Burun estetigi sonrasi cikinti (resimli)

Benim de kemer yerimde hafif bir kemer olusumu var.su an 5.haftamdayim.doktor buyuk ihtimal ilerlemez ama buyurse 2.ameliyatla torpuleriz dedi.cok moralim bozuldu.dedigine gore kikirdakla kemik kaynarken oluyormus.hafif kemer olusup ilerlemeyen var mi acaba?ayrica torpulemeden sonra tekrar olusma gibi bir ihtimal oluyor mu?

benimde öyle idi kemiginiz kaymadıysa sisler indikçe daha cok belirginleşiyor malesef benimde torpu olacak 3 ay snr ama tekrar olmaz malesef öyle derlemeler oluyor 1 yıl beklemek zor olan doktorum bana masaj vermemişti o yüzden olduğunu soyledi

Benim ters v oluştu burun sırtı ayrık duruyordu.iyi ki olmusum.sizi çok rahatsız ediyorsa olun ama biraz daha bekleyin ödemleriniz burun şekliniz tam otursun.benim bariz ayriktı olmam gerekiyordu.dr.da zaten kendisi direk gun verip düzeltti.
Bende de tersv ve var ve kıkırdak eksik . Ayrıca kemik törpülencek. Herhangi bir ücret aldımı doktorunuz?

Bende de tersv ve var ve kıkırdak eksik . Ayrıca kemik törpülencek. Herhangi bir ücret aldımı doktorunuz?

Hayır hiç ücret odemedim.ben kan tahlilerinden alırlar diye düşünmüştüm ama hiç alinmadı.hatta operasyon tarihini dahi çok yoğun olduğu halde çok kısa süreye vermisti.geçmiş olsun

benimde öyle idi kemiginiz kaymadıysa sisler indikçe daha cok belirginleşiyor malesef benimde torpu olacak 3 ay snr ama tekrar olmaz malesef öyle derlemeler oluyor 1 yıl beklemek zor olan doktorum bana masaj vermemişti o yüzden olduğunu soyledi
Bende endişelendim şimdi resim atarmısınız neden kastınız göreyim bende özelden atın lütfen

Hayır hiç ücret odemedim.ben kan tahlilerinden alırlar diye düşünmüştüm ama hiç alinmadı.hatta operasyon tarihini dahi çok yoğun olduğu halde çok kısa süreye vermisti.geçmiş olsun
Öyle mi? Umarım istediğiniz gibi olmustur :) benim doktorum ameliyathane ücreti istedi. 1500~ 2000 arası dedi. Ama ameliyata almam dedi. Cok kızgınım. Vermek zorunda mıyım ki bu ücreti. Ve sadeve törpüleme yapcak. Diğer cökük yerleri dolgun yapcakmıs. Tabi ki ben tam düzeltmesini istediğimi söylüycem.

Bana doktorum masajla ilgili bisey demedi.kemik kaynarken oluyor dedi sadece.ben de ona sormadan dun masaj yaptim biraz.cok bastirmadim aslinda ama su an o kisim baya aciyor.yanlis bisey mi yaptim diye tedirgin oldum acikcasi.sizde de kemik cikintisi olusurken agri sizlama vs olmus muydu?

Merhaba,bende 15 gün oldu ameliyat olalı burnumda çıkıntı gibi bişey var ödem mi değil mi anlayamıyorum. Antibiyotik başladık tekrar,ağrısı da var. Takip ediyorum şişmiyor,doktorumda açıklama yapmıyo açıkçası ne yapmalıyımbilmiyorum canım çok sıkkın

Fotoğraf atmanız mümkün mü?

Bızde de var o cıkıntı acaba gecermı kalırmı bılmıyoruzda cokkk morlım bozuk resım atarmsnz bakalım bzıımkı ıle aynı sekıkdemı

Eklentiler

• BB8C2F93-EF7F-4017-AB4B-075221D1F4A8.webp
    BB8C2F93-EF7F-4017-AB4B-075221D1F4A8.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 2.347
Merhabalar burnunuz duzeldimi ayni sorun bendede var ama kemik gibi geliyor elime cok sinirlerim bozuk yardimci olursaniz cok sevinirim

Back
X