Burun estetiği sonrası burun ucunda şişlik?

P Pentin12 Z Zazie F fSevinc kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama eğer fotodaki gibiyse kıkırdak kayması olmuş gibi benziyor benim arkadaşıma da aynısı oldu oda şiş diye bekledi bekledi inmedi bi türlü hatta burun sırtı ikiye ayrılmış gibiydi ellediğinde düz değildi yani. Doktor masaj verdi ama sanırım lokal anesteziyle tekrar yerine yerleştirecek onu. Burun sırtına koyduğu yapay kıkırdak aşağı kaymış. Burun ucunun tam üstü yani burun sırtıyla ucu arasında

Benim burun sırtı dümdüz. Sadece burun ucunda bir çıkıntımsı bir şey var :D Doktoruma sormuştum, henüz orada dikişler vesaire varmış. Zamanla oturacağını söyledi. Benim o resimdeki gibi değil bu arada. Yani daha belirsiz.

P Pentin12 Z Zazie F fSevinc kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama eğer fotodaki gibiyse kıkırdak kayması olmuş gibi benziyor benim arkadaşıma da aynısı oldu oda şiş diye bekledi bekledi inmedi bi türlü hatta burun sırtı ikiye ayrılmış gibiydi ellediğinde düz değildi yani. Doktor masaj verdi ama sanırım lokal anesteziyle tekrar yerine yerleştirecek onu. Burun sırtına koyduğu yapay kıkırdak aşağı kaymış. Burun ucunun tam üstü yani burun sırtıyla ucu arasında

Aslinda bende oyle dusundum yarin 3u haftama gircem ve kendim bant yapistiriyorum fakat bandi cikardiktan sonra 5/10 dakka sahane gozukuyor ama sonrasinda on tarafi geri sisiyor ve sanki burun ucum dusuyor gibi acaba bandi 8 hafta boyunca taksam burnum oyle kalir mi ki diye dusunuyorum bir yerde okumustumda.. Burun ucunu havada tutuyormus ve odemleri indiriyormus.. Sizce devam etsem mi bant takmaya?

Aslinda bende oyle dusundum yarin 3u haftama gircem ve kendim bant yapistiriyorum fakat bandi cikardiktan sonra 5/10 dakka sahane gozukuyor ama sonrasinda on tarafi geri sisiyor ve sanki burun ucum dusuyor gibi acaba bandi 8 hafta boyunca taksam burnum oyle kalir mi ki diye dusunuyorum bir yerde okumustumda.. Burun ucunu havada tutuyormus ve odemleri indiriyormus.. Sizce devam etsem mi bant takmaya?
Valla bilmiyorum canım ama eğer öyleyse ne güzelmiş. Ama o şişliği doktoruna sor. Arkadaşıma doktoru burun ucundan alnına doğru hafif bastırarak masaj yapmasını söyledi baş parmağıyla yukarı doğru ittirmek gibi geri yerine gider diyor. Ayrıca bir sene oldu o ameliyat olalı şişi iner diye beklemişti ama inmedi malesef

Bence de sorum var. Ucuna iğne yaptı doktor, bi de bi sprey kullanmamı istedi içi için, ama henüz bir gelişme olmadı. Çok mutsuzum. :(

Konuyla ilgili daha fazla bilgisi olanlar varsa bilgilendirebilirlerse sevinirim. 1-2 hafta sonra kontrole gidicem bakalım doktorum ne diyecek..

Benim de 39 gunluk burnum o sekilde sis ucu ekstradan oteki yerlere gore o kadar sis ki sisler inince orada hala odem kalacak diye cok korkuyorum

Bence de sorum var. Ucuna iğne yaptı doktor, bi de bi sprey kullanmamı istedi içi için, ama henüz bir gelişme olmadı. Çok mutsuzum. :KK43:

kortizon iğnesi mi yaptı?? Yağ dokularıyla alakalıymış bide o bölüm burnun en kalın noktası oluyomuş. Benimde ilk zamanlar vardı zamanla inecek ye düşündük ama inmedi bir yıl doldu doktorum burun ucuna ameliyatla müdahale edeceğini söyledi
Yağ dokusu azaltıcakmış bide önden yamulma oldu milimde olsa belli oluyor. Kararsız kaldım şimdi tekrar o masaya yatmak korkutuyor doktorumada güveniyorum çok ilgilidir ama bilemiyorum kızlar en az 1 hafta dinlemek zorundasınn :( Z Zazie P Pentin12

Ödemler alından başlayıp en son burun ucunda geçtiğini söyledi. Toplam 1 senede oturduğunu söyledi. Yani şimdilik beklemekten başka bir çare yok gibi gözüküyor.

Benimde ameliyat olalı 4 ay oldu. bazı sabahlar ucu biraz şiş gibi oluyor. Bunlar çok normal aslında zamanla iner ödemler. zaten en son burun ucundaki ödem gidermiş. lütfen bu kadar endişe etmeyin eminim zamanla düzelir Hoppa yinede masajları ihmal etmeyin tabi :)

Back
X