burun estetiği sonrası beklentiyi karşılamaması

Valla ben çok beğendim yalan yok, daha kalkık ve küçük burunlar bana çok yapay geliyor
Bende aksine çok seviyorum zevk işte… daha küçük ister miydim isterdim ama benim burnum dolgu yüzünden çok zor bir vaka idi. Doktorumda sağ olsun elinden geleni yaptı

@ecemsah bana yazar mısınız görmediniz sanırım

Çok teşekkür ediyorum yazıyorum
Bence eski burnunda güzelmiş yeni i burnunda çok güzel. Kalkık minnak burunlar 3-5 sene sonra başq dert olur. Doktorunuz dozunda yapmış. Vee daha şiş hali bu inecek ve 6. Ayda yaklaşık belli olur şekli. Kalın deride 1 sene diyorlar. Bence senin şu hali
Bile mğkemmel

Evet çok haklısınız. Estetik olalı 4 ay geçti burun oturmaya başladı yüzümün o harmonisi bozulmadı. Burnum küçüldü ve şekli iyileşti. Benimde estetik anlayışım yavaş yavaş değişiyor gerçekten. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.

Merhaba bana da özelden burun doktorunuzun ismini yazabilir misiniz?

Doktor adı yazarmısınız

Ben burnunuzu çok beğendim doktor iyieis çıkarmış, doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim?

O
merhabalar, bu top gibi görüntü ve sertlik gitti mi acaba, bendede aynı şekilde 2. Aya gireceğim birde güya ince deriliyim:)

Daha 25 gün olmuş şuan ödemli bunları düşünmek için çok erken benimde 2 ay oldu ucu hala top gibi eskisine göre daha iyi ama en son ödem ordan gidiyormuş beklemekten başka çaremiz yok
Merhaba burnunuzun top gibi olması geçti mi benimde 2,5 ayımda burnumun ucu top gibi şuan

`