Burun estetiği (resimli)

Neden? Valla ben bir kaç doktor sitesine iyi yorum yazdım. Yayınlandı. Kötü yorum yazdım yayınlanmadı. Doktorlar hakkında kötü yorum hiç yok neredeyse
Ben burası için söylüyorum. Burada bir doktorla ilgili reklam amaçlı konu açılmıştı hemen kapatıldı (konu taşınmadı kapatıldı). Bu konunun da ondan farkı yok. O konunun doktora getirisi olacaksa, bunun da götürüsü olacaktır.

Ayrıca konu sahibini tenzih ederim ama kötü amaçlı da acilmis bir konu olabilirdi. Aynı konuyu isim soyisim vermeden açmış olsaydı destek olur, tavsiye verirdim elimden geldiğince. Ama bu durumda detayları bilmiyoruz, doktorla öncesinde sonrasında ne konuşulmuş bilmiyoruz. Bu direk doktor hakkında önyargi oluşturacak bir konu. Bunun doğru olmadığını düşünüyorum.

Merhaba herkese , şu an Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde hizmet veren Dr. İşken'e bir kaç yıl önce burun estetiği olmuştum. Hala çok üzgünüm bu sonuçtan dolayı maddi manevi yıprandım . Papağan burnu görünümlü burnum . Estetik düşünenlere fikir olsun
Düzeltme talebinde bulunmuşsunuzdur sanirim nasıl yapmadı tekrar.kotu olunca düzeltiliyor dye bbliyordum

Bu arada doktor tavsiyesilerine açığım haftaya bir doktorla görüşcem ama emin değilim:KK43:
Burun ucuna dokunmamış işte ne güzel keşke benim doktorum da dokunmasaydı. Bence yapman gereken doktorun törpülediği kemeri yeniden yaptırman ve burnunun hiç ameliyat olmamış eski haline dönmesi. Allah vergisi olan burnun hem kendi içinde hem de yüz içinde bir uyumu vardır. Mesela ben her haliyle eski burnumu geri istiyorum. Pişmanım

Bimer’e falan şikâyet edilemiyor mu acaba? Bir ceza alsa bari.
Siz bence istenmediği halde fazla işlem yapan doktorları bimer'e şikayet edin. Çünkü onların geri dönüşü daha zor. Yapılmamış bir şey çok rahat yapılabilir. Her şey para değil mesela ben keşke verdiğim paranın iki katını verseydim de doktorum hiç bir şey yapmasaymış diyorum

Şans birazda. Estetik konusunda tecrübeli hekim elbet önemli ama ben ücra bir anadolu şehrinde bir hanimefendiye denk geldim ki kadın edeta sanatçı, antik yunan heykelu yapmış maşallah:KK9:

Siz bence istenmediği halde fazla işlem yapan doktorları bimer'e şikayet edin. Çünkü onların geri dönüşü daha zor. Yapılmamış bir şey çok rahat yapılabilir. Her şey para değil mesela ben keşke verdiğim paranın iki katını verseydim de doktorum hiç bir şey yapmasaymış diyorum
Niye ben edeyim ki? Başıma gelse şikâyet ederdim. Sizin başınıza gelmiş, siz şikâyet edin hanımefendi.

Merhaba herkese , şu an Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde hizmet veren Dr. İşken'e bir kaç yıl önce burun estetiği olmuştum. Hala çok üzgünüm bu sonuçtan dolayı maddi manevi yıprandım . Papağan burnu görünümlü burnum . Estetik düşünenlere fikir olsun

Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
Dalga mi geçiyorsunuz yok ucuna dolgu yaptırın
Ucunda sorun var
Görmüyormusunuz adam burun sırtını
Fazla oymuş almış burnunun ucundan yukarısı
Alinla olan kısım çukur olarak gözüküyor
Bu sebeple revizyon da kıkırdak eklenerek
Düzeltilecek maalesef hemde büyük ihtimalle
Kaburga beni söylediklerimin aynısını
Revizyon için konuştuğunuz doktor larda
görücek söylüyecektir
Adam burun sırtını fazla almış burun ucuna dokunmamış
Dokunmasın zaten orijinal i her zaman daha güzel uyumludur ama gel gelelim burun sırtını fazla almış

hayatta ölümden başka her şeyin caresı var konu sahıbı arkadasım ,üzülme lütfen zaten yeterınce yopratmıssın kendını.sağlığına yazık
Doktoru sıkayet konusuna gelınce dava surecı de psıkolojık olarak ınsanı etkıleyen ve uzun suren br durum bunu göze alıyorsan haklarını aramak senın kararın
Revızyon ıcın doktor arastır gıt görüş
Maddı olarak sıkıntıdaysan kredı cek
Ama bu uzuntuyu cekıp kendını yıpratma
Maddıyat senın psıkolojınden degerlı degıl
Sevgıler

hayatta ölümden başka her şeyin caresı var konu sahıbı arkadasım ,üzülme lütfen zaten yeterınce yopratmıssın kendını.sağlığına yazık
Doktoru sıkayet konusuna gelınce dava surecı de psıkolojık olarak ınsanı etkıleyen ve uzun suren br durum bunu göze alıyorsan haklarını aramak senın kararın
Revızyon ıcın doktor arastır gıt görüş
Maddı olarak sıkıntıdaysan kredı cek
Ama bu uzuntuyu cekıp kendını yıpratma
Maddıyat senın psıkolojınden degerlı degıl
Sevgıler

