Merhaba, hala doktor arıyor musunuz? görüştüklerinizin ücretlerini alabilir miyim lütfen?
Esas konuya gelince.. zamanında bunu o kadar çok araştırdım ve burada başlıklar açtım ki.. baştan belirteyim 3 kez ameliyat oldum ve ben de İzmir'deyim. Benim de kalın derili bir burnum var. Çok doktor araştırdım ama kalın deride çok başarılı doktor göremedim yani kaderimiz bu sanırım, küçüktemiyorlar. İlk Cem Karas'a oldum, kaydırak gibi oldu ve ucu top gibiydi ve büyük duruyordu.
Birkaç yıl sonrasında Yiğit Özer Tiftikçioğlu'na oldum, bir nebze indirebildi ama kalın derili burunlarda zaten istenilen o görüntü olmuyor, ille o uç kalkacak.. birkaç yıl sonrasında Cemil Tugay'a oldum ama bir fark göremedim..
İstanbul'da Barış Çakır'ın redneck yöntemi var, deriyi mi ne kazıyordu, inceltiyormuş.. ama o doktorun da fiyatları aşırı pahalı yani araba alınır. Ve sonrasında İzmir'de birkaç doktorla iletişime geçtim deri inceltme yapabiliyor musunuz diye ama hiç kimse yapmıyor...
Son ameliyatımda da kıkırdak fazla eklenmiş ve başka sebeplerden dolayı kist oluşmuş sinüslerimde. Bir de zaten burnumun sağ kısmında hafif bir çöküntü var o yüzden ben de o çöküntüyü düzeltecek hem de kistleri alıp kıkırdağı düzeltecek bi KBB'ci arayışına girdim