cok tşekkür ederim canım cok korkuyorummm ameliyat anından deil sonrasındaki agrıdan ve görüntüden bu yüzden cesaret edemiyorm :S
canımm bana cesaret verdin gerçekten cok tesekkür ederim ya görüntü umrumda deil sadece o can acısı :S bi de lokal anestesizi mi genel mi sizce :S
benim hiç ağrım olmadı,hiiç korkma, bir kez bile olmadı, üstelik benim kemiği kırdılar baştan yaptılar :) , ama hem lokal anestezisini (plastik cerrah uyguluyor) hem de sedasyonumu (anestezist yapıyor) çok kaliteli uyguladılar, anestezi doktoru çok önemli öncesinde kendisiyle ayrıntılı konuşun. ( tam genel anestezi değil hafif uyku şeklindeydi, arada konuşmaları hatta çatırtıları bile duydum ama ilaçların etkisiyle hiç rahatsızlık hissetmiyorsunuz, 1 saatlik ameliyat bana 5 dk sürmüş gibi geldi. çok rahat ettim), tabi asıl sorun şişlik ve morluklar, başta koca şiş kalkık olan burnum büyük olan burun deliklerim, 1-2 ay içinde normale dönmeye başladı, 6 ay sonrasında burnum çok doğal gözüküyordu, şimdi 1 yılı geçti, kimse estetik olduğuna inanamıyor, ben böyle doğmuşum sanki, tabi öyle fındık kadar bi burun değil ama yüzüme gitti, kavis istememiştim ben dümdüz iniyor yan profilde, sanırım o da doğal gösteriyor.
arkadaşlar istedigim burun sizce yakısmıs mı bana bu arada kendim yapıorum yani burnu hakknda fikir almak isteyenler özelden msn adreslerini yazıp foto yollayabılırler yapıp yollarım
kisiden kisiye degisiyor bende revizyon oldum 2 haafta oldu ama hala sizlama var..1 hafta cok bel agrisi cektim sirtustu yatmaktan uyuyamadim gecelei o zorladi beni..bide ameliyattan cikinca korkunctum..4-5 defa istifra ettim dikislerim cok zorlandi hemsireler tutuyodu resmin patlicak diyebenim cok zor gecti valla ama baskalari gule oynuyo cikiyo dedigim gibi kisiyle ve operasyonla bide bagisiklikla alakali bi durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?