce vs dolmus.

sanirim eniysii iki uc hafta oncesi haftada birdefa derinleme temizlemek.. ameliyata kadar (tabiki duzenli olarak temizligimizi yapiyoruz, ama benim kastim derin temizlik..gozenekler filan vs vs ) zaten burun bu zaman icnde, sakin olacaktir ard arda sarsinti bence yaglanmayi ve gozeneklerin kapanmasini ve sivilcelerin cikmasini daha cok tetikler..
ben oyle yapicam

arkadaşlar ben ameliyat öncesi (15 gün öncesine) bir güzellik salonuna medikal cilt bakımı randevusu aldım. hani bu derinlemesine temizlik yapıyorlar, ozon buharı veriliyor, yüz liftingi yapılıyor falan.. bana mantıklı geldi. (yine de 15 gün öncesine aldım, cilt hassaiyeti kalmasın diye:P ) zaten düzenli bakım da yapıyorum. ameliyat sonrası cildime yararı olacağını düşünüyorum.

30 yaş sonrası fazla derinin toparlanması için de antiaging ürünlere ameliyat sonrası 1-2 hafta sonra başlansa fayda sağlar diye düşünüyorum.. ( bazı arkadaşlarda fazla deri göz altı torbasına neden olmuş diye okudum.)

Back
X