Burun estetigi sonrasi cikinti (resimli)

Nessliiis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2017
12
4
1
35
Merhabalar ben ameliyat olali 4 ay oldu baslarda hersey guzel giderken burun sirtinda degil sol yan tarafinda resmdeki cikinti olustu sabahlari genelde cok sis oluyor bastirip masaj yapinca iniyor o cikinti yan profilden duz oluyor ama on profilden sol taraf sisligi hep daimi. Odem oldugunu dusunmek istiyorum doktora soruyorum gormem gerekli diyor suan onun yanina gidemiyorum bu sorunu yasayan arkadaslar varmi ? Gecici birseymi yoksa basarisiz burun estetigimi?

Son düzenleme:
Kemik gibi duruyor..bazen kaynamada sıkıntı oluyor.10 dklık törpüleme işleminden sonra düzelir.geçmiş olsun.

Ödem için fazla yoğun geldi bana 4 ayda bu kadar olmaz sanırım.kemik ayriği uzerinde odem birikmiş olabilir.tabii benim ki gorsele dayalı tahmin.dr.net bişey söyler.genelde 6 ay bekle der savuştururlar.inşallah ödemdir geçmiş olsun.diğer türlüde olsa basit çözümü var endişelenme geçmiş olsun tekrardan

Aynı durum bende de var . Bant var şu an burnumda çarşamba çıkacak ama masaj yaparken hatta bantlı halinde bile bariz belli bir taraftaki çıkıntı dr u aradım ben de farkettim o çıkıntıyı alçıyı alırken biraz bekleyelim geçmezse diğer taraca dolgu yaparız dedi şaka gibi!

Burnunuza neden bastırıyorsunuz yahu?
Gözlük takmak bile yasakken burun anca yerine oturuyorken neden yani?
Rahat bırakın burnunuzu masaj falan önermiyor doktorlar.
Olanca kuvvetimle yüklendiğim bir masaj vermişti doktorum 20 gün yapabildim sonrası zaten yan profilde şekil bozukluğu

bendede bukadar bariz belli olmasada bir çıkıntı var hemen hemen aynı aylarda belirdi şuan 6 ay oldu ve geçmedi hala.doktor kontrolüne gidicem fakat 10dk törpüleme işlemi nasıl oluyor acaba yani kesi olmayacak mı yine.

Benim de bu gun alçı alındı begendım burnumu. Merak ettiğım bır sey var ameliyat sonrası fotoğrafımda tatlı bır kavis vardı çok hosuma gitmişti simdi o kavis görunmuyor. Dr um ödem var iner dedı. Zamanla kavis ortaya çıkar mı sizce

Benim bugün bantlarımda alındı. Kavisim bende de dediğin gibi yok oldu resmen dümdüz gibi burnum şu an ama kavis çıkar diye umut ediyorum. O yandaki atıklık içinde doktor masajla geçmezse revizyon yapıcaz dedi

Size de doltorunu, kavis ortaya çıkar dedi mi

O kadar moralim bozuldu ki o an sormayı unuttum. Ama çok ödem var elimle hissediyorum kesin düzelir
Ben alçı çıkınca çok begendım esime fotoğrafımı çektirdim o zaman fark ettim yandan düz durduğunu. Önden de burun ucum değil de üst kısmı geniş duyuyor ödem var dedi.

Aynen kesi olmadan törpü yapilıyor.

Birinci ayın sonunda çıkar kavis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…