Burun Estetiği Sonrası Darbe

1 sene dışarı çıkmayın demedim. Yaklaştırmayın dedim. Ben 4. senemde yurtdışında tren istasyonunda birisinin koşarak çarpması sonucu burnumun üstüne çakıldım, 2 gün boyunca acıdı ve bir miktar sola yamuldu. Tecrübe etmediğiniz konu hakkında yorum yapmamalısınız. Pimpirik değil, tecrübe ve tedbir diyelim. Küçük çocuklar tekme de atar yumruk da atar, çünkü henüz ameliyatın sonuçlarını öngörebilecek yaşta değil. Burun ameliyatı olup çoluk çocuk kuzen yeğen oyun oynamaya kalkarsanız revizyon yapacak doktor ararsınız sonra.

yanlış anlamayın ama ameliyat olmayan burunda öyle zaten hiç ameliyat olmamış arkadaşım bisikletten düştü ve kemer oluştu burnunda. burun 1.yıldan sonra ameliyat olmamış burun gibi oluyor hatta bazı doktorlar 6.ay bile diyor. Yani sizin yaşadığınız olayı kim yaşasa aynı şey olabilir hatta ameliyat olmamış birinin de.. 4.yıldan sonra ameliyata dair hiçbir şey kalmaz burnunuzda 100 doktora sorun isterseniz

Ona kalırsa doktorlar Roaccutane kullanmayı bıraktıktan 6 ay sonra cilt tamamen eskiye dönüyor, kuruluk gidiyor da diyor. Ama ben 10 sene önce kullandım ve bıraktım, etkileri hala devam ediyor. Doktorlar bunu tecrübelere dayanarak değil bilimsel araştırmalara dayanarak söylüyorlar. Ama bilimsel araştırmalar tecrübeler kadar gerçeği göstermiyor maalesef. Araştırma kümesi çok dar çünkü.

100 doktora değil 100 tane burnunun üstüne çakılana sorun bence ama yine de siz bilirsiniz. Ben yine de 1 sene çoluk çocuk yaklaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. 4 yaşında çocuk çok şiddetli yumruk tekme atabilir çünkü.

İlaç Farklı kendi elleriyle yaptığı ameliyat Farklı ben sizi pek anlamadım nasıl şu ilaca bağladınız konuyu sadece normal ameliyat olmamış burunlarda darbe alınca aynı şey oluyor bunu demek istemiştim siz ameliyatı baya içselleştirmişsiniz 4 yıl sonraki darbe sonucunu ameliyata bağlıyorsanız psikolojik olduğunu düşünüyorum

Peki, nasıl isterseniz öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…