Çok teşekkür ediyorum yazıyorumMerhaba. Çok geçmiş olsun. Burnunuz maşallah çok güzeldoktorunuzun ismini bana da yazabilir misiniz?
Bende aksine çok seviyorum zevk işte… daha küçük ister miydim isterdim ama benim burnum dolgu yüzünden çok zor bir vaka idi. Doktorumda sağ olsun elinden geleni yaptıValla ben çok beğendim yalan yok, daha kalkık ve küçük burunlar bana çok yapay geliyor
Bence eski burnunda güzelmiş yeni i burnunda çok güzel. Kalkık minnak burunlar 3-5 sene sonra başq dert olur. Doktorunuz dozunda yapmış. Vee daha şiş hali bu inecek ve 6. Ayda yaklaşık belli olur şekli. Kalın deride 1 sene diyorlar. Bence senin şu haliÇok teşekkür ediyorum yazıyorum
Evet çok haklısınız. Estetik olalı 4 ay geçti burun oturmaya başladı yüzümün o harmonisi bozulmadı. Burnum küçüldü ve şekli iyileşti. Benimde estetik anlayışım yavaş yavaş değişiyor gerçekten. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.Bence eski burnunda güzelmiş yeni i burnunda çok güzel. Kalkık minnak burunlar 3-5 sene sonra başq dert olur. Doktorunuz dozunda yapmış. Vee daha şiş hali bu inecek ve 6. Ayda yaklaşık belli olur şekli. Kalın deride 1 sene diyorlar. Bence senin şu hali
Bile mğkemmel
Doktor adı yazarmısınızEvet çok haklısınız. Estetik olalı 4 ay geçti burun oturmaya başladı yüzümün o harmonisi bozulmadı. Burnum küçüldü ve şekli iyileşti. Benimde estetik anlayışım yavaş yavaş değişiyor gerçekten. Çok teşekkür ederim bu arada yorumunuz için.
Ben burnunuzu çok beğendim doktor iyieis çıkarmış, doktorunuzun ismini ogrenebilir miyim?25 gün önce burun estetiği oldum. Deviasyon ve 2 yıl önce yaptırdığım dolgudan kaynaklı sağ kıkırdağımda erime meydana gelmiş. Yıllardır yaptırmak istediğim bir ameliyattı. Eski burnum da kötü değildi sadece ucu düşük ve çook hafif bir kemer vardı. Dolgu yaptırdıktan sonra şekli ilk zamanlarda çok güzeldi, beni çok memnun etmişti ama zamanla deforme oldu maalesef ve top gibi olan burun ucum daha da topaklaştı. Herkes gerek yok neden oluyorsu burnun güzel diye söylendi ama burnumda artık dolgu olmasını istemediğim için karar verdim kesin olarak. Bir çok doktorla görüştüm ama en içime sinen operasyonu yapan doktorumdu. Kendisine kalkık ve burun ucunu top gibi istemediğimi kesinlikle belirttim ince burun hattı istiyorum dedim. yüzyüze görüştüğümüzde de yapacağını söyledi işçiliği kuvvetli bir doktor gerçekten ama burnum istediğim şekilde olmadı burnumun kavisi aşırı doğal ucu hala top gibi dolgulu burnumla tek farkı burnumun küçülmüş olması. açıkcası ameliyat parasını gerçekten dişimden tırnağımdan arttırarak biriktirdim yıllık iznimi harcadım. Günlerdir boşa nakit ve vakit harcadığımı düşünüp ağlıyorum istemsizce burnum çok ödemli fakat ödem sadece burnun büyüklüğünü saklar şekli ayna kalacak revizyon düşünmeli miyim sizce? bu durumu yaşaya varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok memnun olurum sitede yeni üyeyim fakat form başlıklarının çoğunu incelemiştim
merhabalar, bu top gibi görüntü ve sertlik gitti mi acaba, bendede aynı şekilde 2. Aya gireceğim birde güya ince deriliyim:)Daha iyi anlamanız için öncesi/sonrası olarak koydum. Doktorum çok anlayışlı bir insan gerçekten ama biz ortak payda da bulaşamadım kendisiyle. Ben biraz daha kalkık ve küçük bir burun istemiştim açıkçası küçğk ama kalkık değil ve burun ucum hala top gibi şekli değişmeyecek ödem indiği zaman küçülecek diye düşünüyorum Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487 Eki Görüntüle 3688486 Eki Görüntüle 3688487
Merhaba burnunuzun top gibi olması geçti mi benimde 2,5 ayımda burnumun ucu top gibi şuanDaha 25 gün olmuş şuan ödemli bunları düşünmek için çok erken benimde 2 ay oldu ucu hala top gibi eskisine göre daha iyi ama en son ödem ordan gidiyormuş beklemekten başka çaremiz yok
Hala top gibi sert 7.5 ay olduMerhaba burnunuzun top gibi olması geçti mi benimde 2,5 ayımda burnumun ucu top gibi şuan
Merhaba hayır. 6 ay doldu ama hala top gibi şeker tuz fazla kaçırınca daha çok şişiyor sertliğin geçmesi de 1 seneyi bulurMerhaba burnunuzun top gibi olması geçti mi benimde 2,5 ayımda burnumun ucu top gibi şuan