Burun estetiği sonrası 1 ay

Ozzgee-11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
100
10
48
29
Kizlar 12 gün önce burun estetiği oldum istanbul estetikada çok güzel ilgilendiren fazla morarma olmadı 2 gün biraz oldu ve hemen geçti buz uygulaması yaptık ve tamponsuz bir ameliyat yapıldı sadece atel koydu atel varken hiç bişey anlamadım tabi 1 hafta sonra kontrole gittik atel ve dikişler alındı hiç acı olmadı ama burnum dehşet sis ve kalkikti ama doktorum bana ameliyat öncesi söylemişti öyle olucak oyüzden tepki vermedim bana masaj verdi düzenli olarak yapıyorum bugün 12.günüm olmasına rağmen ilk haline göre sisikleri indi ve Arnica diye bi krem var onu aldım günde 3 defa sürüyorum oda baya etkili suan hala sis ama doktorum 1 aya inicegni söyledi bende çok korktum ağladım ama suan anliyorumki zamanla olucak olan arkadaşlar varsa biraz daha içimi rahatlabilirmi:)

Bugun alçim alındı aynı durumdayım avatar gibiyim ne yandan ne önden begenemedim yuzum normal değil gözler aclmış vs cok siş agla agla öldüm ne zaman biticdk bu çile acaba :// nasl dışarı cıkılır ki böyle

Henuz cok erken donemdesiniz burun sislikleriniz icin, yüzdeki sislikler 1 haftada geciyor ama ameliyat olunca hoop 1 hafta sonra burundaki butun sislikler tamamen normale dönmüyor yavas yavas iniyor burundaki. Moralinizi bozmayin sorun ettiginiz eğer sadece sislikse zamanla değişip güzellesiyor

Kizlar 12 gün önce burun estetiği oldum istanbul estetikada çok güzel ilgilendiren fazla morarma olmadı 2 gün biraz oldu ve hemen geçti buz uygulaması yaptık ve tamponsuz bir ameliyat yapıldı sadece atel koydu atel varken hiç bişey anlamadım tabi 1 hafta sonra kontrole gittik atel ve dikişler alındı hiç acı olmadı ama burnum dehşet sis ve kalkikti ama doktorum bana ameliyat öncesi söylemişti öyle olucak oyüzden tepki vermedim bana masaj verdi düzenli olarak yapıyorum bugün 12.günüm olmasına rağmen ilk haline göre sisikleri indi ve Arnica diye bi krem var onu aldım günde 3 defa sürüyorum oda baya etkili suan hala sis ama doktorum 1 aya inicegni söyledi bende çok korktum ağladım ama suan anliyorumki zamanla olucak olan arkadaşlar varsa biraz daha içimi rahatlabilirmi:)

burun sabır işi. 1. ay resimlerime bakıyorum da öcü gibiyim. o derece şiş. 3. aydan sonra burnumda tatlı bir kavis olduğunu anladım. bence bir süre aynaya çok bakıp moralinizi bozmayın

burun sabır işi. 1. ay resimlerime bakıyorum da öcü gibiyim. o derece şiş. 3. aydan sonra burnumda tatlı bir kavis olduğunu anladım. bence bir süre aynaya çok bakıp moralinizi bozmayın
Ya bide bişey sorucam hani şu bıyık bölgesi varya mesela Ruj surunce birbirine yedirme hareketini yapamıyorum o sisliklerden dolayimi gülüşum felan da sisiklerden mi oluyo

Henuz cok erken donemdesiniz burun sislikleriniz icin, yüzdeki sislikler 1 haftada geciyor ama ameliyat olunca hoop 1 hafta sonra burundaki butun sislikler tamamen normale dönmüyor yavas yavas iniyor burundaki. Moralinizi bozmayin sorun ettiginiz eğer sadece sislikse zamanla değişip güzellesiyor
Evet tek sorun şişlikler v3 ifademin degismesi gulunce ağzım küçücük açılıyor komik duruyo

Ya bide bişey sorucam hani şu bıyık bölgesi varya mesela Ruj surunce birbirine yedirme hareketini yapamıyorum o sisliklerden dolayimi gülüşum felan da sisiklerden mi oluyo

açık teknikle ameliyatınız gerçekleşti sanırım. bende de aynı sorun oldu geçiyor. bir süre mimiksiz de gezebilirsiniz

açık teknikle ameliyatınız gerçekleşti sanırım. bende de aynı sorun oldu geçiyor. bir süre mimiksiz de gezebilirsiniz
Aynen açık oldu ya bilmiyorum suan tipi çok değişik geliyo görenler çirkin olmuşum gibi çok degismissin diyorlar çok moralim bozuk şişler geçince normale donermiyim acaba

Aynen açık oldu ya bilmiyorum suan tipi çok değişik geliyo görenler çirkin olmuşum gibi çok degismissin diyorlar çok moralim bozuk şişler geçince normale donermiyim acaba

şişlikler takıntı yaratmasın hepsi geçecek. insanları sakın umursamayın. neticede ameliyat bu bıçak değiyo o bölgeye.

Bugun alçim alındı aynı durumdayım avatar gibiyim ne yandan ne önden begenemedim yuzum normal değil gözler aclmış vs cok siş agla agla öldüm ne zaman biticdk bu çile acaba :// nasl dışarı cıkılır ki böyle
Fotoğraf var mı atabilir misin bende aynı sorunu yaşıyorum 8 gün oldu ve aynaya bakmak bile istemiyorum çok kötü fare gibi

Canım fiyat öğrenebilir miyim ve doktor ismi. Istersen ozel den yaz. Ben de araştırıyorum ama doktor bulamadım bi türlü

Kızlar bende ameliyat oldum 1 hafta önce burnum avatar gibisi kalın ne zaman geçer bu çok kotuym. Hiç böyle kalan varmi acaba ayda bu sisligin inmesini hızlandıran bisey

Avatar görüntüsü düzeliyor zamanla sıkmayın canınızı, benimde 10hafta oldu ameliyat olali, bantlar ciktiginda cok duzgundu burnum suan biraz egrilikler farkliliklar var, sanirim burnun her iki tarafinda yapilan islemler farkli ve odemler ayni anda inmiyor psikolojik olarak zor bi süreç

Kızlar 7.günüm ve durum bu. Yandan ok ama ön yamuk duruyo ve aşırı geniş bide burnum soyuluyo ay çok garip sanki benim degil

Eklentiler

• 2016-08-08 23.56.54.webp
    2016-08-08 23.56.54.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 873
  • 2016-08-08 23.57.36.webp
    2016-08-08 23.57.36.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 800
  • 2016-08-08 23.57.58.webp
    2016-08-08 23.57.58.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 900
Kızlar benım alcım cıktıgında burnum öyle kocamandı ki anlatamam o burun bile kücüldüyse sakın korkmayın derim.. :D hatta ilk haftamda sürekli burdaki eski konulara bakıp kendimi avutuyordum inecek benimkide diye.. İniyor gerçekten yani içiniz rahat olsun.

Kızlar benım alcım cıktıgında burnum öyle kocamandı ki anlatamam o burun bile kücüldüyse sakın korkmayın derim.. :KK70: hatta ilk haftamda sürekli burdaki eski konulara bakıp kendimi avutuyordum inecek benimkide diye.. İniyor gerçekten yani içiniz rahat olsun.
Yaa benim ameliyattan öncede aynı yöne doğru yamukluk vardı ve hala var. Yapma dini acaba napti bu doktor :) bide üst dusagimi kaldiramiyiorum gulusumu görseniz tıpkı bir ajda pekkan tıpkı bir sezen aksu gibi hihihiihhi

Back
X