Burun estetiği sonrası alınan eleştiriler !

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
103
Merhabalar benim gibi Burun estetiği yaptırıp çevresi tarafından sürekli eski burnun daha güzeldi ne gerek vardı büyük Burun iyidir diyip sürekli insanın psikolojisini bozmaya çalışanlar var mı? Bi tek bana mı yapıyorlar ? Aynaya bakıyorum gayet iyi eee diyorum bunlar ne görüyor acaba diyorum ama ister istemez etkileniyorum

bende pazartesi günü işe gideceğim encok bundan korkuyorum bunu diyenin ağzının ortasına çakasım var daha kimse demedi tabi alçılı olduğu için ama gerizekalı insanlar sihirli değnekle 10 saniyede burun değişeceğini sanıyorlar sanırım. pofff bende pazartesi gören herkese açıklama yapacağım mecbur ödemlerim var şiş miş diye
seni çok iyi anlıyorum.....

Benim 9 ay olmasına rağmen hala aynı şey e bi kere dedin geç işte eşim bile aklına geldikçe söylüyor ben memnunum diyorum anlamıyorlar geçmiş olsun senin yeni bi de off açıklama yapmaktan yorulacaksın ben de aynen bi saldırasım geliyor da işte :))

Sen kulaklarini tika o yorumlara. Fistik gibi olmussun. Bence o tur laflar eden kisiler fesat veya kompleksli kisiler. Bugun banada apartmandan komsu geldi gecmis olsuna sozde saka yapti ama hic hos degildi. Eee sirada ne var goguslerinmi poponmu dedi.. Gorunmeyen yerlerimden cok sukur memnunum dedim.

Sağolun sizin de çok iyi olacak inşallah Maalesef fesatlık bencede geçmiş olsun de geç git hem yaptırırız da oramızı buramızı onlara neyse sanki bende etkileniyorum ister istemez biz de emek vermiş acı çekmiş deriz kırıcı olmayız

Boşverin kızlar valla öyle özeniyorum ki size, burnumun pek şekil bozukluğu yok ama ben de yaptırıp fındık burun olmak isterdim de işte tırsıyorum çok acır diye onlar da benim gibi tırsaklardır boşverin kafaya takmayın miniş burunlarınız cok guzeldir eminim

Tşk ederim aynen bana diyenlerin burnunu bi görseniz dolma gibi :)))

O dolmalarin belki kocisleri izin vermiyordur veya butcesi uygun degildir. Oyleleri birde gicikligina memnunum burnumdan der. Iclerine sorun birde :))
Gerçekten öyle diyorlar ben çok beğeniyorum burnumu diyor ama bi görün Burun da Burun özgüven işte hayranım .içlerini de Allah bilir fesatların Allah fırsat vermesin dostumuza da düşmanımıza da

Aynen bende elestiri aldim ama umrumda degil onemli olan benim begenmem

Tersle canim bence sen seviyosan millete ne onemli olan senin sevmen zaten

Canım büyük burun iyidir diyenler büyük ihtimalle büyük burunlu olanlardır.hatta çok beğenip içinden keşkeee benimde olsa diyip dışardan ego tatmini yapmaya çalışanlardır.herkesin kendi tercihi biz saygı duyuyoruz onlarda saygı duymalılar.hiç takma.banada başkasınınki daha güzel oldu seninkide idare eder diyolar gülüp geçiyorum.

Haklısınız işte kendini görmüyorlar bi de bana böyle bilmiş bilmiş konuşuyorlar ya sinir oluyorum memnunum desem de hala aynı konu en iyisini yapıyorsunuz bende takmayacağım artık bana yapılmıyormuş demek ki sadece

Cevredekiler degilmi iste insanin pskolijni bozan, kalplerini kiripta kendimi avutuyom anca öyle kendime geliylm
önden eskisinden daha kalin duruyor burnun diyenler oluyor, 10 ay oldu burnum önden incelmedi eskiden burnum inceydi simdi resimlerde cekemiyom önden bi garip iste ne bileyim sis gibi iste

bende bir ara çok yaptırmak istedim . Bazen yine aklıma gelir . Ama ne biliyim hem korkuyorum hem yüzümü değiştirmek istemiyorum .çünkü burun direkt yüzü ,değiştiriyor .ve insanlar bundan dolayı konuşuyor sanırım . Erkek arkadaşım kesinlikle istemiyor mesela . Bütün kadınlar aynı fabrikadan çıkmış gibi ,doğal kadın yok diyor . Hoş cesaret etsem dinlemem o ayrı :)

:)) bende sağlık sorunum olmasaydı cesaret edip yaptıramazdım.evet ifademizi değiştirdiği kesin ama alışıyoruz kendimizi biliyoruz eski halinden iyi diyorum kendi kendime lüzümsuzun biri ne gerek vardı eskisi iyiydi diyince acaba diyorum olmasa mıydım

Sen beğeniyorsan ,eskisinden iyi olduğunu düşünüyorsan boşver takma :) İnsanlar her şekilde konuşur zaten . Ama geçen burda biri gösterdi eski yeni burnu . Ne yalan söyleyim gerçekten eskisi çok daha güzeldi :))

:)))) işte bende bazen böyle düşünüyorum arada kalıyorum begenmediğim bi kaç yerleri var çünkü burnumun kusursuz da beklemiyordum zaten ama umursamamak en güzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…