Burun estetigi sonrası burun şişligi

Ya kızlar hepiniz burnunuzun şekline takılmış durumdasınız,benim de şekliyle ilgim hiç yok işlevselliğe takmış durumdayım. Burnumun eskisi gibi işlevsel olmaması,orjinal burun gibi hissetmeyişim,burnumda sürekli bir huzursuzluk oluşu benim sinirimi bozan ve üzen şeyler. Yok mu acaba benim gibi düşünen, ben miyim türünün son örneği :işsiz::olamaz:
kaçıncı aydasın canım tabiki benimde eskisi gibi değil sert ve uyuşuk ama ödem indikçe ve kıkırdak kemikler kaynadıkça bunun düzeleceğine inanıyorum burnumuz kırıldı ve şimdi iyileşme aşamasında vücudumuzun başka yerlerindeki kırıklar bile bu kadar çabuk geçmiyor okuduklarımdan 6. aydan sonra bu uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor diyenler olmuş doğrusu bende merak ediyorum

Sormama fırsat vermiyorlar bakışları zaten cok kotu diye bağırıyor resmen. Sabir bakalim ınsallah duzelir hepimizin.
seni çok iyi anlıyorum amin inşallah

Mavli iğne sonrası ilk hafta cok şişkinlik oluyormus sende oldu mu ?
yok canım benim burnuma direk yapılmadı ondandır direk burun ucuna yapılanların şişiyormuş doktor tuzu hamur işini asitli şekerli içecekleri kes dedi bende kestim diyet yapıyorum

kaçıncı aydasın canım tabiki benimde eskisi gibi değil sert ve uyuşuk ama ödem indikçe ve kıkırdak kemikler kaynadıkça bunun düzeleceğine inanıyorum burnumuz kırıldı ve şimdi iyileşme aşamasında vücudumuzun başka yerlerindeki kırıklar bile bu kadar çabuk geçmiyor okuduklarımdan 6. aydan sonra bu uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor diyenler olmuş doğrusu bende merak ediyorum

29.günündeydim henüz. Ve burnumu gerçek burun gibi hissetmemem çok üzüyor beni,hep böyle kalırım diye korkuyorum.

yok canım benim burnuma direk yapılmadı ondandır direk burun ucuna yapılanların şişiyormuş doktor tuzu hamur işini asitli şekerli içecekleri kes dedi bende kestim diyet yapıyorum

Dr. Kendimi önerdi canim bende haftaya perşembe kontrole gideceğim bakalim banada iğne tavsiye edecek mi burun ucum cok şiş yada kendi oyle bilemiyorum :mad:

29.günündeydim henüz. Ve burnumu gerçek burun gibi hissetmemem çok üzüyor beni,hep böyle kalırım diye korkuyorum.
ara ara benimde aklıma takılıyor ama kendimizi üzüp yıpratmanın bir faydası yok deneyimli olanlara göre henüz bunun için çok erken sabredip görelim

Dr. Kendimi önerdi canim bende haftaya perşembe kontrole gideceğim bakalim banada iğne tavsiye edecek mi burun ucum cok şiş yada kendi oyle bilemiyorum :mad:
önermedi direk reçeteyi yazıp hemşireye vurulmaya gönderdi valla:KK70: ben sordum kortizonmu diye hatta burnumdan vurulcaksa niye hemşireye gönderiyor diye birde telaşlandım:KK35: sadece burun ucundaysa belkide yapmaz benim bütün burnumda ödem var

Kızlar bişey sorucam bugün 1 hafta oldu yarın atelim cıkıcak,bugün kardeşimi öperken kafası burnuma geldi ve bir süre sızladı şuan bir acı yok sizce bişey olmuş mudur şeklinde falan bozulma olur mu atel olduğu için anlayamıyorum

Kızlar bişey sorucam bugün 1 hafta oldu yarın atelim cıkıcak,bugün kardeşimi öperken kafası burnuma geldi ve bir süre sızladı şuan bir acı yok sizce bişey olmuş mudur şeklinde falan bozulma olur mu atel olduğu için anlayamıyorum

Bende de aynı sorun olmustu korkma birsey olmaz atel kalın koruyor zaten..

