Burun estetigi sonra spor. Yardim lutfen!

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhaba. Burun estetigi oldum 1.5 ay once. Ve olmadan doktor bey nana demistiki. 1.5 ay sonra spor yapmaya devam ede bilirsin ama anestesi doktora sordum dun. 6 ay yapmaya tavsiye etmem dedi. Gecici morluk olabilirmis. Ben haler ve agirlik sporu yapiyorum. Internetdr bisry bulamadim. Bilen barmi? Veya siz nexaman basladiniz ve nasil gecti? Benim icin gecici morluk sorun degil. Ama siskinlik veya buruna zarar verirmi acaba?

B
Merhaba. Burun estetigi oldum 1.5 ay once. Ve olmadan doktor bey nana demistiki. 1.5 ay sonra spor yapmaya devam ede bilirsin ama anestesi doktora sordum dun. 6 ay yapmaya tavsiye etmem dedi. Gecici morluk olabilirmis. Ben haler ve agirlik sporu yapiyorum. Internetdr bisry bulamadim. Bilen barmi? Veya siz nexaman basladiniz ve nasil gecti? Benim icin gecici morluk sorun degil. Ama siskinlik veya buruna zarar verirmi acaba?
Bence hic riske atmayin

bence de riske atmayın ne olur ne olmaz hatta siz doktorların söylediğinden daha da uzun süreler spor yapmayın bence. ben olsam öyle yapardım yani. geçiminizi spor ile karşılamıyorsanız uzak durmak da fayda var.

Yaa off :((((( bilseydim bukadar uzun sure sporsuz kalmam gerektigini amilyat olmazdim :(((

Back
X