- 17 Temmuz 2014
- 849
- 581
- 303
- Konu Sahibi prettiestgirl
-
aslında doktor özellikle burnunu kaldırmadım dedi ve bende kalkık istemiyordum sadece kemer vardı ama şimdi sankii burnum kısalmıs ve dudagımla burnum arasındaki mesafe artmıs gibi duruyorÇokk normal böyle hissetmeniz. Burun ucunu biraz kaldırıyorlar haliyle. Bu da daha önce gözünüzün alıştığı yüzün aksi oluyor sonuçta ve garipsiyorsunuz. Zamanla burun çok hafif iniyor ama zaten göz de alışıyor yeni görüntüyeBir de daha 2. Günmüş çoook yeni daha
Üzerinde atel varken falan yani ilk günlerde çok kalkık görünüyor benim de öyleydi bandajlar açıldıktan sonra gün geçtikçe iniyor merak etmeyinkızlar herkese merhaba ,
2 gün önce burun estetiği oldum
Nasıl desem burnumla dudagım arasındaki mesafe oldukca arttı
Daha önce böyle bir sorunla karsılasan varmı? dudagımın üzeri şişik gibi
sagolun rahatlattınız beni .. evet cok erken henuz fikir edinmek için ama insan endişelenmekten kendini alamıyorÜzerinde atel varken falan yani ilk günlerde çok kalkık görünüyor benim de öyleydi bandajlar açıldıktan sonra gün geçtikçe iniyor merak etmeyin
Burnunuzun derisi nasıldı kalın mı ince mi?Gecmis olsun canim,hic merak etme zamanla duzeliyor,tamponlar yuzunden ekstra fazla görünüyor o mesafe,ben ilk gun sok olmustum bu ne boyle maymun gibi olmusum diyezamanla hem o mesafe daha azaliyor hem de arkadaşların dedigi gibi goz alisiyor,simdiden yazim o sislikler yanaklardan çeneye kadar inebilir korkma o da geciyor,muhtemelen atel ve sargilar cikinca iki gozun arasindaki mesafe de artmış ve kalinlasmis gibi gelebilir kendini avatar gibi hissedebilirsin korkma o da geciyor kisacasi zaman herseyin ilaci canim,ben ameliyat olali 2ay oldu burnum henuz istedigim gibi degil odemler duruyor ama bahsettigim sorunlar gecti enazindan,burun estetigi cokkk sabir gerektiren biseymis onu anladim,kendini sikma tadini cikar,bikac ay sonra cok guzel olacaksın sabirli ol..saglikla kal
Canım umarım geçer aynen maymun gibiyim şuandaGecmis olsun canim,hic merak etme zamanla duzeliyor,tamponlar yuzunden ekstra fazla görünüyor o mesafe,ben ilk gun sok olmustum bu ne boyle maymun gibi olmusum diyezamanla hem o mesafe daha azaliyor hem de arkadaşların dedigi gibi goz alisiyor,simdiden yazim o sislikler yanaklardan çeneye kadar inebilir korkma o da geciyor,muhtemelen atel ve sargilar cikinca iki gozun arasindaki mesafe de artmış ve kalinlasmis gibi gelebilir kendini avatar gibi hissedebilirsin korkma o da geciyor kisacasi zaman herseyin ilaci canim,ben ameliyat olali 2ay oldu burnum henuz istedigim gibi degil odemler duruyor ama bahsettigim sorunlar gecti enazindan,burun estetigi cokkk sabir gerektiren biseymis onu anladim,kendini sikma tadini cikar,bikac ay sonra cok guzel olacaksın sabirli ol..saglikla kal
Canım umarım geçer aynen maymun gibiyim şuandaburnumda istediğimden daha kalkikduruyor inşallah geçer
Doktorunuz kim acaba memnun kaldiniz mikızlar herkese merhaba ,
2 gün önce burun estetiği oldum
Nasıl desem burnumla dudagım arasındaki mesafe oldukca arttı
Daha önce böyle bir sorunla karsılasan varmı? dudagımın üzeri şişik gibi
Doktorunuz kim acaba
Şuan mevcut şikayetim kalmadi diyebilirimDoktorunuz kim acaba
Ben doktorunuzun ismini merak ettim deŞuan mevcut şikayetim kalmadi diyebilirim
8.gün bugün ameliyat sonrası çoğu şişlik ve o mesafe kayboldu bile . burnumun şeklinden de memnunum ödemli olmasına rağmen
Gecmis olsun canim,hic merak etme zamanla duzeliyor,tamponlar yuzunden ekstra fazla görünüyor o mesafe,ben ilk gun sok olmustum bu ne boyle maymun gibi olmusum diyezamanla hem o mesafe daha azaliyor hem de arkadaşların dedigi gibi goz alisiyor,simdiden yazim o sislikler yanaklardan çeneye kadar inebilir korkma o da geciyor,muhtemelen atel ve sargilar cikinca iki gozun arasindaki mesafe de artmış ve kalinlasmis gibi gelebilir kendini avatar gibi hissedebilirsin korkma o da geciyor kisacasi zaman herseyin ilaci canim,ben ameliyat olali 2ay oldu burnum henuz istedigim gibi degil odemler duruyor ama bahsettigim sorunlar gecti enazindan,burun estetigi cokkk sabir gerektiren biseymis onu anladim,kendini sikma tadini cikar,bikac ay sonra cok guzel olacaksın sabirli ol..saglikla kal
MerhabaSlm suan burununuz nasil memnunmusunuz ??
size özelden yazdım .. suan burnumdan cok memnunum 14.gün olmasına ragmenBen doktorunuzun ismini merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?