İyi cesaret öpmek filan,benim 1 ay olacak hala kimseye sarılamıyorum. Yakınıma kolay kolay kimseyi yaklaştırmıyorum bile. :) Bişey olduğunu sanmam çünkü atelin bir amacı da ilk haftalarda dokular tazeyken dışarıdan gelen herhangi bir darbeye karşı korumak. Yani ben öyle biliyorum: )

İyi cesaret öpmek filan,benim 1 ay olacak hala kimseye sarılamıyorum. Yakınıma kolay kolay kimseyi yaklaştırmıyorum bile. :) Bişey olduğunu sanmam çünkü atelin bir amacı da ilk haftalarda dokular tazeyken dışarıdan gelen herhangi bir darbeye karşı korumak. Yani ben öyle biliyorum: )
Normalde ben de kimseye yaklaşmam bile ama bugün tutamadım kendimi öpesim geldi :) bence de atel kalın olduğundan bişey olmamıştır

Herkes farklı sıkıntı da Benimde burun baya geniş ve kalın deriliydi bana da küçük olmuş gibi geliyor. 2. Haftam ama puf çok mu karamsarız yoksa sabırsız mıyız bende her ikisi de var Malesef :KK43:
Merhaba arkdslar bende aylardir dgru de aramakla mesgulum artik kafayi yemek üzereyım almanyadan gitcehim icin istanbula ha deyincede öle sirf muayne icin gidemiom kimi önerirsiniz okan morkoc da karar kilmistim snra ümit hardal 6000 tl deyince sasirdim okan morkoc ise 12000 tam iki kati para yuksek die ii helim olcak die binkural yok bana yardim edin lütfen

Merhba kizlar alcilatim Bugün cıktı 8. Günüm ama burnum çok yassı ve kenarları şiş kaldı böyle kalmayacak fimi yandan çok güzel Ama önden berbat napacan morelim çok bozukkk

Merhba kizlar alcilatim Bugün cıktı 8. Günüm ama burnum çok yassı ve kenarları şiş kaldı böyle kalmayacak fimi yandan çok güzel Ama önden berbat napacan morelim çok bozukkk
Kalmaz öyle merak etme 8. Gün çok yeni benim ilk alçı ve bandaj çıktıgında dolma biber gibiydi burnum :KK48:

Gerçekten mi böyle gözlerim sanki şaşı bakıyor arası çok açık kenarları geniş duruyor mo r elim alt üst olduu

Nerdeyse 4 ayim bitecek benim ki bile hala şiş. Yani şiş olmasini ümit ediyorum. Ucu şiş oldugu icin burun kemigim cok kavisli ve ince gözüküyor
Merhaba benim 1.5 ay oldu burun ucum çok şiş kalkık ve kavisli bende düzleşsin biraz istiyorum sizin indi mi?

Merhaba benim 1.5 ay oldu burun ucum çok şiş kalkık ve kavisli bende düzleşsin biraz istiyorum sizin indi mi?
Benim 9 ayim bitti bu gün. Inanın ben değişiklikleri farketmiyorum ama beni 4 , 5 ay once görenler burnun oturmuş güzelleşmiş diyor. Ama bana kala kavisli geliyor. Ve sanki ucu hala biraz şiş. Beğenenler çoğunlukta ama beğenmeyenlerde çıkıyor :((

Benim 9 ayim bitti bu gün. Inanın ben değişiklikleri farketmiyorum ama beni 4 , 5 ay once görenler burnun oturmuş güzelleşmiş diyor. Ama bana kala kavisli geliyor. Ve sanki ucu hala biraz şiş. Beğenenler çoğunlukta ama beğenmeyenlerde çıkıyor :KK43:(
Evet benimde çok kavisli ondan burun ucum uzun duruyor galiba sizin hiç düzleşmedi mi kalkıklık nasıldı sizin Benim çok kalkık

Back
X