Çok tatlı bir yorum teşekkür ederim

:KK42:
Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz
Dalga mi geçiyorsunuz yok ucuna dolgu yaptırın
Ucunda sorun var
Görmüyormusunuz adam burun sırtını
Fazla oymuş almış burnunun ucundan yukarısı
Alinla olan kısım çukur olarak gözüküyor
Bu sebeple revizyon da kıkırdak eklenerek
Düzeltilecek maalesef hemde büyük ihtimalle
Kaburga beni söylediklerimin aynısını
Revizyon için konuştuğunuz doktor larda
görücek söylüyecektir
Adam burun sırtını fazla almış burun ucuna dokunmamış
Dokunmasın zaten orijinal i her zaman daha güzel uyumludur ama gel gelelim burun sırtını fazla almış

Bence de fazla ufak kaldı umarım yeni operasyonda kulaktan kıkırdak alınır kaburga kulağa korkunç geliyor:KK42:

Gelebilir misin bilemem ama Erzurum mareşal hastanesinde Furkan şengöz var 1.5 milyar hastaneye yatırıyormussun 1.5 milyara da medikal bir ürün aldırıyormuş ona olup da pişman olan kimseyle karşılaşmadım ne şişme ne morluk oluyor adamın burunlarında para ayarlar ayarlamaz bende olacağım kendisine

Teşekkür ederim tavsiyeniz için Marmara Bölgesi içerisinden bakıyorum çok uzaksınız

Peki gidip tekrar kendisiyle görüştünüz mü, ücretsiz tekrar ameliyat etmesi gerekir bu durumda, ama ben de o hataya düştüm ve aynı beceriksiz doktorun ikinci kez yaptığı burun da tam bir hala kırıklığıydı

Talep etsin. Gerekli yerlere şikayet etseydiniz konu lehinize gelişebilirdi ve tazminat alıp başka yerde burnunuzu düzelttirebilirdiniz. İki yıl sonra bu derdiniz neden depreşti ki? Hem de doktor adı vererek!!!
Doktor adını neden vermesin ki ben onu anlamadım ! Böyle doktorların hepsi deşifre edilmeli bence, o kadar para alıp insanları mağdur ediyorlar bir de !

Peki gidip tekrar kendisiyle görüştünüz mü, ücretsiz tekrar ameliyat etmesi gerekir bu durumda, ama ben de o hataya düştüm ve aynı beceriksiz doktorun ikinci kez yaptığı burun da tam bir hala kırıklığıydı

Görüştüm tabii ki ücretsiz olmasını kabul etmedi ve söylediği düzeltme yöntemi içime sinmedi sadece iple asarız içerden dedi halbuki ucunun doldurulması lazım

merhaba,
burnunuzun tek problemi ucunun düşüklüğü değil bence .
Aşağı kısımda kemer bırakmış , sırtını çok oymus ucuna dokunmamıs orantısız duruyor. ufak bir törpü ve ucuna müdahaleyle çok güzel olur bence . Ki bu hali de çok kötü değil.

tabiki insan verdiği paraya değmesini istiyor. Bende 4 ay önce oldum sizi anlıyorum.

Görüştüm tabii ki ücretsiz olmasını kabul etmedi ve söylediği düzeltme yöntemi içime sinmedi sadece iple asarız içerden dedi halbuki ucunun doldurulması lazım
İple asma yöntemi de sağlıklı bir yöntem değilmiş ve zamanla kopuyormuş doktorum söylemişti aklınızda bulunsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah diplomasının hakkını veren gönlünüze göre bir doktor bulur ve hayalinizdeki buruna kavuşursunuz

İple asma yöntemi de sağlıklı bir yöntem değilmiş ve zamanla kopuyormuş doktorum söylemişti aklınızda bulunsun, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah diplomasının hakkını veren gönlünüze göre bir doktor bulur ve hayalinizdeki buruna kavuşursunuz

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

merhaba,
burnunuzun tek problemi ucunun düşüklüğü değil bence .
Aşağı kısımda kemer bırakmış , sırtını çok oymus ucuna dokunmamıs orantısız duruyor. ufak bir törpü ve ucuna müdahaleyle çok güzel olur bence . Ki bu hali de çok kötü değil.

tabiki insan verdiği paraya değmesini istiyor. Bende 4 ay önce oldum sizi anlıyorum.

Uzman gibi tespitleriniz hayran oldum :)

Teşekkür ederim tavsiyeniz için Marmara Bölgesi içerisinden bakıyorum çok uzaksınız
çok geçmiş olsun. bende öncesinde sonrasında çok gerildiğim için sizi anlıyorum belki fikir verir diye fotomu ekliyorum hala arıyosanız görüşün derim. sorunsuz geçicek en azından eminim

Eklentiler

• ....webp
    ....webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 360
Back
X