Burun estetiği sonrası burun çok.kalkık ve şiş olması

Leblebici1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2018
13
5
1
30
Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?

Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?

Peki siz özellikle
Hafif kalkik yada kalkık bir burunmu istediniz
Veya düz kalkık olmasınımi istediniz

V
Peki siz özellikle
Hafif kalkik yada kalkık bir burunmu istediniz
Veya düz kalkık olmasınımi istediniz
Ben kalkık bi burun istemedim kemerin alınacağını ve hafif kaldıracağını burun ucumun düşük olduğınu söyledi bende doğal olsun çok kalkık bi burun istemiyorum dedim şuan burnum tam da domuz burnu gibi

V

Ben kalkık bi burun istemedim kemerin alınacağını ve hafif kaldıracağını burun ucumun düşük olduğınu söyledi bende doğal olsun çok kalkık bi burun istemiyorum dedim şuan burnum tam da domuz burnu gibi
merak etmeyin iner o burun daha tampon kaldırıyor alçısı geriyor şişliği ödemi onlar geçsin iner üzülmeyin hiç milim milim iniyor sabırlı olmanız gerek biraz malesef :(

İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü kendimi çok kötü.hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum
bende yaşadım aynı şeyleri ve çok üzülüyordum çok iyi anlıyorum sizi takmayın kafanıza yemenize içmenize uyumanıza dikkat edin zamana bırakın hayırlısıyla iyileşir burnunuzda iner de :nazar:

12 sinde 1 yıl olacak hala burnumun sağ tarafında şişlik var 4 . aydan itibaren daha inmişti benim

tabiki özelden atabilirsiniz bekliyorum malesef illa ki zaman diyorum :( zamanla anca oturuyor burun şuan hamur gibi burun zamanla sertleşip şeklini alıyor

Tampon olunca size oyle geliyor. Tampon cikinca eve gelene kadar benim ki inmisti :)) Atel ciktiktan sonrada iniyor merak etmeyin. Hatta daha sonra daha fazla inmesin diyeceksiniz.

Eğer anormal bşr durum yoksa büyük ihtimalle inecektır, benimki de öyleydi Atel ve tamponsan sonrA bariz iniyor korkmayın

Back
X