burun estetiği sonrası dudakla burun ucu mesafesi acılması

prettiestgirl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
849
581
303
kızlar herkese merhaba ,
2 gün önce burun estetiği oldum
Nasıl desem burnumla dudagım arasındaki mesafe oldukca arttı
Daha önce böyle bir sorunla karsılasan varmı? dudagımın üzeri şişik gibi

Çokk normal böyle hissetmeniz. Burun ucunu biraz kaldırıyorlar haliyle. Bu da daha önce gözünüzün alıştığı yüzün aksi oluyor sonuçta ve garipsiyorsunuz. Zamanla burun çok hafif iniyor ama zaten göz de alışıyor yeni görüntüye Bir de daha 2. Günmüş çoook yeni daha

aslında doktor özellikle burnunu kaldırmadım dedi ve bende kalkık istemiyordum sadece kemer vardı ama şimdi sankii burnum kısalmıs ve dudagımla burnum arasındaki mesafe artmıs gibi duruyor haklısınız 2 gün oldu daha yanaklarım gözlerim şiş, gözlerimin altında morluklar var halen

kızlar herkese merhaba ,
2 gün önce burun estetiği oldum
Nasıl desem burnumla dudagım arasındaki mesafe oldukca arttı
Daha önce böyle bir sorunla karsılasan varmı? dudagımın üzeri şişik gibi
Üzerinde atel varken falan yani ilk günlerde çok kalkık görünüyor benim de öyleydi bandajlar açıldıktan sonra gün geçtikçe iniyor merak etmeyin

Gecmis olsun canim,hic merak etme zamanla duzeliyor,tamponlar yuzunden ekstra fazla görünüyor o mesafe,ben ilk gun sok olmustum bu ne boyle maymun gibi olmusum diye zamanla hem o mesafe daha azaliyor hem de arkadaşların dedigi gibi goz alisiyor,simdiden yazim o sislikler yanaklardan çeneye kadar inebilir korkma o da geciyor,muhtemelen atel ve sargilar cikinca iki gozun arasindaki mesafe de artmış ve kalinlasmis gibi gelebilir kendini avatar gibi hissedebilirsin korkma o da geciyor kisacasi zaman herseyin ilaci canim,ben ameliyat olali 2ay oldu burnum henuz istedigim gibi degil odemler duruyor ama bahsettigim sorunlar gecti enazindan,burun estetigi cokkk sabir gerektiren biseymis onu anladim,kendini sikma tadini cikar,bikac ay sonra cok guzel olacaksın sabirli ol..saglikla kal

Burnunuzun derisi nasıldı kalın mı ince mi?

Canım umarım geçer aynen maymun gibiyim şuanda burnumda istediğimden daha kalkikduruyor inşallah geçer

Slm suan burununuz nasil memnunmusunuz ??

Slm suan burununuz nasil memnunmusunuz ??
Merhaba 2bucuk ay olmak üzere suan daha iyi burnum gunden gune oturuyor ama hala cok odemli ucu oyuzden kavisli durmuyor,ve hafif bir kemer goruntusu var,akisina biraktim artik,tam olarak memnunum yada degilim diyemem,eski burnumdan iyi ama ameliyathane fotografindan kotu

Ben doktorunuzun ismini merak ettim de
size özelden yazdım .. suan burnumdan cok memnunum 14.gün olmasına ragmen
şişliklerim indi hemen hemen hepsi , dudak ve burun mesafesi de oldukca kapandı
şuan burnumda ödem var ki bu cok normal 1.aydan önce sonuc almak imkansıza yakın cunku
ama ben seklinden cook memnunum , iyiki doktorumu tercih etmişim , bana photoshopla gösterdiği burnun aynısını yapmıs , birebir aynı yani
2.haftam olmasına ragmen ameliyat olalı ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…