- 26 Ağustos 2016
- 12
- 3
- 36
Canım ben Trabzon'da yaşıyorum bilmiyorum sen nerde yaptıracaksınKızlar çok özür dilerim,kimseyi incitmek istemiyorum ama lütfen hangi doktorlara ameliyat oldunuz yazarmısınız,bilelim de ,gitmiyelim onlara. Yemin ederim çok büyük stresse giriyorum bu konu yüzünden,çok korkuyorum ama çok ihtiyacım var ameliyata.
İstanbul'da yaşıyorum. Hayatımda bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum ,meme küçültmesini yaptım,gülerek çok rahat gittim ameliyata, başka ameliyatlar da oldu ,hiç korkmadım ama bu sefer çok korkuyorum,hemde eskisi gibi maddi durumum iyi değil ,o yüzden seçeneğim de az. Of offfCanım ben Trabzon'da yaşıyorum bilmiyorum sen nerde yaptıracaksın
7.ayda kemik dedigin ödemdir canım benim 1 yıl 2 ay filan oldu kalın deriliyim temmuzda iğne yapacak doktorum korkma daha 7.aydasınBende lıkal oldm altıncı ayımda ama delıklerım ıcın onları esıtledı smdıde kemer gıbı bu cıkıntı cıktı yedıncı ayda delırıcem nasıl torpuluorlar kesıomı gene burnu valla ınsan bıkıor
Bende lıkal oldm altıncı ayımda ama delıklerım ıcın onları esıtledı smdıde kemer gıbı bu cıkıntı cıktı yedıncı ayda delırıcem nasıl torpuluorlar kesıomı gene burnu valla ınsan bıkıor
7.ayda kemik dedigin ödemdir canım benim 1 yıl 2 ay filan oldu kalın deriliyim temmuzda iğne yapacak doktorum korkma daha 7.aydasın
Mrb kime oldunuz acabaBilsem ki mükemmel sonuçla karşılaşıcam, lokal olmuş bi insan olarak bir daha olurdum lokal, genel anesteziye göre çok daha kolay geçiyor ama başta mükemmeli yapamayıp da 2. de kusursuz yapan doktora rastlamadım henüz
Mrb kime oldunuz acaba doktorunuz kimdi.lokalle korkuyorum ve cogu doktor kabul etmiyorBende lıkal oldm altıncı ayımda ama delıklerım ıcın onları esıtledı smdıde kemer gıbı bu cıkıntı cıktı yedıncı ayda delırıcem nasıl torpuluorlar kesıomı gene burnu valla ınsan bıkıor
lokal daha iyi bence canım kısa bi işlemse bazen öyle rötuşlar yapılması gerekiyor boşuna anestezi riski masrafı alma ama sen bilirsinBen esabil ekere oldum 6. Ayimda olcam lokalle 5 dakikalik bi islem dedi ama korkuyorum acaba anestezi mi iyi likal mi?
Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim
Bilsem ki mükemmel sonuçla karşılaşıcam, lokal olmuş bi insan olarak bir daha olurdum lokal, genel anesteziye göre çok daha kolay geçiyor ama başta mükemmeli yapamayıp da 2. de kusursuz yapan doktora rastlamadım henüz
benımde burun kanadımda var canım doku gıbı bırsey. ıgndenın yan etkısı oldumuArkadaşlar bnm de burun sırtında çıkıntı vardı o Bölgede doku birikmesi olmuş ((çok az steroid enjekte etti doktorum ))) Suan çok iyi durumda kavis tam istediğim gibi oldu.Kemikse törpü mantıklı ama doku ise iğne ile halloluyor
Bunu ameliyat olacak veya olup da burun sırtında çıkıntı sorunuyla karşılaşan arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum. 10 dakikalık dedikleri törpüleme işlemini yaptı doktorum. Lokal oldu, ücret almadı. Şu an 1 haftam doldu ve orası eskiye göre iyi olsa da dümdüz değil. 1 aya inecekmiş bakalım. Ama benim umudum sıfır. Eğer gerçekten 1 aya geçerse buraya muhakkak yazarım. Geçmezse de bunu kabullenmekten başka çarem yok sözde psikolojimiz düzelsin diye estetik oluyoruz 1 senedir bu forumdan çıkmıyorum yok yamukluk geçer mi yok çıkıntı geçer mi bilmem ne. Olacaksanız doktorunuzu iyi araştırın ve ameliyat sonrası çıkıntı olan arkadaşlar da boşuna burada geçer mi araştırmalarıyla kendini yormasınlar. 1 senem doldu merak ettiğiniz ne varsa cevaplayabilirim
siz oldunuz mu bende aynıyımMerhaba benimde destek için koyulan kıkırdağım sola doğru kaymış ve doktorum beş dklık bi işlemle düzeltebileceğini söyledi fakat lokalden çok korkuyorum nasıl bi psikoloji iğne çok canınınızı acıttı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?