ayyy ne güzel sizin adınıza sevindim inşallah bende duyarım o sözleri
Benim burnumun en bariz düzelen yeri burun deliklerim alttan çektiğim fotoğraflarla öncesi sonrası kolaj yapıyorum acayip fark var çünkü benim sorunum uzun ve asimetrik burun delikleri idi dediğiniz gibi bir burun deliğim bazen biraz daha büyük oluyor sonra küçülüyor burnumun o tarafı daha çok şiş büyük ihtimal ondandır ama eski haline göre bu hali bile çok daha iyi ve küçük burun deliklerimde bu kadar fark olup normal görüntüsü nasıl daha büyük oluyor şaşırıyorum yine dediğiniz gibi ödemler bir an önce insin diye dua edip beklemekten başka çaremiz yok pozitif enerjiniz için teşekkürler
iki ay kontrolünde doktorum bana yaptı iğneyi ama burda yazılanlar gibi burundan değil normal kalçadan 10 gün oldu bakalım fayda edicekmi ? 6. ayda bir daha yapabilirim dedi
en yakınımızdakilerin fark görmemesi hatta beğenmemesi daha da moral bozuyor benim de annem öyle bakıyor biraz sıkıştırınca nasıl diye doktor yapamadı olmadı küçülmedi diyor iyice moralim bozuluyor karar aldım artık kimseye sormayacağım nasıl diye zaten çok yakınlarım hariç ameliyat olduğumu bilmiyor inşallah zaman geçip ödemlerimiz inince onlar kendileri iyi yorumlar yaparlar mutlu oluruz