Burun estetigi sonrasi cikinti (resimli)

Merhaba , ben de ameliyat olali 46 gun oldu ve burnumdaki bariz cikinti beni cok rahatsiz ediyor . Aynaya bakmak istemiyorum Butun moralim altust oldu ve ameliyattan korkan biriyim. tekrar ameliyat mi olur yoksa 10 dk lik dedikleri torpuleme mi bilmiyorum . Her ikisinden de korkuyorum bi de ameliyatı düzgün yapamayan dr torpülemeyi ya da revizyonu düzgün yapar mı ? Törpüleme yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?

Merhaba benim de burun sırtı ayrıktı ve kıkırdak yerinde çikintı vardı.törpüleme yapildı.4 ay oldu olalı ilk ameliyat gibi sıkıntı olmuyor ama yine tampon takılıyor.şu an için bi sıkıntım yok.

Evet oldu.zaten estetik sorunlu burunlarda dört dörtlük olmuyor.maalsef kusurlar oluyor ama ilk haline göre tabiki iyi ki olmuşum diyosun.

Nasıl oldu burnunuz nasıl böle bir hata yapıyorlar ya kemık lımı kapatıyorlar doktor hatası cok onune gelen doktor oluyor üzülen bızler oluyoruz vallaha

birde törpüleme işlemini anlatırmısınız uzun bi işlemimi lokalmi oldu tampon kaç gün kaldı ve ücret cvp yazarsanız sevinirim tesekkurler

çok teşekkür ederim benim sorunum burun sırtım dümdüz degil kemer hafifte olsa var doktora doğal bi burun olsun demistin ama o kemer beni rahatsız ediyor herkes iyi duruyor diyor ama ben okadar para verdim neden böyle oldu diye düşünüyorum sizce doktora torpulemesini soyleyimmi sizce siz kendiniz mi söylediniz doktorunuzu karar verdi

Benim ters v oluştu burun sırtı ayrık duruyordu.iyi ki olmusum.sizi çok rahatsız ediyorsa olun ama biraz daha bekleyin ödemleriniz burun şekliniz tam otursun.benim bariz ayriktı olmam gerekiyordu.dr.da zaten kendisi direk gun verip düzeltti.

Bende sadece minik bi kemer oluştu evet rahatsizim gerçekten 2 hafta snr kontrol var ins doktorum ücretsiz halleder veya beni oyalamaz cunki odem degil çok sert kemik. çok teşekkür ederim çaplarınız icin

çıkıntınız geçtimi aynı sorun bendede var var ama geçmiyor törpüleme oldunuzmu

çıkıntınız. geçtimi törpüleme oldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…