- 5 Nisan 2018
- 13
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Leblebici1
Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
Ben kalkık bi burun istemedim kemerin alınacağını ve hafif kaldıracağını burun ucumun düşük olduğınu söyledi bende doğal olsun çok kalkık bi burun istemiyorum dedim şuan burnum tam da domuz burnu gibiPeki siz özellikle
Hafif kalkik yada kalkık bir burunmu istediniz
Veya düz kalkık olmasınımi istediniz
merak etmeyin iner o burun daha tampon kaldırıyor alçısı geriyor şişliği ödemi onlar geçsin iner üzülmeyin hiç milim milim iniyor sabırlı olmanız gerek biraz malesefV
Ben kalkık bi burun istemedim kemerin alınacağını ve hafif kaldıracağını burun ucumun düşük olduğınu söyledi bende doğal olsun çok kalkık bi burun istemiyorum dedim şuan burnum tam da domuz burnu gibi
İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü kendimi çok kötü.hissediyorum kimseyi görmek istemiyorummerak etmeyin iner o burun daha tampon kaldırıyor alçısı geriyor şişliği ödemi onlar geçsin iner üzülmeyin hiç milim milim iniyor sabırlı olmanız gerek biraz malesef![]()
bende yaşadım aynı şeyleri ve çok üzülüyordum çok iyi anlıyorum sizi takmayın kafanıza yemenize içmenize uyumanıza dikkat edin zamana bırakın hayırlısıyla iyileşir burnunuzda iner deİnşallah dediğiniz gibi olur çünkü kendimi çok kötü.hissediyorum kimseyi görmek istemiyorum
Sizin nekadar sürede iyileştibende yaşadım aynı şeyleri ve çok üzülüyordum çok iyi anlıyorum sizi takmayın kafanıza yemenize içmenize uyumanıza dikkat edin zamana bırakın hayırlısıyla iyileşir burnunuzda iner de![]()
Daha çok bekliceksin diyosunuz size mesaj atabiliyomuyum burnumu sizinde öyle miydi bana söyleseniz12 sinde 1 yıl olacak hala burnumun sağ tarafında şişlik var 4 . aydan itibaren daha inmişti benim
Tampon olunca size oyle geliyor. Tampon cikinca eve gelene kadar benim ki inmisti :)) Atel ciktiktan sonrada iniyor merak etmeyin. Hatta daha sonra daha fazla inmesin diyeceksiniz.Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
İnşallah öyle olur yatın tampon alınacak 10 gün sonra atel çıkacak demiştiTampon olunca size oyle geliyor. Tampon cikinca eve gelene kadar benim ki inmisti :)) Atel ciktiktan sonrada iniyor merak etmeyin. Hatta daha sonra daha fazla inmesin diyeceksiniz.
Ayni durum su an bende de var umarim inerİnşallah öyle olur yatın tampon alınacak 10 gün sonra atel çıkacak demişti
Siz nezman olmuştınuz ameliyatAyni durum su an bende de var umarim iner
3. GünümdeyimSiz nezman olmuştınuz ameliyat
Benimde 3.3. Günümdeyim
Benimde 3.[/QUO umarim gecer
Cokkkk sevinirimİsterseniz fotoğraf atayım rAhatlarsınız