Burun estetigi sonrasi cikinti (resimli)

Merhaba , ben de ameliyat olali 46 gun oldu ve burnumdaki bariz cikinti beni cok rahatsiz ediyor . Aynaya bakmak istemiyorum Butun moralim altust oldu ve ameliyattan korkan biriyim. tekrar ameliyat mi olur yoksa 10 dk lik dedikleri torpuleme mi bilmiyorum . Her ikisinden de korkuyorum bi de ameliyatı düzgün yapamayan dr torpülemeyi ya da revizyonu düzgün yapar mı ? Törpüleme yaptıran arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?
Sodunun gecti mi acaba

Ödem için fazla yoğun geldi bana 4 ayda bu kadar olmaz sanırım.kemik ayriği uzerinde odem birikmiş olabilir.tabii benim ki gorsele dayalı tahmin.dr.net bişey söyler.genelde 6 ay bekle der savuştururlar.inşallah ödemdir geçmiş olsun.diğer türlüde olsa basit çözümü var endişelenme geçmiş olsun tekrardan
böyle bir durumda çözüm nedir ? yaklaşık 10 ay önce ameliyat oldum şuan bu durum bende de var

Merhaba ben Şubat 2019 da ameliyat oldum. Kemerli bir burnum vardı. Ameliyatım iyi gecti ama bir süre sonra kemer yerinde bir kemik belirdi. Doktorumla görüştüğümde bir yıl sonra küçük bir operasyon daha gecirip düzeltme yapacağını söyledi. Bu süreçte kafama cok taktım herkes Kemik kalmış olmamış gibi yorumlar yapıyordu. Neyse bir yıl sonra tekrar ameliyat oldum onbeş dakika kadar sürdü. Kemik törpülendi Ve şuan sonuçtan memnunum. Keşke bu kadar kafama takmasaydım diyorum şimdi.

Ben de ameliyat olalı 10 gün oldu bant var ama böyle burnumun sol tarafı şiş sağ taraf ince duruyor moralim çok bozuk dr hatası mı neden oluyor pazartesi salı bant çıkacak ödem diye başından atarsa ne yapmam gerekli

Merhaba ben Şubat 2019 da ameliyat oldum. Kemerli bir burnum vardı. Ameliyatım iyi gecti ama bir süre sonra kemer yerinde bir kemik belirdi. Doktorumla görüştüğümde bir yıl sonra küçük bir operasyon daha gecirip düzeltme yapacağını söyledi. Bu süreçte kafama cok taktım herkes Kemik kalmış olmamış gibi yorumlar yapıyordu. Neyse bir yıl sonra tekrar ameliyat oldum onbeş dakika kadar sürdü. Kemik törpülendi Ve şuan sonuçtan memnunum. Keşke bu kadar kafama takmasaydım diyorum şimdi.
Ya çok geçmiş olsun benim de çıkıntılı bir burnum var bir sene olmak üzere, benimki de tekrar ameliyat diyor ama gözüm korkuyor nasıl bir işlem uyguladığını biliyor musunuz?

Bu ikinci ameliyat dediğinizden doktor para aldi mi yeniden
15-20dklik en fazla, dediğinizden

Merhabalar ben ameliyat olali 4 ay oldu baslarda hersey guzel giderken burun sirtinda degil sol yan tarafinda resmdeki cikinti olustu sabahlari genelde cok sis oluyor bastirip masaj yapinca iniyor o cikinti yan profilden duz oluyor ama on profilden sol taraf sisligi hep daimi. Odem oldugunu dusunmek istiyorum doktora soruyorum gormem gerekli diyor suan onun yanina gidemiyorum bu sorunu yasayan arkadaslar varmi ? Gecici birseymi yoksa basarisiz burun estetigimi?
Selam, ameliyatımın 1. ayındayım sanki benim de buna benzer bir şişlik oluşuyor sabah kalktığımda sonra iniyor. Sizinki ne durumda çözüldü mü problem yanıtlarsanız çokk sevinirim.

Benim bugün bantlarımda alındı. Kavisim bende de dediğin gibi yok oldu resmen dümdüz gibi burnum şu an ama kavis çıkar diye umut ediyorum. O yandaki atıklık içinde doktor masajla geçmezse revizyon yapıcaz dedi :KK43:
Merhba doktorunuz kim acaba

rOlkP1.jpg
Uzaktan eğitimle estetikci olmusumdur..hakkını ara

Merhabalar ben ameliyat olali 4 ay oldu baslarda hersey guzel giderken burun sirtinda degil sol yan tarafinda resmdeki cikinti olustu sabahlari genelde cok sis oluyor bastirip masaj yapinca iniyor o cikinti yan profilden duz oluyor ama on profilden sol taraf sisligi hep daimi. Odem oldugunu dusunmek istiyorum doktora soruyorum gormem gerekli diyor suan onun yanina gidemiyorum bu sorunu yasayan arkadaslar varmi ? Gecici birseymi yoksa basarisiz burun estetigimi?
Merhaba lütfen cevaplayın aynı durum başıma geldi henüz 1. Ayimdayim ama cikinti sizinki kadar çok değil doktora muayene oldum geçer bi sıkıntı gozukmuyo dedi sizinki geçti mi

Back
X