• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği sonrası hapşrımak öksürmek

Bu arada sende tecrübeli olarak bende sana birşey sormak istiyorum 1. 2. ayda şişliklerden ötürü bununun 2 tarafında farklılıklar oluyor muydu?

Olmaz olur mu? 3-4 aya kadar normal. Ben 4.aya kadar burnum yamuk kaldı diye endişe ediyordum. Ama zamanla düzeliyor.şişler indikçe şeklide oturuyor,nefes alışverişinde rahatlıyor suan normal yani :) benım gıbısurekli herseye panik yapma :)

Olmaz olur mu? 3-4 aya kadar normal. Ben 4.aya kadar burnum yamuk kaldı diye endişe ediyordum. Ama zamanla düzeliyor.şişler indikçe şeklide oturuyor,nefes alışverişinde rahatlıyor suan normal yani :) benım gıbısurekli herseye panik yapma :)

Bunları duymak güzel oldu teşekkür ederim.Zaman geçsede benim de bir altı ay olsa insan birde dışarı çıkmayınca falan tek odak noktası burun oluyor:)

Bunları duymak güzel oldu teşekkür ederim.Zaman geçsede benim de bir altı ay olsa insan birde dışarı çıkmayınca falan tek odak noktası burun oluyor:)

Evet ben aynısını yasayan biriyim, tek odak noktan burnun oluyor. kalabalık yerlere gitmeye cekiniyor insan. senınde 6 ay our zaman gecmiyor zannedersin ama hızlı gecer :)

Hahah bn ameliyat olsuktan 3 gun sonra grip oldum ve belki 100 den fazla hapsurdum :) hic bise olmuyo cok zevkli .p

Back
X