Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

slm greenmoon hangi dr ameliyat oldun acaba inan çok rahat anlattın

Benim burnundaki kemigim alindi kikirdaklarimda tobulendi ameliyat sirasindaonceki kisiui beklerken kapida15 dk seslere sahit oldum minik doner keserler var.ben sonrasinda 1gun olumden olum begendim ama benden 2 kemik alindi l destek takildi sana tavsiyem sade burun estetigi bile olsa deniz spreyili ile surekli ferah temiz tut.

hangi dr tercih ettin zorlu bir şüreçmiş

Ben de 2 ay önce ameliyat oldum.îyikeşme süreci 1 hafta.genelin de deböle olduğunu düşünüyorum.ameliyat günü ve sonrasında da hiç bir şekilde ağrı hissetmedim .hatta ağrı kesîci yazmıştı doktorum sma ihtiyaç bile duymadım . 1 haftalık süre içerinde şişlik ve morluklar iyileşiyor.hatta ben doktorumu dinlemedim 4. Gün iş başı yaptım.tavsiyeler uyduktan sonra iyileşme dürecini kolay arlatıyorsunuz .bence korkmayın . Sonrası kavuşacağınız güzel burnımuzu hatal edin.şuan burnumdan çooook memnunum.çok doğal oldu.darısı tüm isteyenlere....

Valla ben bu arkadaslar neden bahsediyo bilmiyorum.. Aci olmuyormus yok eve hoplaya ziplaya gitmismis.. Ben size soyliyim; akil var mantik var yahu, burnum kirilmadi bile benim, sadece kucukken kirilmis kikirdaklar duzeltildi , burnumun icinden kikirdak cikarildi, minnacik bi torpu..Ben gunlerdir agridan yemek yiyemiyor icemiyor uyuyamiyorum.. Onceki gece agridan agladim be. Kemik kirilir da nasil agrisiz sizisiz? Birakin bunlari. Bana bu tur mesajlar" aa kime ameliyat olduuunn?"" diye baslayip " falancaya olduuuum" gibi giden diyaloglar sahte geliyo. Birakin valla.. Kirik mirik yok diyorum ya kikirdak alindi, burnumun ici hep dikis, gozumden yas geliyo acidan. Cuma alcim cikacak. Oluyorum acidan.ne agri kesici ne bi sey, ise yaramiyor diye kestim hepsini. Bi antibiyotigi kullaniyorum mecburen o da. Dayanamiyoruuuuuuuuummm burda yazanlari okuyunca iyice cildiriyorum, doktorlar yazdiriyo gibi geliyo, koca koca burunlar kirilip bastan yratiliyor nokta kadar burnumdan kikirdak aldirdim, canimi teslim etmek uzereyim acidan

Başla arkadaslar bnm bu 3. Ayım. Oyle aman aman bi ağrım olmadı cok sukur. Sadece ilk zamanlar ucuna bile dokunduğumda acıodu. Şimdi boyle sert bişi değince huylanıorum ve sızlıo okadar. Ki bende koruyorum yani burnumu. Öyle durduk yere cok bi ağrı olmadı B'nde. Bilmıorum belkide kişiden kişiye değişio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç ağrım sızım olmadı..13. Günüm..tek korkum şeklinin istediğim gibi olmaması..kavisli ve kalkık istedim,düz üçgen sivri uçlu görünüyor şu an :-((

Ameliyattan da sonrasındaki agridan da korkmuyorum..tek korkum dikiş aldirmak..sirf dikiş korkusuna hastaneden bile kacabilirim o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…