Burun estetiği (resimli)

Bence ucu düşmüş, dolgu enjekte edilebilir. Bir de yeniden yaptırabilirsiniz maddi imkaniniz nasil? Ben yine de begendim sizinkini bence kötü değil. Yapay hokka gibi duracagina böyle daha güzel benim fikrim tabii.

Bence ucu düşmüş, dolgu enjekte edilebilir. Bir de yeniden yaptırabilirsiniz maddi imkaniniz nasil? Ben yine de begendim sizinkini bence kötü değil. Yapay hokka gibi duracagina böyle daha güzel benim fikrim tabii.

Teşekkür ederim şu an maddi olarak hazır değiliz gözümü çizdirdim ona 4 bin kusur verdik ama araştırıyorum sürekli bir yerden sonra doktorun iyiliğinden çok kader kısmet devreye giriyor

Bence düşündüğünüz gibi aşırı kötü bir görüntü yok. Çok kibar ufak bir burnunuz var. O tümsek de hafif düzeltildi mi tamamdır. Bu arada keşke dava açsaydınız.

Meme ameliyatım için ilk Tonguç İşken'i düşünmüştüm. Cebimde daha param yokken en azından bir fikir olsun diye gittim, o zaman üniversite hastanesindeydi. Kendisiyle görüşemedim asistanı vardı. Muayene ettikten sonra bana dediği "Ne zaman nişanlanıyor ya da evleniyorsunuz?" Bu arada meme dokum bile yoktu, dümdüzdü. "Anlamadım?" dedim. "Ameliyatı bu yüzden olmak istemiyor musunuz?" dedi. O kadar modum düştü ki o an, anlatamam. Sanki kadınlar sadece erkekler için güzelleşmek istiyor gibi.. Çıktım, daha da gitmedim oraya.. İyi ki de gitmemişim. İnşallah siz de bir çare bulursunuz burnunuz için, dolgu vs ile düzelecek bir şeye benziyor bence..

İple asmış ip tutmamıştır tekrar asalım dedi tabi ki ücretle ama beni tatmin etmicekti iple asmak kıkırdakla doldurması lazım ucunu
Bilmediğim bir alan olduğu için bşy diyemeyeceğim ama bence iyi bir estetik cerraha gidin o zaten size gerekeni söyleyecektir .

2. Resimde daha duzgun duruyor.Ikinci ameliyat icinde mi ayni fiyati istedi.Aslinda kotu durmuyor ama haklisin o kadar para veriliyor niye daha guzel olabilecekken buna mutlu olasin.

2. Resimde daha duzgun duruyor.Ikinci ameliyat icinde mi ayni fiyati istedi.Aslinda kotu durmuyor ama haklisin o kadar para veriliyor niye daha guzel olabilecekken buna mutlu olasin.

İki resimde arka arkaya çekildi ama açısı farklı olabilir anlayışınız için teşekkür ederim olan oluyor bana neden olmuyor dudağıma da kalıcı ruj yaptırmıştım o da tutmadı arkadaşım yaptırdı mükemmel olmuş ve tuttu . Zorla güzellik olmuyor bende :110:

Bu arada doktor tavsiyesilerine açığım haftaya bir doktorla görüşcem ama emin değilim:KK43:

Çok geçmiş olsun. Burnunuz estetikli gibi durmuyor. Tam ön profil göremiyoruz ama önemli değil.
Size önerim eğer ikinci bir operasyon düşünüyorsanız çok çok çok iyi araştırın ve kesinlikle işinin piri birine gidin. Revizyon ameliyatları burun için çok önemli ve zor olabilir.

Allah'ın verdigiyle oynamamak gerekiyor. Olana sukredip, kendi icimizdekileri guzellestirmeye çalışsak daha yararlı olur

çok geçmiş olsun canım çok rahatsız ediyosa revizyon işe yarayabilirki bende benzer şeyler yaşamıştım

Gelebilir misin bilemem ama Erzurum mareşal hastanesinde Furkan şengöz var 1.5 milyar hastaneye yatırıyormussun 1.5 milyara da medikal bir ürün aldırıyormuş ona olup da pişman olan kimseyle karşılaşmadım ne şişme ne morluk oluyor adamın burunlarında para ayarlar ayarlamaz bende olacağım kendisine

Back
X