- Konu Sahibi hatundiyorki
-
Merhaba arkadaşlar.
Bu gün 13. Günüm ve aşırı gülüyorum şeytan mı dürtüyor nedir gülmeden duramıyorum. :)))) henüz alçım alınmadı. Güldüğüm için burun şekli bozulur mu kayar mı ya da çöker mi ya çok korkuyorum((
Merhaba arkadaşlar.
Bu gün 13. Günüm ve aşırı gülüyorum şeytan mı dürtüyor nedir gülmeden duramıyorum. :)))) henüz alçım alınmadı. Güldüğüm için burun şekli bozulur mu kayar mı ya da çöker mi ya çok korkuyorum((
Dhaa yeni doktordn geldm.dikslerm tampon alci fln alindi. Lakin bende kendmi tutamayp gulmustm baya dikişliyken. Kahkaha degl ama baya geriliodm.doktora soyledim şekil açısından önemli degl bsey olmaz dedi. Yani en fazla dikslern 5 10dkka acir o kdr cnm. Ama tabi kahkahada atma. Tebesuum et.cok gulmen gelrse kalk yuru dern nfes al (
gül canım gül ben de cok guluyordum :) et
Cnm çok geçmiş olsun bende düşünüyorum burun estetıgı çok zorluk yasadın mı yada ne gıbı zorluklar yasadın dıye sorayım :)
ayrıca ozeldemı yoksa devlettemı yaptırdın ?
ahahaha sağol canım ya :) ben de bugün gittim kontrole duramıyorum gülüyorum dedim doktora gül başımın belası gül bişiy olmaz dedi rahatladım :)))) geçmiş olsun bu arada :)
Yemin ederim kaç gündür bunu düşünüyorum. Pazartesi 2 hafta olacak ameliyat olalı. Hem çılgınlar gibi gülüyorum hem de sigara içiyorum. İnşallah bir şey olmaz :)) gülerken yanaklarımı sıkıyorum çok gerilmesin diye gerçi bir şeye yarıyordur inş
Cnm çok geçmiş olsun bende düşünüyorum burun estetıgı çok zorluk yasadın mı yada ne gıbı zorluklar yasadın dıye sorayım :)
ayrıca ozeldemı yoksa devlettemı yaptırdın ?
kızlar bu ameliyatları yazın mı olmak iyi kışın mı? ben ağustos-eylül gibi düşünüyorum :) aslında hemen olmak istiyorum da doktor araştırmamı bitirmedim ve kpssye hazırlanıyorum
bence kışın.. sıcakta daha zor olur gibi geliyor ve sonrasında güneş gözlüğü de takılamıyor bir süre.. gerçi evden çok çıkılmıyor ilk hafta...
canım sen oldun mu ameliyat? Aslında ne yaz ne kış sonbahar ideal gibi hem hastalanmamakta gerekio grip piyasaya çıkmadan kısmetse eylül gibi halledeyim ben bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?