burun estetiği sonrası beklentiyi karşılamaması

Öncelikle geçmiş olsun burnunuz çok güzel olmuş. Doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim?

yuksrda foto gönderen arkadaş kullancıı adını bilmiyorum. daha yeni üye oldum sana cevap veremiyor olabilirim. ama bence burnun çok güzel duruyor. benim böyle olsa bayılırım. ama senin önden duruşu beğenmediğini tahmin ediyorum. benim komşum burnunu yaptırdı. ben bepenmedim doktorunu ama şöyle diyeyim. 5. ayda burnu aşırı şiş ön ucu upuzundu. bu ay karşılaştık resmen tüm çdem gitmiş. sanki 1 ayda iyileşmiş. sizin daha işl ayınızmış emin ol onun 6. ayı bile güzellikte size yaklaşmaz. bence burnun çok süper ama çnden foto koysam sanırım sorunun ön görsellere

mehaba doktor adını bana da yazar mısınız. Benimde burun ucum aynı sizin gibi top yusyavarlak hiç istemyordum böyle bir burun doktor tutturmuş ödem ödem deyip duruyor.
İğne bende düşünüyorum bazı yorumlarda burna yapılmış direkt ve burunda zamanla çökmeler olmuş burun şekli bozulmuş.Kalçadan yapılanı varsa süper bence, Peki siz mi teklif ettiniz iğneyi doktorunuz mu söyledi

Merhabalr bende iki kez oldum üçüncü revizyon düşünüyordum fazla doğal olduğu için ne yaptınız acaba?

Merhabalar bende sizin gibi istemiştim benide dinlemedi,acaba şuan bir yılda sizin indi mi ucu doğal oldu mu nasıl oldu

çok güzel olmuş aslında keşke bende cesaret edip olabilsem

doktorunuz hangi il de acaba

teşekkür ederim çok sağolun revizyonu psikolojik ve maddi olarak kaldıramam gibi geliyor zaten inşallah küçülür
Bence burun harika sen benimkini görsen şükür namazı kılarsın doktorunun ismini alabilir miyim

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Burnunuz maşallah çok güzel doktorunuzun ismini bana da yazabilir misiniz?

Valla ben çok beğendim yalan yok, daha kalkık ve küçük burunlar bana çok yapay geliyor

`