- 9 Mayıs 2021
- 71
- 18
- 18
- 30
- Konu Sahibi umutsuzzzvaka
-
Baktığım doktor videolarında hep 2 haftada düşer demişler o yüzden tedirgin oldumDuser zamanla...25 gun cok erken
Benim içerdekiler biraz daha yumuşamış da ortadaki çok sert ya bir de düğüm düğüm inşallah iz kalmazBenim ilk ameliyatımda dikiş olduğunu bile görmemiştim ama 20 gün önce revizyon oldum sağ delikteki 5 gün önce düştü ama soldaki duruyor ve çok sert. Dediğiniz gibi temizlerken değince de acıyor.
Benim kapalıydı ortada dikiş yok ona yorum yapamacağım. Ben de su ile nemlendirip yumuşatmaya çalışıyorum.Benim içerdekiler biraz daha yumuşamış da ortadaki çok sert ya bir de düğüm düğüm inşallah iz kalmaz
Yaa o kadar kolay mı düştüDoktorunuza da danışabilirsiniz düşüp düşmediğini hissetmedim bile :)
Ben hissetmedim doktorum bana içerde eriyen dikişlerin var zamanla geçecek dedi bende dediğim gibi hiç anlamadımYaa o kadar kolay mı düştübenimkiler hiç düşecek gibi durmuyor
6. Ay mıııSon ip parçası, içte kalan, sanıyorum ki 6. ayda çıkmıştı, hafif hafif pamuk çubuğu ile temizlerken. acele etme, zarar verebilirsin. yara ve/veya iltihaplanmaya sebep olabilirsin. doktor 1. ay kontrolünde birkaç aya düşerler demişti tamamen. 6. ayda bitti. bir tanıdığımın da benzer şekilde oldu
Siz kapalı ameliyat olmuşsunuz muhtemelen o yüzden içte benim hem içte var hem de ortadaBen hissetmedim doktorum bana içerde eriyen dikişlerin var zamanla geçecek dedi bende dediğim gibi hiç anlamadım
görünür dikişler 1.5 ayda gitmiş, fotolarda öyle gözüküyor. sabır, ömürlük bir şeyde böyle küçük şeylere takılmayın. zaten burun ameliyatlı, şiş, bi garip duruyor o dönem. pişmanlık bir durum yok, iyileşme süreci geçince iyi ki dersiniz muhtemelen6. Ay mıııbenim görünen yerde içte olsa dert etmem tam ortada iyileşme süreci çok uzunmuş ya tam araştırmadan oldum şimdi pişmanım
Açık ameliyat oldum ben ama içte eriyen dikişlerimin eriyip düştüğünü pek hissetmeden süreci geçirdim kabuklanma oldu sümkürürken kabuklarla birlikte belkide attım dikişleriSiz kapalı ameliyat olmuşsunuz muhtemelen o yüzden içte benim hem içte var hem de ortada
Yikadikca düşüyorlar benim 1 ay oldu sağ tarafım düştü hiç kalmadı ama sol tarafimdakiler hâlâ duruyo ben bide burnunumun dışından çıkıp sallandikca makasla kisalttim kiminin 3 4 ayda da dusebiliyomustekrar herkese merhaba estetik olalı 25 gün oldu hala dikişlerim eriyip düşmedi benim gibi olanlar var mı sizin ne zaman düştü bu kadar geç olması tuhaf mı her gün kaç kez abdest alıyorum sürekli nemli sürekli kremli ama hala çok sert ve elimi deldirince acıyor kendim koparsam bir sorun olur mu acaba
Sadece iyileşme süresinden değil genel olarak keşke olmasaydım diyorum böyle sahte gibi oldum eski halimi özlüyorumgörünür dikişler 1.5 ayda gitmiş, fotolarda öyle gözüküyor. sabır, ömürlük bir şeyde böyle küçük şeylere takılmayın. zaten burun ameliyatlı, şiş, bi garip duruyor o dönem. pişmanlık bir durum yok, iyileşme süreci geçince iyi ki dersiniz muhtemelen
Aa kesilebilir mi benim de aklıma kesmek geldi ama mikrop kapar diye ellemedim hiçYikadikca düşüyorlar benim 1 ay oldu sağ tarafım düştü hiç kalmadı ama sol tarafimdakiler hâlâ duruyo ben bide burnunumun dışından çıkıp sallandikca makasla kisalttim kiminin 3 4 ayda da dusebiliyomus
Him bende kesmek zorunda kaldım işte çünkü baya aşağı doğru sarktı ip kesmeyip biraksaydim burun içime gider diye kestim bendeAa kesilebilir mi benim de aklıma kesmek geldi ama mikrop kapar diye ellemedim hiç
Benim de aynı öyle sarkıyordu sabrettim bugün düştü kendisi dışardakiler hala sert kopacak gibi değil ama daha büyük bir sorunla karşı karşıyayım dayanamadım burnumun üstündeki siyah noktaları temizlemek istedim biraz fazla bastırmışım bir tarafta göçük gibi bir şey oldu inşallah ödemle beraber orası da düzleşirHim bende kesmek zorunda kaldım işte çünkü baya aşağı doğru sarktı ip kesmeyip biraksaydim burun içime gider diye kestim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?