- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
- 333
Şans işte olmayınca olmuyorErkek arkadaşım yaptırdı 22 marta çok güzel oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şans işte olmayınca olmuyorErkek arkadaşım yaptırdı 22 marta çok güzel oldu
Güvenilir bir doktor bulun ama
Bursada estetik international de dr rıza beye oldu şişlik incek filan bence geçiştirme için ameliyattan çıktığı andan itibaren güzeldi burnuŞans işte olmayınca olmuyor
Bence ucu düşmüş, dolgu enjekte edilebilir. Bir de yeniden yaptırabilirsiniz maddi imkaniniz nasil? Ben yine de begendim sizinkini bence kötü değil. Yapay hokka gibi duracagina böyle daha güzel benim fikrim tabii.
Bilmediğim bir alan olduğu için bşy diyemeyeceğim ama bence iyi bir estetik cerraha gidin o zaten size gerekeni söyleyecektir .İple asmış ip tutmamıştır tekrar asalım dedi tabi ki ücretle ama beni tatmin etmicekti iple asmak kıkırdakla doldurması lazım ucunu
Bursada estetik international de dr rıza beye oldu şişlik incek filan bence geçiştirme için ameliyattan çıktığı andan itibaren güzeldi burnu
Eski halinide koysaydin keske
2. Resimde daha duzgun duruyor.Ikinci ameliyat icinde mi ayni fiyati istedi.Aslinda kotu durmuyor ama haklisin o kadar para veriliyor niye daha guzel olabilecekken buna mutlu olasin.
neden 2 yıl bekledin ki? doktora tekrar gidip hesap sorman gerekirdi. bi ifşa yapacaksan da biraz geç kalınmış bir ifşa.
Neden? Valla ben bir kaç doktor sitesine iyi yorum yazdım. Yayınlandı. Kötü yorum yazdım yayınlanmadı. Doktorlar hakkında kötü yorum hiç yok neredeyseburda reklam yapmak yasak ama bu şekilde doktor ifşa etmek de yasak olmalı bence