- 29 Mayıs 2018
- 3
- 1
- 36
- 39
Peki burun sırtınız dümdüz oldu mu ?Merhaba benim de burun sırtı ayrıktı ve kıkırdak yerinde çikintı vardı.törpüleme yapildı.4 ay oldu olalı ilk ameliyat gibi sıkıntı olmuyor ama yine tampon takılıyor.şu an için bi sıkıntım yok.
Sizin adınıza sevindimEvet oldu.zaten estetik sorunlu burunlarda dört dörtlük olmuyor.maalsef kusurlar oluyor ama ilk haline göre tabiki iyi ki olmuşum diyosun.
Evet oldu.zaten estetik sorunlu burunlarda dört dörtlük olmuyor.maalsef kusurlar oluyor ama ilk haline göre tabiki iyi ki olmuşum diyosun.
birde törpüleme işlemini anlatırmısınız uzun bi işlemimi lokalmi oldu tampon kaç gün kaldı ve ücret cvp yazarsanız sevinirim tesekkurler[/QUOTEm
Merhaba....hiçbir ücret alınmadı..tampon 3 gün kaldı.narkozla uyutularak oldum.ağrı sızı morluk gibi bi durum oluşmadı.operasyon 20dk kadar sürdü.ayni gün hastaneden çıktım.geçmiş olsun
çıkıntınız geçtimi aynı sorun bendede var var ama geçmiyor törpüleme oldunuzmubendede bukadar bariz belli olmasada bir çıkıntı var hemen hemen aynı aylarda belirdi şuan 6 ay oldu ve geçmedi hala.doktor kontrolüne gidicem fakat 10dk törpüleme işlemi nasıl oluyor acaba yani kesi olmayacak mı yine.
çıkıntınız. geçtimi törpüleme oldunuzmubendede bukadar bariz belli olmasada bir çıkıntı var hemen hemen aynı aylarda belirdi şuan 6 ay oldu ve geçmedi hala.doktor kontrolüne gidicem fakat 10dk törpüleme işlemi nasıl oluyor acaba yani kesi olmayacak mı yine.
malesef 1 yılı geçti.doktor ucunun sertliği geçtikten sonra bakalım demişti bugün tekrar gidicem umarım düzeltir.çıkıntınız. geçtimi törpüleme oldunuzmu
tabi umarım iyi haberler verebilirim kendi adımahaber verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?