Burun estetiği (resimli)

Talep etsin. Gerekli yerlere şikayet etseydiniz konu lehinize gelişebilirdi ve tazminat alıp başka yerde burnunuzu düzelttirebilirdiniz. İki yıl sonra bu derdiniz neden depreşti ki? Hem de doktor adı vererek!!!

Her gün aynaya baktığımda mutsuz oluyorum ve operasyondan sonra kustuğum kanlar çektiğim acılar ve verdiğim boşa para aklıma geliyor . Operasyondan önce şikayet vs okusaydım başka bir doktor arayabilirdim bence herkes doktorlar hakkında memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini yazmalı herkes fikir sahibi olmalı . Buna ihtiyacımız var

Her gün aynaya baktığımda mutsuz oluyorum ve operasyondan sonra kustuğum kanlar çektiğim acılar ve verdiğim boşa para aklıma geliyor . Operasyondan önce şikayet vs okusaydım başka bir doktor arayabilirdim bence herkes doktorlar hakkında memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini yazmalı herkes fikir sahibi olmalı . Buna ihtiyacımız var
Bence de yazılmalı, haklısınız. Sadece iki yıldır neden harekete geçmediniz ya da burada konu açmadınız? Üyeliğiniz epey eski çünkü!

Talep etsin. Gerekli yerlere şikayet etseydiniz konu lehinize gelişebilirdi ve tazminat alıp başka yerde burnunuzu düzelttirebilirdiniz. İki yıl sonra bu derdiniz neden depreşti ki? Hem de doktor adı vererek!!!

Sizin hiç geçmişe dönük pişmanlıklarınız, üzüntüleriniz olmadı mı acaba demek ki içime dert olmuş yıllardır bdv ye konu açmışım .Yine bir gün aynaya bakarken içim sızlamış dertleşmek istemişim insanız sonuçta

Bence de yazılmalı, haklısınız. Sadece iki yıldır neden harekete geçmediniz ya da burada konu açmadınız? Üyeliğiniz epey eski çünkü!

Bir kaç başlık altına yazmıştım bu sitede şu an hatırlamıyorum . Başlık açmadım diye açmak istedim

Sizin hiç geçmişe dönük pişmanlıklarınız, üzüntüleriniz olmadı mı acaba demek ki içime dert olmuş yıllardır bdv ye konu açmışım yine bir gün aynaya bakarken içim sızlamış dertleşmek istemişim insanız sonuçta
Amacım tartışmak değildi. Ancak bu sorular kafamda direk oluştuğu için sordum.
Ayrıca belki de hâlâ hakkınızı talep edebilirsiniz. Bir avukatla görüşün bence.

Amacım tartışmak değildi. Ancak bu sorular kafamda direk oluştuğu için sordum.
Ayrıca belki de hâlâ hakkınızı talep edebilirsiniz. Bir avukatla görüşün bence.

Yanlış anlaşılmak istemem bir amacım da yok sadece içima acıyor paylaşmak istedim . Estetik davalarını inceledim çok büyük bir sorun olmadıkça kazanması zormuş . Nefes alabiliyorum bir sıkıntı yok o yüzden kazanma şansım düşük olabilir çünkü şu anki hali göreveli yoruma bağlı

Yanlış anlaşılmak istemem bir amacım da yok sadece içima acıyor paylaşmak istedim . Estetik davalarını inceledim çok büyük bir sorun olmadıkça kazanması zormuş . Nefes alabiliyorum bir sıkıntı yok o yüzden kazanma şansım düşük olabilir çünkü şu anki hali göreveli yoruma bağlı
Bimer’e falan şikâyet edilemiyor mu acaba? Bir ceza alsa bari.

Tekrarsan revizyon olabilirsin çok başarili doktorlar var moralini bozma ... :( zor bir sey elestirenler olabilir estetik psikolojisi diye bir sey var sonucta memnuniyetsiz var ortada.

burda reklam yapmak yasak ama bu şekilde doktor ifşa etmek de yasak olmalı bence

doktoru mahkemeye verebilirsiniz. geçmiş olsun. bi ameliyat daha düşünün eğer çok rahatsızsanız.

Tekrarsan revizyon olabilirsin çok başarili doktorlar var moralini bozma ... :KK43: zor bir sey elestirenler olabilir estetik psikolojisi diye bir sey var sonucta memnuniyetsiz var ortada.

Hem de göreceli memnuniyetsizlik değil herkesce görünen bir olumsuzluk var zaten başarısız estetik operasyon sonuçları diye aratınca kuş gagası görünümü diye tanımlanmış bir hata var ben uydurmadım aynen ona uyuyor

Açık konuşiyim burnunuz bana kötü gelmedi , teselli etmek için yazmadım ama bir gariplik yok , hatta doğal duruyor.Tornadan çıkmış gibi değil en azından.Bence üzülmeyin.

Açık konuşiyim burnunuz bana kötü gelmedi , teselli etmek için yazmadım ama bir gariplik yok , hatta doğal duruyor.Tornadan çıkmış gibi değil en azından.Bence üzülmeyin.

Teşekkür ederim kimse anlamıyor zaten ama ne güzel yapılmış burunlar varken insan düşünüyor neden benimki olmadı diye

doktoru mahkemeye verebilirsiniz. geçmiş olsun. bi ameliyat daha düşünün eğer çok rahatsızsanız.

Eşim yanaşmadı mahkeme olayına çok büyük bir sorun olmadığı için kazanamayacağımızı daha da maddi manevi yük olacağını düşünüyor . İnşallah revizyon olabilirim bir gün bu seneki ameliyat hakkımı gözümü çizdirterek kullandım bir süre daha erteledim hayat şartları

Merhaba herkese , şu an Medical Park Kocaeli Hastanesi'nde hizmet veren Dr. İşken'e bir kaç yıl önce burun estetiği olmuştum. Hala çok üzgünüm bu sonuçtan dolayı maddi manevi yıprandım . Papağan burnu görünümlü burnum . Estetik düşünenlere fikir olsun
Benim arkadaşımda yaptırdı burun kanatları orantısız dikilmiş tekrar aynı dr a operasyon olacak siz neden olmadınız ki tazminat davası açarsınız yapmam derse

Back
X