Merbaha,
Benim ameliyatımın üstünden tam 7 gün geçti, canım biraz tatlıdır ama ameliyat sonrası pek acı hissetmedim. Hatta şu aralar ameliyat günüme geri dönsem diyorum herkes çok ilgiliydi, istediğim gibi naz yapıyordum. :) Ameliyatımın ilk günü morarma ve şişlikler hafifti, ikinci gün fazlalaştı bu da çok normal bir durum. Şişlikler inmeye başladığında burnumun içindeki silikonlar çok rahatsız etti beni ondan da 4. gün kurtuldum. Hiç korkulcak bir ameliyat değil gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
selam bugün benim 12. günüm hissettiğim 2 şey oldu birincisi narkoz için iğne ikincisi tampon pansuman vs yapılırken doktorun kontrolü esnasında burnuma ellemesibunların ikiside anlık acılar başka hiç bir acı hissetmedim fıstık... benim ameliyatım yaklaşık 1 saat sürdü ayrıca özge özberkin burnunu benim doktorum yapmış :) deneyimim şu, ilk gün buz olayını çok ciddye alın saati saatine uyun şişlikler için... 2. gün itibariyle bir hafta çay uyguladım gözlerime bu morluklarda işe yaradı... gözlerinizi yormayın mimik yapmayın ve dinlenin... tampon çıktıktan sonra da kulak çubuğu ile bepanten uygulayın burun içine, dikişlere gelmeyecek şekilde yine gün içinde düzenli şekilde...
bu kadar :)
Merbaha,
Benim ameliyatımın üstünden tam 7 gün geçti, canım biraz tatlıdır ama ameliyat sonrası pek acı hissetmedim. Hatta şu aralar ameliyat günüme geri dönsem diyorum herkes çok ilgiliydi, istediğim gibi naz yapıyordum. :) Ameliyatımın ilk günü morarma ve şişlikler hafifti, ikinci gün fazlalaştı bu da çok normal bir durum. Şişlikler inmeye başladığında burnumun içindeki silikonlar çok rahatsız etti beni ondan da 4. gün kurtuldum. Hiç korkulcak bir ameliyat değil gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
arkadaşlar ameliyat olacagım ama bende inanılmaz bir korku var burnuma törpü yapılacak ve ucu kaldırılacak agrısı ne kadar olur ameliyat sırasında ve sonrasında acı çeker miyim ? bir de ameliyat kaç saat sürüyor nasıl geçirdiniz deneyiminizi özge özberkin burnuna bayılıorm umarım onunki gibi bir burnum olacak
canım geçmiş olsun, kesinlikle en ufak ağrı sızı yok,tamponuda silikon tamponu çıkarırken çok az acıyor ondan sonraen ufak acı hissetmiyosun.
BURADA OKURSAN GÖRÜRSÜN BURUN AMELİYATINDA REVİZYON ORANI ÇOK YÜKSEK HER NE KADAR DOKTORLAR DÜŞÜK DESEDE ....insanlarda zaten işinin ehli diye düşünmeden ameliyat oluyor ama bazen yanılıyoruz işte
kesinlikle ağrısız sızısız bir ameliyat..hatta doktor ameliyat sonrası ağrı kesici verdi.kullanmaya bile gerek duymadım.sadece yüzün şişmesinden dolayı hafif bir basınç hissediliyo. eokadarda normal tabi.. burnunu kendine dert etmiş değişim isteyen herkese ameliyatı öneririm. ama önemli olan doktor seçimi. doğru doktoru bulduğunuza inandığınız an gözleriniz kapalı ameliyat olabilirsiniz. insanın kendine olan güveni geliyor. mesela ben saçlarımı tamamen toplamayı sevmezdim.burnum ön plana çıkcak diye. ama şimdi topuzda yapıyorum at kuyruğuda :) darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına kızlar...
tampon ertesi gün alçıda 1 hafta sonra çıkarılıyor canım :)))
silikon tamponlardan nefes alınıyor diye biliyorum az da olsa bilgilendirebilirmisiniz
tamponlar ertesi gün mü ciddi mi?
ben amelitay oldum canım 5 temmuzda.. evet arkadaşımda randevu almak istedi malesef kasıma kadar doluymuş..
Merbaha,
benim hic agrim olmadi, hoplaya ziplaya eve geldim ameliyattan 2 saat sonra valla
sonrasnda da hic agrim olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?