Burun Estetiği sonrası hapşrımak öksürmek

papatyaugur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
117
3
16
İstanbul
merhaba,
Burun estetiği olduktan sonra hapşırmak ya da öksürmek ne kadar süreyle yasaktır. Ben amelyat olalı 5 ay oldu. 5 aydır bir sorun yaşamadım ama bugun sanırım hafif grip olmuşum öksürüyorum biraz, sonrasında hapşırma falan olrusa bir sıkıntı yaşarmıyım acaba. Foruma biraz baktımda ilk zmanlar grip olanlar olmuş bişey olmadı yazmışlar ma aben yınede korkuyorum bişey olur mu diye (

Son düzenleme:
Korkmanıza gerek yok ben ameliyat olduktan 3 gün sonra hapşurmuştum ilk korktum ama sonra bi şey olmadığını anladım rahat rahat hapşurdum doktor hapşurmasın demiş hatta ilaç falan verilmişti ama tutamadım kendimi sonra doktora sordum "bi sıkıntı olmaz" dedi geçmiş olsun bu arada :)

İşte nekadar süre geçerse geçsin insan panik oluyor. Annemin de dediği gibi oldu bikere önüne geçebilir misin, zamanı geri alabilir misin? Hem öküsürük ve hapşurmayı önlemek zor iş :) O nedenle öksürdük ve hapşırdık bi kere yapacak bişey yok :) Bugun daha ıyıyım, sağol canım. Yazdıkların içinde çook teşekkürler.

Benim de ameliyat olalı 3 ay oldu hiç sıkıntı yaşamadım ama o ilk hafta çok hapşırdım elimde değildi çok şükür hiç bişey olmadı :) canım geçmiş olsun.

Benim de ameliyat olalı 3 ay oldu hiç sıkıntı yaşamadım ama o ilk hafta çok hapşırdım elimde değildi çok şükür hiç bişey olmadı :) canım geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederım canım,5 ay oldu benımde dun işte öksürünce hapşurunca korktum. Burnum eskiye nazaran güzel oldu ve nefes rounumda gitti. Ama bir türlü psikolojim yerıne gelmedi, heran bişey olur endişeyile dışarı çıkmaları dahı azalttım, hayat hiç tat vermıyor bile. Ameliyat öncesi pozitif neşeli biiydim, şimdi ise suskun, iş harıcı hep evde olan biri oldum. hiç birşey tat vermıyor..Biliyorum bu amaleyatı ben olmuyorum hergun 10larca kişi oluyor ama toplayamadım kendımı nedense..

ben 2. ya da 3. günden itibaren hapşrdım, tamponlara gıcık oldu burnum biraz da :) bir sorun olmadı, tek yapmam gereken ağzımı burnumu kapatmadan hapşırmakmış, ben de öyle yapıyorum bir aydır. sizin uzun zaman olmuş bence artık çok daha rahat olun.

Ben şuan 35. gündeyim 7.günden beri hapşırıyorum.İlk bir tutmaya çalıştım baktım olmaya bende ağzım burnum açık hapşırıyorum.Ama siz artık öksürün,hapşırın rahat olun:)

Ben şuan 35. gündeyim 7.günden beri hapşırıyorum.İlk bir tutmaya çalıştım baktım olmaya bende ağzım burnum açık hapşırıyorum.Ama siz artık öksürün,hapşırın rahat olun:)

Teşekkür ederim cevap için. Bu ameliyat sonrası sağlık nefes açısından değil, ama psıkolojık açıdan benı çok etkiledi.

hapsr gıtsın ben bu soruyu amelıytn ertesı sabahı srdum doktruma hapsırık gelıyo dıyo hapsr gtsın tutma dedı :)

Teşekkür ederim cevap için. Bu ameliyat sonrası sağlık nefes açısından değil, ama psıkolojık açıdan benı çok etkiledi.

Bende rahtalığımdan şikayetçiyim kontrollerde bişey çıkar mı diyorum:)Burnun da güzelmiş bunun tadını çıkarmaya bak ,şimdiye kadar kimse burnuma vurmadı ben kendim elimi vurdum kaç kere ,secdedeyken vurdum yapacağını insan kendide yapıyor)

Haklısın evet. Ben psıkolojısini üzerimden atamamaktan sıkıntılıyım. Senın ne kadar oldu ameliyat olalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…