Benim 4 ay oldu baskı uygulayınca iniyo benimki sonra tekrar çıkıyo böyle kalıcak sanırım seninki yeniymiş kaynayınca düzelir inşDaha bir bucuk ay oldu ama usteki sislikler indi kirdigi kemigin kirik parcalariymis ve gitmeyecekmisnefes aldigim icin seviniyorum ama burnumun goruntusu yuzunden psikolojim bozuldu. Senin ne kadar oldu cnm ameliyat olali
Bendede aynı sorun var benimde 6 ay olduMrb arkadaslar burun ameliyatı oldum 5 ay doldu fakat burun sırtında cıkıntı var lokal ile törpüleme olan arkadaşlar suan memnun mu?nrmal ameliyat gibimi?yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba,bende ameliyat olalı 4 ay oluyor. Sağ tarafta yani kemerin oldugu yerin üstü değil ama yan tarafımı desem orda bi çıkıntı var yaklasık 1 aydır. Psikolojim alt üst oldu valla devamlı girip okuyorum burda yazılanları. Sırf bu konu yüzünden üye oldum. Çıkıntıya bastırdıgımda baya sert ne yapacagımı bilmiyorumBenim 4 ay oldu baskı uygulayınca iniyo benimki sonra tekrar çıkıyo böyle kalıcak sanırım seninki yeniymiş kaynayınca düzelir inş
Sizi çok iyi anlıyorum benim bugün 4.ayım bitti hiç beklemediğim bir görüntüyle karsı karsıyayım. Aynaya her baktıgımda aglayasım geliyokemik buyumesi o cikinti dedigniz ayni durum bendede var 10 !ay oldu ameliyat olali cok mutsuzum senelik kontrolmu bekliyorum doktorumdan duzeltmesni isticem nefesim dahada kotu alamiyrum burnum onden yamuk yandn cikintul keske hic olmasaydimduzeltecegni ve hatasni kavul edecegnide sanmiyorum ama bir umut iste
Bir de size bir soru sormak istiyorum. Acaba kaçıncı ayınızda çıkıntı olusmaya basladı?kemik buyumesi o cikinti dedigniz ayni durum bendede var 10 !ay oldu ameliyat olali cok mutsuzum senelik kontrolmu bekliyorum doktorumdan duzeltmesni isticem nefesim dahada kotu alamiyrum burnum onden yamuk yandn cikintul keske hic olmasaydimduzeltecegni ve hatasni kavul edecegnide sanmiyorum ama bir umut iste
Neden oluşuyor o kemik ??2. aydan sonra
Neden oluşuyor o kemik ??
2. aydan sonra
Canım senin burnun şuan zaten hala çok şiştir daha 1.ayın olmamış. Korkmanı gerektirecek bir durum yok. Seni çok iyi anlıyorum ama burnunun şekli şuan aynada gördüğün değil zaten. Benim 4.ayımdan sonra çıkıntım olustu şişlikler indiğinde şuan 7.aydayım 1 aylık çıkıntının oldugu yere masaj uygula dedi 1 ay geçti ama orası aynı. 1.yılımı doldurdugumda düzeltme operasyonu yapabileceğini söyledimerhaba arkadaslar 18 gün önce ilk ameliyatimi oldum ve bendede cikinti gibi bir sey olustu.. biliyorum henüz cok yeniyim ama kemer gibi birsey var ve morelimi cok bozuyo, geceleri yatamaz haldeyim, Doktorum üzerine basarak masaj yapmami söyledi, ama buradaki yorumlari okudukca cok korkuyorum
Merhaba,bende ameliyat olalı 4 ay oluyor. Sağ tarafta yani kemerin oldugu yerin üstü değil ama yan tarafımı desem orda bi çıkıntı var yaklasık 1 aydır. Psikolojim alt üst oldu valla devamlı girip okuyorum burda yazılanları. Sırf bu konu yüzünden üye oldum. Çıkıntıya bastırdıgımda baya sert ne yapacagımı bilmiyorum
Maalesef aynı canım 7.aydayımcanim senin o cikinti ne durumda suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?