Burun Estetiği sonrası hapşrımak öksürmek

Bu arada sende tecrübeli olarak bende sana birşey sormak istiyorum 1. 2. ayda şişliklerden ötürü bununun 2 tarafında farklılıklar oluyor muydu?

Olmaz olur mu? 3-4 aya kadar normal. Ben 4.aya kadar burnum yamuk kaldı diye endişe ediyordum. Ama zamanla düzeliyor.şişler indikçe şeklide oturuyor,nefes alışverişinde rahatlıyor suan normal yani :) benım gıbısurekli herseye panik yapma :)

Olmaz olur mu? 3-4 aya kadar normal. Ben 4.aya kadar burnum yamuk kaldı diye endişe ediyordum. Ama zamanla düzeliyor.şişler indikçe şeklide oturuyor,nefes alışverişinde rahatlıyor suan normal yani :) benım gıbısurekli herseye panik yapma :)

Bunları duymak güzel oldu teşekkür ederim.Zaman geçsede benim de bir altı ay olsa insan birde dışarı çıkmayınca falan tek odak noktası burun oluyor:)

Bunları duymak güzel oldu teşekkür ederim.Zaman geçsede benim de bir altı ay olsa insan birde dışarı çıkmayınca falan tek odak noktası burun oluyor:)

Evet ben aynısını yasayan biriyim, tek odak noktan burnun oluyor. kalabalık yerlere gitmeye cekiniyor insan. senınde 6 ay our zaman gecmiyor zannedersin ama hızlı gecer :)

Hahah bn ameliyat olsuktan 3 gun sonra grip oldum ve belki 100 den fazla hapsurdum :) hic bise olmuyo cok zevkli .p

Back
X