Burun estetiği sonrası burun çok.kalkık ve şiş olması

Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
İlk ay böyle oluyor özellikle bandaj ve atel çıktıktan sonra serbest kalan burun coşuyor ..kaşların arası bile şiş oluyor , üst dudak gergin oluyor .Bunları hepimiz yaşadık . (Albümüme bakabilirsiniz )
Bir ay sonra yavaş yavaş normale dönecek ..tümüyle şekil alması bir kaç ayı bulur ama ilk aydaki abartılı durum gün geçtikçe azalıyor .

Son düzenleme:
Burnunuz çok olmuş ve size çok yakışmış
İnşallah dediğiniz gibi olur yanaklarda ödemden şişince tam fareye benzedim insan korkuyor doğal olarak:)

İlk ay böyle oluyor özellikle bandaj ve atel çıktıktan sonra serbest kalan burun coşuyor ..kaşların arası bile şiş oluyor , üst dudak gergin oluyor .Bunları hepimiz yaşadık . (Albümüme bakabilirsiniz )
Bir ay sonra yavaş yavaş normale dönecek ..tümüyle şekil alması bir kaç ayı bulur ama ilk aydaki abartılı durum gün geçtikçe azalıyor .
Sisliklerin hizli inmasi icim birdey yaptiniz mi brn maydonuz suyu .iceyim diyorum hergun

Sisliklerin hizli inmasi icim birdey yaptiniz mi brn maydonuz suyu .iceyim diyorum hergun

Bol su içtim o haftalarda.Bir de ben bol paça çorbası içmiştim ameliyat haftasında. (kolojen)
Ayrıca - doktorunuz demiştir gerçi - uyurken yan yatmayın ,sırt üstü uyuyun.. Ben cebime tenis topu koyup fermuarı kapatmıştım uykumda sağa sola ve yüzüstü dönmeyeyim diye.
Ananas yiyin diyorlar .Ödem atarmış. Ama ben yemedim ,etkisini bilmiyorum.
Tuzu azaltmak işe yarayabilir.
Bir krem vardı ama adını unuttum..hatırlarsam yazarım.

tabiki özelden atabilirsiniz bekliyorum malesef illa ki zaman diyorum :KK43: zamanla anca oturuyor burun şuan hamur gibi burun zamanla sertleşip şeklini alıyor
Ben de ameliyat olacagım çalışıyorum ben öğretmenim o yuzden en fazla 15 gun rapor almayı dusunuyorum o zamana kadar inmez mı şişlikler morluklar sizce. Yeterli degil mı on bes gun acaba .

Arkadaşlar dün burun estetiği ameliyatı oldum ama psikolojim çok bozuk burnum çok kalkık olmuş ve şuan çok şiş domuz burnu gibi yarın silikonlar alınacak sizce burnum zamanla iner mi?
Kesinlikle inecek eğer bilerek kalkık istemediyseni. Benimkide aşırı kalkıktı kriz geçircektim şuan tam istediğim gibi hafif kalkık burun deliklerim artık görünmüo😂

Kesinlikle inecek eğer bilerek kalkık istemediyseni. Benimkide aşırı kalkıktı kriz geçircektim şuan tam istediğim gibi hafif kalkık burun deliklerim artık görünmüo😂
Ne kadar oldu ameliyat olali :) benim de burun deliklerim gorunuyor duz bakinca ama gittikce inecegini biliyorum ne kadar surer onu merak ediyorum sadece

Of benımde aynı şekilde burun deliklerim gozukuyor domuz burnu gibi cok pişmanm ne zamana duzelıcek bandajlarm cıkmadı daha hic cıksn istemiyorm 😔

Of benımde aynı şekilde burun deliklerim gozukuyor domuz burnu gibi cok pişmanm ne zamana duzelıcek bandajlarm cıkmadı daha hic cıksn istemiyorm 😔
Bantlar da burnu biraz kalkik gosteriyor. Ve gittikce inecek zaten. O kadar zahmetle ameliyat olup dusuk burun olmasindan iyidir oyle dusunun. Yoksa ben de kalkik sevmiyorum ve belirtmistim doktoruma da. Umarim kisa surede oturur burunlarimiz ne diyim 🤪😊

Bantlar da burnu biraz kalkik gosteriyor. Ve gittikce inecek zaten. O kadar zahmetle ameliyat olup dusuk burun olmasindan iyidir oyle dusunun. Yoksa ben de kalkik sevmiyorum ve belirtmistim doktoruma da. Umarim kisa surede oturur burunlarimiz ne diyim 🤪😊
Ay aynı bende kesinlkle kalkık olmasın dedim şpk oldm sen nezaman ameliyat oldun

Ay aynı bende kesinlkle kalkık olmasın dedim şpk oldm sen nezaman ameliyat oldun
Benim bugun tam 15 gun oldu bantlarimi cikardi
doktor az once. Kalkikligi cok farketti su an istedigim gibi duruyor dustu yani bant cikinca. Ama onden bakinca sislik var tabi hala. Senin kac gun oldu.

insallah benımde oyle düşer ya cok kotuydu maymunmu desem domuzmu desem oyle geldi ilk gordugumde benim 10 gunum daha acılmasına var sanırım acılsn istemiyorm

Ne kadar oldu ameliyat olali :) benim de burun deliklerim gorunuyor duz bakinca ama gittikce inecegini biliyorum ne kadar surer onu merak ediyorum sadece
Bnim 1 yıl olcak ama şöyle söylim. 5 temmuzda ameliyat oldum tamponlar alınmadan önce çok kalkıktı. Dışarı çıkmam diyprdum. Ama 15 gün sonra falan çıktım. İndi yani

1 hafta oldu ameliyat olalı. Dün atellerim çıktı. Aşırı kalkık ve yüzüme göre çok kısa kalan bir burun. Burun ve üst dudak arası aşırı gergin. Üst dudağımı kullanamıyorum bile. Benim gibi olup daha sonra burun kalkıklığı normale dönen var mı?

1 hafta oldu ameliyat olalı. Dün atellerim çıktı. Aşırı kalkık ve yüzüme göre çok kısa kalan bir burun. Burun ve üst dudak arası aşırı gergin. Üst dudağımı kullanamıyorum bile. Benim gibi olup daha sonra burun kalkıklığı normale dönen var mı?
Canım inecek o. O görüntü çok korkunç biliyprjö ama geçici. Burun oturuyor yüze alışıysun. Benimkide öyleydi şuan kimse farketmiyor

Back
X