Burun estetigi sonrası burun şişligi

Siz nasil alismadiysaniz yeni halinize etrafinizdakilerde alismadi daha. Onlarada kendinizede zaman verin alismak icin

Ablamdan geldim 1 saat önce acıyarak bakıyor resmen moralin bozulmasın diye birsey demiyorum diyor o kadar feci bir haldeyim demekki

Ameliyat olalı iki hafta oldu sizce kalkıklığı azalır mı böyle kalır mı? Çok rahatsız ediyor beni kalkık olması.

Kizlar burnum aşağıya dogru top gibiydi şimdi kalkık yine top gibi bu ödem mi kendi halimi 10 gun sonra kontrole gidecem bakalim ne dicek dr.

Birde kalın derililerde ödem icin iğne yapılıyormuş kortizon yaptıran var mi ..:KK61:
Vardı yazmışlardı hatta ama ilk 3 Aydan sonra galiba tam bilmiyorum bende sizin kaçıncı ayınız

Sizin bir ay olmuş sanırım. Kalkıklığın ilk zamanlara göre azaldığını hissettiniz mi
Biraz sanki bilemedim beni kalkıklıgı rahatsız etmedi,
Biraz kalkık bi burun hoş bence,
Beni tek rahatsız eden deliklerdeki asimetri :)

Sizinle özeldende yazismistik. Benim 4 ayim bitti. Hala burun ucum şiş benimde. Bende daha yeni yeni alsiyorum burnuma. Birkac gündür güzel gelmeye basladi. Oncesinde feci depresyona girmistim. Yorumlarda insani cok etkiliyor tabi. Ogretmenim. Okula baslayali 4 gün oldu . 2 aydir görüşmediğim arkadaşlarim burnun baya degismis güzellesmiş dedi. Bende kendimi daha iyi hissetmeye basladim
ayyy ne güzel sizin adınıza sevindim inşallah bende duyarım o sözleri

Arkadaslar moralleri yüksek tutun,
Eski burnunuz güzel olsa zaten ameliyat olmazdınız degil mi ?
Biraz sabır hepimize,
Burnum şuan mükemmel degil ama umursamamaya çalışıyorum,
Hatta konuşuyorum burnumla yarın hangi şekile gireceksin diye,
Mesela bugün delikler halay çekiyor biri başka biri başka :deli:
Benim burnumun en bariz düzelen yeri burun deliklerim alttan çektiğim fotoğraflarla öncesi sonrası kolaj yapıyorum acayip fark var çünkü benim sorunum uzun ve asimetrik burun delikleri idi dediğiniz gibi bir burun deliğim bazen biraz daha büyük oluyor sonra küçülüyor burnumun o tarafı daha çok şiş büyük ihtimal ondandır ama eski haline göre bu hali bile çok daha iyi ve küçük burun deliklerimde bu kadar fark olup normal görüntüsü nasıl daha büyük oluyor şaşırıyorum yine dediğiniz gibi ödemler bir an önce insin diye dua edip beklemekten başka çaremiz yok pozitif enerjiniz için teşekkürler:KK54:

Kizlar burnum aşağıya dogru top gibiydi şimdi kalkık yine top gibi bu ödem mi kendi halimi 10 gun sonra kontrole gidecem bakalim ne dicek dr.

Birde kalın derililerde ödem icin iğne yapılıyormuş kortizon yaptıran var mi ..:KK61:
iki ay kontrolünde doktorum bana yaptı iğneyi ama burda yazılanlar gibi burundan değil normal kalçadan 10 gün oldu bakalım fayda edicekmi ? 6. ayda bir daha yapabilirim dedi

Ablamdan geldim 1 saat önce acıyarak bakıyor resmen moralin bozulmasın diye birsey demiyorum diyor o kadar feci bir haldeyim demekki
en yakınımızdakilerin fark görmemesi hatta beğenmemesi daha da moral bozuyor benim de annem öyle bakıyor biraz sıkıştırınca nasıl diye doktor yapamadı olmadı küçülmedi diyor iyice moralim bozuluyor karar aldım artık kimseye sormayacağım nasıl diye zaten çok yakınlarım hariç ameliyat olduğumu bilmiyor inşallah zaman geçip ödemlerimiz inince onlar kendileri iyi yorumlar yaparlar mutlu oluruz

Ya kızlar hepiniz burnunuzun şekline takılmış durumdasınız,benim de şekliyle ilgim hiç yok işlevselliğe takmış durumdayım. Burnumun eskisi gibi işlevsel olmaması,orjinal burun gibi hissetmeyişim,burnumda sürekli bir huzursuzluk oluşu benim sinirimi bozan ve üzen şeyler. Yok mu acaba benim gibi düşünen, ben miyim türünün son örneği :işsiz::olamaz:

ayyy ne güzel sizin adınıza sevindim inşallah bende duyarım o sözleri

Benim burnumun en bariz düzelen yeri burun deliklerim alttan çektiğim fotoğraflarla öncesi sonrası kolaj yapıyorum acayip fark var çünkü benim sorunum uzun ve asimetrik burun delikleri idi dediğiniz gibi bir burun deliğim bazen biraz daha büyük oluyor sonra küçülüyor burnumun o tarafı daha çok şiş büyük ihtimal ondandır ama eski haline göre bu hali bile çok daha iyi ve küçük burun deliklerimde bu kadar fark olup normal görüntüsü nasıl daha büyük oluyor şaşırıyorum yine dediğiniz gibi ödemler bir an önce insin diye dua edip beklemekten başka çaremiz yok pozitif enerjiniz için teşekkürler:KK54:

iki ay kontrolünde doktorum bana yaptı iğneyi ama burda yazılanlar gibi burundan değil normal kalçadan 10 gün oldu bakalım fayda edicekmi ? 6. ayda bir daha yapabilirim dedi

en yakınımızdakilerin fark görmemesi hatta beğenmemesi daha da moral bozuyor benim de annem öyle bakıyor biraz sıkıştırınca nasıl diye doktor yapamadı olmadı küçülmedi diyor iyice moralim bozuluyor karar aldım artık kimseye sormayacağım nasıl diye zaten çok yakınlarım hariç ameliyat olduğumu bilmiyor inşallah zaman geçip ödemlerimiz inince onlar kendileri iyi yorumlar yaparlar mutlu oluruz

Sormama fırsat vermiyorlar bakışları zaten cok kotu diye bağırıyor resmen. Sabir bakalim ınsallah duzelir hepimizin.

Back
X