Teşekkür edrim.gececek insallah

evet iğneler burundan yapıldı. Burundaki ödemli bölgeye yapılıyor. 3.ayimda ilk iğneyi tam burun ucundan yaptı. Burun ucu hakikaten de 15gun icinde indi. Hatta bu sefer burun ucu inince burun sirti odemli kaldi. Hafif tumsek gibi kotu bir yan profil oldu. Masaj yap bastir dedi doktorum. Ama masajlara ragmen hic geçmedi. Ve neredeyse 1. Yılını tamamlarken ödemli bölgeye bir kortizon iğnesi daha yaptı. Burun sırtının yanlarına 2 ser kez iğne batırdı. Şimdi etki etmesi için 3 haftanın dolmasını bekliyorum. Malesef kalın derili burunlar çok geç iyileşiyor. Ben bunu ameliyat olmadan önce bilmiyordum. Sanıyordum ki ameliyat olacagim.cikinca herşey mükemmel olacak. Yok odemmiş yok kalın deriymis bunları hep sonradan öğrendim. Tabi aylar sürdü ameliyatlı bir burnun iyileşme sürecinde neler yaşayacağını görmek... Şimdi daha bilincliyim. Boşu boşuna dert etmiyorum kendime. Milimetrik olmuyor çünkü hiçbir burun mükemmel olmuyor
estetik sonrası. Size tavsiyem doktorunuza güveniyorsanız ve igne yapalim dediyse yaptirin. Odem veya kalin derili bir burun doktorun elinde olan bir sey degil. Geçmeyen ödem ve doku kalınlaşması olduysa bence iğne tek çözüm.