Burun estetiği sonrası eşlerinizin size bakışı değişti mi?

insiyak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
53
0
86
İstanbul
Evli ya da sevgilisi olan hanımlar. Burun estetik ameliyatlarınız sonrasında partnerlerinizin size olan ilgisinde hissedilir bir artış hissettiniz mi? Bu konuda fikirlerinizi almak isterim. Yani yeni görüntünüz eşinizi size aşık etti mi? Yoksa eski tas, eski hamam mı?

Bunun aşkla sevgiyle ne alakası var canım benim eşim bana hep aşıktı hala aşık bana her zaman senin kusur sandığın her zerrene aşığım ben demiştir :)

Sizinkisi ideal evlilik demek ki. İdeal olmayan evliliklerde estetik operasyonların eşler arasındaki ilişki üzerindeki etkisini merak ediyorum.

böyle beklentilerle burun ameliyatı olmayı (şahsen) doğru bulmuyorum. bence dış görünüşümüzü kendimiz için değiştirmeliyiz, zaten burnumuz güzelleşince özgüvenimiz artar ve insanlar daha çok beğenir. özellikle eşin/başkasının beğenmesi daha çok sevmesi için bıçak altına yatmak biraz uç bir fikir gibi sanki.
siz kendinizi beğenin, emin olun diğerleri de sizi beğenecektir. zaten güzellik de sevenin gözündedir. sizi seven kişinin burnunuz için değil, kişiliğiniz için sevmesi sizi inanın daha çok tatmin edecektir. sevgiler..

benim sevgilim sürekli herkese estetik olduğumu söyleyip dalga geçiyordu

benim sevgilim sürekli herkese estetik olduğumu söyleyip dalga geçiyordu
Gicikkmisss, sizde yarin öbür gün kel kaldiginda ensesinden iki tutam saci onune ektiginde onunla bol bol dalga gecin, sac ekmezsede kelligiyle espri yoluyla dalga gecin. Elinde sonunda hepsi kel kaliyor
patavatsiz insanlara uyuz oluyorum.

Evlimisin merak ettim bu konuda bu kadar merak ettigini gorunce . Esin yada sevgilin seni begensin diye olacaksan hic olma zaten cok sacma

Erkek arkadaşım bana hala eskisi gibi bakıyor. Sadece konuşmamla dalga geçiyor arada Onla ben bile dalga geçiyorum yeni yeni düzeliyor konuşmam..

ama şöyle bir şey var, benim simam hiç değişmedi hatta burnum eskisiyle aynı gibi . Ucu eskisinden 1 tık büyük ve top gibi, birde kemerim yok o kadar. kemerimde zaten eskisinde minicikti ondan kimse anlamıyo bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…