G Gul5568 Üye Kayıtlı Üye 18 Aralık 2014 19 0 6 28 6 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Gul5568 #1 merhabalar, Ben Hollanda'dan yaz tatili icin samsunda burun estetigi olmayi planliyorum. Ve inshAllah nasip olursa 10 temmuz randuvum var Dr Caglayan Yagmur'da. Acaba burda onda burum estetigi olan hastalari varmi varsa bana herseyi anlatirmisiniz? Ve olursa resimde gorebilirmiyim. Sevgilerle, Gul
merhabalar, Ben Hollanda'dan yaz tatili icin samsunda burun estetigi olmayi planliyorum. Ve inshAllah nasip olursa 10 temmuz randuvum var Dr Caglayan Yagmur'da. Acaba burda onda burum estetigi olan hastalari varmi varsa bana herseyi anlatirmisiniz? Ve olursa resimde gorebilirmiyim. Sevgilerle, Gul
Aslindasli Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 61 24 8 39 7 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Gul5568 #2 Gul5568 .!.: merhabalar, Ben Hollanda'dan yaz tatili icin samsunda burun estetigi olmayi planliyorum. Ve inshAllah nasip olursa 10 temmuz randuvum var Dr Caglayan Yagmur'da. Acaba burda onda burum estetigi olan hastalari varmi varsa bana herseyi anlatirmisiniz? Ve olursa resimde gorebilirmiyim. Sevgilerle, Gul Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu acaba ameliyat ?
Gul5568 .!.: merhabalar, Ben Hollanda'dan yaz tatili icin samsunda burun estetigi olmayi planliyorum. Ve inshAllah nasip olursa 10 temmuz randuvum var Dr Caglayan Yagmur'da. Acaba burda onda burum estetigi olan hastalari varmi varsa bana herseyi anlatirmisiniz? Ve olursa resimde gorebilirmiyim. Sevgilerle, Gul Genişletmek için tıkla... Oldunuz mu acaba ameliyat ?