Burun estetigi sonrasi cikinti (resimli)

bende ccumartesi gidecem ins. 6 ay bitti kontrol var bakalim ne diyecek siz özeldemi oldunuz
hayır devlette oldum bikaç ay önce gittiğimde evet bi şişlik var ama ucunun sertliği geçmeden dokunamam demişti eçince gel demişti.büyük ölçüde geçti.umarım düzeltir.

bugün doktora gittim çıkıntı olan yere masaj yaptı 5 ay sonra törpüleme yapacağını söyledi

Burada çoğu kişi masajın iyi olmadığını yazmış. Acaba benim burnum yaptığım sert masajlar yüzünden mi yanlış kaynadı??

Masaj yapmayın bayanlar gerçekten şekil olarak etkiliyor. nedeniyse bizim masajı beceremememiz.dr.lar gòsteriyo ama biz bi süre sonra el ayarını kaçırıyoruz.hiç yapmamak daha iyi ödemi biraz daha geç iner en fazla ama şekil olarak bizim sebeb olabileceğimiz sorun olmaz en azından

Evet bnmde 3 ay oldugu masjda yaptm gecer dıye suan cok berbat bende 1 yıl gecsn olcm doktrun göZü kör olmş bnm burnu yaparken

sabredin ben öyle yapıyorum sonuçta ufak bir müdahale ile düzeltir hatasını özge hanim

bugün doktorumla telden konuştum törpüleme yapacağını soyledi
Kime oldunuz ameliyatı..bana da doktorum 10 dklik is törpulucez dedi..ama ilk ameliyat gibi ameliyat yaoti alci koydu tampon koymadi..2. Ameliyat yani genel anestezi ile..önemsiz biseymis gibi torpulucez demesine bakma baya burnu acip ameliyat ediyor

Ben bugun tekrar gittim lokal ile olacak benim hafif torpuleme dedi yine 3 ay snr olacak ve zaten cok hafif bi kemer var tampon koyarmi bilmiyorum ama ucunuda kaldiracak.acma yok dedi kapali taknik ile olacak

Back
X