Burun estetigi sonrası burun şişligi

Merhaba Benimde burnum çok kalkık 40 gün oldu sizin indi mi??
Bayadır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Evet bir miktar indi ama mucize beklememek lazım. 2 mm anca iner. Ben alıştım görüntüsüne memnunum artık. Eski fotoğraflara bakınca iyi ki yaptırmışım diyorum.

Ev
Evet benimde çok kavisli ondan burun ucum uzun duruyor galiba sizin hiç düzleşmedi mi kalkıklık nasıldı sizin Benim çok kalkık
Evet benimde Burun ucum ucum uzun duruyor benimki pek kalkık değil. Önden gayet doğal bir burun kavis yandan çok belli

Evet benimde çok kavisli ondan burun ucum uzun duruyor galiba sizin hiç düzleşmedi mi kalkıklık nasıldı sizin Benim çok kalkık
Screenshot_20190215-184253.webp

Bayadır girmiyordum yeni gördüm mesajınızı. Evet bir miktar indi ama mucize beklememek lazım. 2 mm anca iner. Ben alıştım görüntüsüne memnunum artık. Eski fotoğraflara bakınca iyi ki yaptırmışım diyorum.
Benim 1 milim inmiştir, 2-3 milim daha iner mi sizce ve burun ucum çok şiş hafif küçüldü sizinde öyle miydi?

Benim 1 milim inmiştir, 2-3 milim daha iner mi sizce ve burun ucum çok şiş hafif küçüldü sizinde öyle miydi?
Ben hiç farkedemiyorum inanin. Ama beni aylardır görmeyenler burnun baya inmiş küçülmüş güzelleşmiş diyor. Sizinki çok yeni daha mutlaka iner

Kendi ameliyat sürecime göre yorum yaparsam, üçüncü ay sonlarında burnumun kalkıklığı ve şekli son haline yaklaştı diyebilirim. Ben yazın ameliyat olduğumdan ve çok buz koymadığımdan şişliğim çok oldu. Belki sizin daha kısa sürede iner. Burnun bütünü ilk zamanlara göre çok küçüldü benim. Ucu da dahil. İki haftalık burnumla 5 aylık burnum arasında baya büyüklük farkı var. Kalkıklık konusunda çok bir şey diyemiycem başta ben de çok üzülmüştüm hala istediğimden biraz kalkık ama ilk üç haftaya göre kalkıklığı azaldı. Yine de bir aylık burnun 3 mm daha ineceğini sanmıyorum. Tabii bünyeye göre ve ameliyat eden doktora göre farklılık gösterebilecek şeyler bunlar. Bikaç aya gözünüz alışır diye umuyorum.

Kendi ameliyat sürecime göre yorum yaparsam, üçüncü ay sonlarında burnumun kalkıklığı ve şekli son haline yaklaştı diyebilirim. Ben yazın ameliyat olduğumdan ve çok buz koymadığımdan şişliğim çok oldu. Belki sizin daha kısa sürede iner. Burnun bütünü ilk zamanlara göre çok küçüldü benim. Ucu da dahil. İki haftalık burnumla 5 aylık burnum arasında baya büyüklük farkı var. Kalkıklık konusunda çok bir şey diyemiycem başta ben de çok üzülmüştüm hala istediğimden biraz kalkık ama ilk üç haftaya göre kalkıklığı azaldı. Yine de bir aylık burnun 3 mm daha ineceğini sanmıyorum. Tabii bünyeye göre ve ameliyat eden doktora göre farklılık gösterebilecek şeyler bunlar. Bikaç aya gözünüz alışır diye umuyorum.
İlginiz için çok teşekkür ederim genelde 3 ay sonra neyse şekil öyle kalırmış ben kalın deriliyim inş sizin gibi memnun kalırım bende

Kızlar merhaba bugün 21. Günüm. Burnumun ucu hokka gibi cok şiş ve kalkık. Moralim çok bozuk burnum kalın derili olduğu icin gec iyilesirmis kalkık olmasin dedim o kadar doktora ama kalkık yapmis düzelir mi zamanla
Merhaba kalkıklık indi mi benim 40 günü geçti çok kalkık

Benim de 29. Günüm ve atel çıktığından beri burun ucumun ve kanatlarının şişliğinin geçmesini kalkıklığının inmesini bekliyorum herkes kalkıklığı iniyo şişler azalıyo zamanla diyo ama bende gözle görülür bir düzelme olmadı gibi ya sadece gözüm alıştı diye düşünüyorum ben de baya kalın deriliyim o yüzden şişlerin geç iniceğini biliyodum ama bu kadarını da beklemiyodum ya resmen hiçbir fark yok kalkıklık konusu da ayrı bi dert o nasıl düzelicek hiç bilmiyorum sorun olmazsa özelden fotoğraf atabilir misin
Merhaba kalkıklık indi mi benim 40 günü geçti çok kalkık?

Teşekkür edrim.gececek insallah :KK66: evet iğneler burundan yapıldı. Burundaki ödemli bölgeye yapılıyor. 3.ayimda ilk iğneyi tam burun ucundan yaptı. Burun ucu hakikaten de 15gun icinde indi. Hatta bu sefer burun ucu inince burun sirti odemli kaldi. Hafif tumsek gibi kotu bir yan profil oldu. Masaj yap bastir dedi doktorum. Ama masajlara ragmen hic geçmedi. Ve neredeyse 1. Yılını tamamlarken ödemli bölgeye bir kortizon iğnesi daha yaptı. Burun sırtının yanlarına 2 ser kez iğne batırdı. Şimdi etki etmesi için 3 haftanın dolmasını bekliyorum. Malesef kalın derili burunlar çok geç iyileşiyor. Ben bunu ameliyat olmadan önce bilmiyordum. Sanıyordum ki ameliyat olacagim.cikinca herşey mükemmel olacak. Yok odemmiş yok kalın deriymis bunları hep sonradan öğrendim. Tabi aylar sürdü ameliyatlı bir burnun iyileşme sürecinde neler yaşayacağını görmek... Şimdi daha bilincliyim. Boşu boşuna dert etmiyorum kendime. Milimetrik olmuyor çünkü hiçbir burun mükemmel olmuyor estetik sonrası. Size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız ve igne yapalim dediyse yaptirin. Odem veya kalin derili bir burun doktorun elinde olan bir sey degil. Geçmeyen ödem ve doku kalınlaşması olduysa bence iğne tek çözüm.
Şuan nasılsınız ? Bir ödem var ki bende sormayın

Back
X