Burun estetiği sırasında ve sonrasında ağrı şiddeti nedir ? en cok korkulan şey..

bu şişlikler ve ağrı kişiden kişiye göre değişiyor heralde. içimi rahatlattın gerçektende :)

canım senn doktorun kmdi ** begenıomusn burnunu pekı ? gormek ısterm

kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...

kime ameliyat olmuştunuz acaba :)

benim ağrı sızı gibi hiç bişi olmadı doktorum saolsun ama
sekıl konusnda fazla karısmamdan dolayı pek memnun kalmadım2.ci kez olucam
aslında birazda doktoru dinlemek gerekirmiş sonradan anladım

insan öncesinde agrilardan korkuo ama ben iki kere oldum ve hic agrim sizim olmadi sadece ameliyat sonrasi azcik oldu ama ou da agri kesici igneyle giderdiler sonrasinda hic bise kalmio görüntüsü agridan daha korkutucu tamponlar azcik rahatsiz edio o kadar ama ona da 3 gün dayanilmasi gerekio zaten

canım geçmiş olsun, kesinlikle en ufak ağrı sızı yok,tamponuda silikon tamponu çıkarırken çok az acıyor ondan sonraen ufak acı hissetmiyosun.

BURADA OKURSAN GÖRÜRSÜN BURUN AMELİYATINDA REVİZYON ORANI ÇOK YÜKSEK HER NE KADAR DOKTORLAR DÜŞÜK DESEDE ....insanlarda zaten işinin ehli diye düşünmeden ameliyat oluyor ama bazen yanılıyoruz işte

ne kadar zor aslında 2 ameliyat olmak ama oluyo işte

doktora güven çok önemli haklısın

silikon tamponlardan nefes alınıyor diye biliyorum az da olsa bilgilendirebilirmisiniz

canım ,silikon tamponda tam kapatıyor burun deliklerini dolayısıyla nefes alamıyorsun ama ertesi gün tampon çıkartılıyor zaten,ufak bi acı hissediyorsun o gece boyunca birazcık uykundan ferakat edecen ara ara uyanacan uyucan v.s.buruna bakınca çektiklerini unutuyosun zaten o yüzden diyorum ya heryerde dr. halit urgan ı tavsiye edecem.onun sayesinde korkularımı yendim.

ben amelitay oldum canım 5 temmuzda.. evet arkadaşımda randevu almak istedi malesef kasıma kadar doluymuş..

umarım msj cevap gelir 10 ay olmuş elnaz bende sana şunu sormak işstiyorum yazın ortasında ameliyat olmak yaraların iyileşmesi açısından riskliymiş acaba sen böyle bişey yaşadın mı

temmuzun 12 sinde ameliyat olucam, agustosun 25 inde kuzenimin düğünü var o zamana dek şişliklerim iner mi sizce?

Arkadaşlar, bu ayın 25'inde burun estetiği olacağım ve inanılmaz korkuyorum. Damar yolu açılmasından bile korkuyorum. Genel anestezide bir hata olursa, gerizekalılık falan oluyormuş :/ Her şeyden korkuyorum anlayacağınız napıcam benn

slm arkadaşım dr adını öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…